erkekler için bugün yeni bir şehir efsanesi ile ilgili bir soruyla geldim evet hadi bakalım supermenler bu söylenenler doğrumu dur acaba bizim için yoksa şehir efsanesi bir olayla yine karşı karşıyamiyiz

erkekler için bugün yeni bir şehir efsanesi ile ilgili bir soruyla geldim evet hadi bakalım supermenler bu söylenenler doğrumu dur acaba bizim için yoksa şehir efsanesi bir olayla yine karşı karşıyamiyiz
Doğru olabilir bilmiyorum genelde erkekten erkeğe değişir.
Ama kendimi baz alarak kadınlar için şöyle bir şey söyleyebilirim kdkdkd duygularımız ne zaman böyle adeta kek gibi kabarırsa 😂 ne zaman böyle aşkımız depreşir ise kdjdjd kısacası her 60 saniyede bir düşünüyoruz kejdjdj
Düşünmedikleri o 7 saniyede de 7 saniyenin ne zaman geçeceğini düşünürler o halde bu teze göre 😂😂 Vallahi benim eşim her 7 saniyede bir gelen zamlara küfür ediyor ama bilemiyorum
Abazanlar için geçerli kuram 🤣🤣
Sürekli aranan grup dışında; erkeklerin beyinlerini daha faydalı şeyler için kullandıklarına inanıyorum.
Bunu onlara sormak lazım 😂
Cevap
5Cevap
Bu aralar aklımda sürekli doğrudur ama böyle olmadığım zaman aklıma gelmez. İki saatte bir falan ancak
Bir kadın olarak ben daha sık düşünüp tasarlıyorum.
Tamamen şehir efsanesi, doğruluk payı yüzden 0.000001 dir düşünüyorum
Hiç alakası yok bazen hiç aklıma gelmediği 3-4 gün oluyor
Ben istisnayım o zaman :D
Yüzde 60- 70 falan doğrudur
7 mi çok uzun bi zaman değil mi la 7 saniye.
Hepsi değildir
Ben düşünmem mesela
o kadar değildir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?