Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. eli boş işi gücü olmayan serseriler her saniye düşünür. işi gücü olan yaşam mücadelesi ile uğraşan insan anca gece aklına gelir
siz de erkekleri cinsel sapık muamelesinden vazgeçin. amerikada bir , r üniversitedeki anket bize uymaz. oradaki okuyan serseriler baba parasıyla okuyan gam kederi olmayan elektirik su faturası düşünmeyen ev kirası kredi kartı düşünmeyen serseriler. onlarla bizi tüm erkekleri bir tutmayın. anket yapıldığı yerin kültürünü bağlar.08 Yorumla
Soran+1 yılcevapları bir oku istersen, bağlar mı bağlamaz mı anlarsın
- +1 yıl
senin bu sorun belki bir yıldır soruluyor. amerikada bir üniversitede yapılmış.
sen elin anketine odaklanma benim yazdıklarımı dikkatle oku. boş adam zikini düşünür. işi gücü olan işine odaklanır. böyle saçma şey olmaz. yani oradaki anket bizi bağlamaz.
hollandada kardeşler evleni, yor. eee o doğruysa bizde mi evlenelim. batının serseriliklerini bize yamamayın lütfen.
haaa şu da var. bizde de eli boş işi gücü olmayanlar da aynı. onlarda saniyede bir düşünür. biz onlara zik akıllı ya da a. mcık kafalı diyoruz
Soran+1 yılsorum hoşuna gitmediyse cevaplamazsın olur biter. ben aklıma takılanı sorarım kardeşim burası soru platformu değil mi size ne?
- +1 yıl
aynı cevabi başkalarına da vermişsin. sorun hoş ya da değil. sana senin gibi yanıt vereyim
burası soru ve yanıt platformu değil mi? istediğim gibi yanıtlarım. sana ne okumazsın olur biter. senin keyfine göre cevap vermek zorundamıyım.
bak çoğu itiraz ediyor sen neyin peşindsesin. illaki amerikalıların saçmalığını ispatlamak mı? ne haşlin varsa gör. bu tür saçmalıklar sadece sileri yanlış anlamaya yanlış düşünmeye ve yanlış yaşamaya sürükler. hayat senin. sadece beynini kullan eğer varsa
Soran+1 yılsen çok akıllısın da onun için mi küfür edip duruyorsun ? Nasıl canın istiyorsa öyle yanıtla madem kaale almıyorum seni.
dışardaki duruma göre değişen bir durum bu.. Herkez sabah aklında sexle kalkmıyo.. Bunu düşündürmeye neden olan kişiler vardır.. önünden artık kaç saniyede bir geçerse :):)
00 Yorumla
- 01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Ne kadar kötü birşey böyle aptalca Şeyler düşünmek aklını kullanmak için beyin verilmiş insanoğluna ama onlar akıl harıc her türlü farklı şeyi kullanmaya Çalışıyor. Beyin özürlü insanlar ne kadar da arttı günümüzde.. Aptalca Soruya verebilecek en güzel cevap Herkesin derdi kendine bundan Sanane?
01 Yorumla
Soranburanın soru platformu olduğunu unutmuşsa beynin bu benim sorunum değil fukara heriff.. kapı orada geldiğin gibi uza
+1 yılbunun bir cevabı yok en azından matematiksel ve mantık çerçevesinde :)) Uyarılma önemlidir. Uyarıldıktan sonraki aşama kızlarda da olduğu gibi sürekli olabilir :)) örneğin sen ne kadar da bir seks düşünüyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılihtiyaç olunca
- +1 yıl
fena sayılmazsın o zaman :)) peki ne sıklıkta ihtiyaç duyarsın :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an elimde kız beni bu halde bıraktı kaçtı :))
www.kizlarsoruyor.com/.../q2212970-azdirdi-beni-az-once-simdide-cevap-yazmiyor-hak-mi-bu00 Yorumla
+1 yılnasıl ölçüldüğünü gerçekten merak ettiren mevzu. düşünsenize bir bilim adamı var elinde kronometre deneklerin kafasına cihaz takmış seks düşününce sayıyo.
