Cinsel Yaşam Erkekler kaç saniyede bir seks düşünür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkekler kaç saniyede seks düşünür Erkekler kaç saniyede bir seks düşünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saniye mi? Saçmalama Allah aşkına yaaa, o kadar uzun sürmüyo 🤦♂️ 0.3 milisaniyede 1 🙄🤷♂️ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ney şaka mı? Yorumla OrtaSehpa +1 yıl Şaka yı seks gibi okudum ajajaj Yorumla OrtaSehpa +1 yıl Şaka tabi öyle şey mi olur yaaa? İşimiz gücümüz var bi dünya herşeyin yeri ve zamanı var Yorumla Soran +1 yıl Alttaki yorumlarda erkek öyle demiyor ama Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Benim devamli aklimda ya belki bir uyurken aklima gelmiyor diyecemde ruyama falan giriyor 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ben mastürbasyon yaparsam 2 3 gün düşünmem. Ama yapmasam her saat başı 0 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl şu an düşünüyorum mesela.. ateşli bir şekilde öpüşmek ve sevişmek istiyorum ama neye yarar😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akıllarından ne zaman çıkar diyecektin sanırım 😁😁😁🤣🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O derece yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eeee ne yaparsın Yokluk yokluk derler , Yokluk nedir bildin mi sen? 😁😁😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Nedir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an içinde bulunduğum durum işte 🤣🤣🤣Yok yani gündüz hafızayı fulle gece ele talim 🤣🤣🤣🤣😜 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yorumlara bak bakalım saniye basina kac kisi yürüyor sana 😀😀 ordan anlarsin kac saniye oldugunu 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Saniye de bir, düşünmeden nefes alamıyorum 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiçte aklımıza gelmez tahrik olmadıkça tabiki 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ahahh alttaki yorumları oku o zaman Yorumla u KasiKesh +1 yıl Senin aklına geliyor Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yalan Yorumla Soran +1 yıl Nesi yalan olsun Yorumla u KasiKesh +1 yıl Erkeklerden daha çok düşünüyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Saçma sapan konuşma Yorumla Soran +1 yıl Allah bilimsel açıklamda bile erkekler her 7 saniyede bir cinselik düşündüğü tezi var ahahh Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yok öyle bişey Yorumla Soran +1 yıl Tabii tabii bilimsel olarak açıklanmış şeye yok öyle bir şey diyor bi de ahahhah 😂 Yorumla u KasiKesh +1 yıl At bakalım bilimselse siz aslında belli etmeyen cinssiniz Yorumla Soran +1 yıl Yav he he salla Yorumla u KasiKesh +1 yıl Değişik bi kızsın Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. gün içinde pek düşünmem 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. 15 saniye 2 1 Yorumla muratskate +1 yıl Yalnış Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. 1 saniyede 1 :D 0 0 Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Her saniye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Salisedir o 🤦♂️😁 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha sahiden mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Yuhh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Saniye mi? Saçmalama Allah aşkına yaaa, o kadar uzun sürmüyo 🤦♂️ 0.3 milisaniyede 1 🙄🤷♂️
Ney şaka mı?
Şaka yı seks gibi okudum ajajaj
Şaka tabi öyle şey mi olur yaaa? İşimiz gücümüz var bi dünya herşeyin yeri ve zamanı var
Alttaki yorumlarda erkek öyle demiyor ama
Benim devamli aklimda ya belki bir uyurken aklima gelmiyor diyecemde ruyama falan giriyor
Ben mastürbasyon yaparsam 2 3 gün düşünmem. Ama yapmasam her saat başı
şu an düşünüyorum mesela.. ateşli bir şekilde öpüşmek ve sevişmek istiyorum ama neye yarar😄
Akıllarından ne zaman çıkar diyecektin sanırım 😁😁😁🤣🤣
O derece yani
Eeee ne yaparsın
Yokluk yokluk derler , Yokluk nedir bildin mi sen? 😁😁😁😁😁
Nedir?
şu an içinde bulunduğum durum işte 🤣🤣🤣
Yok yani gündüz hafızayı fulle gece ele talim 🤣🤣🤣🤣😜
Yorumlara bak bakalım saniye basina kac kisi yürüyor sana 😀😀 ordan anlarsin kac saniye oldugunu
Ben cogunluuta düşünüyorum ya
Saniye de bir, düşünmeden nefes alamıyorum
Hiçte aklımıza gelmez tahrik olmadıkça tabiki
Ahahh alttaki yorumları oku o zaman
Senin aklına geliyor
Hayır
Yalan
Nesi yalan olsun
Erkeklerden daha çok düşünüyorsunuz
Saçma sapan konuşma
Allah bilimsel açıklamda bile erkekler her 7 saniyede bir cinselik düşündüğü tezi var ahahh
Yok öyle bişey
Tabii tabii bilimsel olarak açıklanmış şeye yok öyle bir şey diyor bi de ahahhah 😂
At bakalım bilimselse siz aslında belli etmeyen cinssiniz
Yav he he salla
Değişik bi kızsın
Her kizla dusunur ahaha
Hiç aklımda çıkmıyor 🤣🤣
bu çok acayip bi soru
gün içinde pek düşünmem
Partnere bağlı bu durum
15 saniye
Yalnış
Saniye Hanım'ın güzelliğine bağlı.
1 saniyede 1 :D