+1 2 3 4 5 6 seks .1 2 3 4 5 6 seks . 1 2 3 4 5 foşurt aha üstüme boş... not al kızım türkler altı saniyede bir seks düşünüyor.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu; en son ne zaman boşaldığıma, başka bir işle meşgul olup olmamama göre değişir. Yani bazen sık aklıma gelir bazen de tüm gün hiç aklıma gelmeyebilir. Mesela insan karnı tokken, yemek yemek aklına gelmez. Biraz da bu şekilde bir durum.
Sonuç olarak, her gün her dakika-saniye düşünmüyorum.00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılAslında hersaniye ama kendimizi dizginleyebildiğimiz için tehkilede değilsin m. etme. (dizginleyemeyenlere tecavüzcü diyoruz)
00 YorumlaŞöyle açıklayayım
https://youtu.be/bPN2gOsil_k03 Yorumla
Soran+1 yılahahhaha çok iyiydiii
- +1 yıl
Şuda bir diğeri
https://youtu.be/dk_dvRxK8MA
-Kanka derse girmeseks mi?
+Peki neyapsakso? (Alıntı)
Bence mantıklı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek gündüzleri 3-4 saatte bir, geceleri 1 dk da en az 10 defa. Bir kadınsa gündüzleri 8-10 saatte bir, geceleri 1 dk da en az 20 defa. Istisnalar şahısla kaimdir. :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. sizin ağzınıza bakarsak her saniye öyle sınıflandırıyorsunuz ya bizi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Normalde düşünmem, karşımda ki kadın düşündürtür bana seksi.
00 YorumlaBayanlar erkeklerden daha meraklı bayanlar kaç saniyede bir düşünür sence😏
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin seks merakını düşünen bayanlar kadar deıl
10 Yorumla
+1 yılgeldi yine sitenin peyniri
83 Yorumla- +1 yıl
Peynir, hoş görünüyor...
Pek boşluk bırakmamaya çalışırım saniyeler bile olsa
00 Yorumla
+1 yılYalnız olduğumdan vede can sıkıntısından fazlasıyla düşünürüm..
00 Yorumla
+1 yılkaç salisede bir diye sorsan daha makul cevap verebilirdim :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. sana yolda laf attılarsa
anlarsın kaç dakikada cinsellik düşündüklerini.00 YorumlaSenden az emin ol. aklı uçrukunda insanlardan değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli seks için evlenicem o derce sevgili değiştirmekten bıktım artık
00 Yorumla
+1 yılBilmem aklımda yoktu sen diyince geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılnamuslu :D
- +1 yıl
Ne alakası var seks düşünen erkek namussuz mu oluyor
+1 yılSaniye mi, salise mi?
00 Yorumla
+1 yılsoruya bak güldürdün gece gece
04 Yorumla
Soran+1 yılgülme seks düşün
- +1 yıl
kadınlar erkeklerden daha çok düşünüyor öyleyse kadınlar kaç salisede bir düşünüyor bunu da ben sorayım
Soran+1 yılo yalan işte
- +1 yıl
doğrusu benim her saniye aklıma gelir başkaları için geçerli mi bilemem :)
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bilmiyom dusunmuyorum
00 Yorumla
+1 yılzorlama beni
bak geliyor:D10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıl31 sn de bir düşünüyorum :)
00 Yorumla Bu saatlerde internette salise de bir :)))
00 Yorumla10 sn de bir her insanda bu dusunce olusur
00 Yorumlakaç saniye duşunmez desen daha yerinde olurdu
00 Yorumla3 * :D kim çıkarmış bu lafı ya
00 Yorumla
+1 yılgoz acip kapama suresinden bile kisa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saniyesi. SALİSE SALİSE !
00 Yorumla
+1 yılSen yazdıktan sonra düşünmüşlerdir
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık bu bazen 4 saat bazen 10 saniye
00 Yorumla
+1 yılMac izlerken hic dusunemiyorum.
00 YorumlaBu soruyu görene kadar düşünmüyordum
00 Yorumlabende 9 digerlerini bilemem :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılortalaması senin düşündüğünden daha az
00 Yorumla
+1 yılBu aralar her an ;))
00 Yorumla2.5 saniyede 1
00 YorumlaAklına geldikçe
00 Yorumla
+1 yılSurekli
00 Yorumla
+1 yılsanıyede mı
00 YorumlaHer saniye:)))
00 Yorumla
+1 yıl45 :))
00 YorumlaHer saniye
00 Yorumla1 sn de bir. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak 24216432.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saniyesi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat