Gay ve Lezbiyen ilişki sizin için normal mi? Türkiye'de Gay çok ama Lezbiyenler ortada gözükmüyor? Gay ve Lezbiyen ilişkiye acikmisiniz? var mı şu an birlikte olduğunuz biri?
Eşcinsel ilişkiye bakışınız nedir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
normal mi dediğiniz şey osmanlıdan öncesinde bile olan bi şey neyse herkesin rengini belli ettiği bir dünya mı yoksa insanlar yargılamasın diye karşı cinsle evlenip arka planda homo ilişkiler yaşayanların olduğu bi düzen mi herkes tarafını seçsin
Erkeklerden hoşlanıyo olduğum halde lez arkadasıma oral yaptırıyodum. Bence erkeklerden daha güzel yapıyodu. Karşılıklı istek olduktan sonra zevk için ya da duygusal anlamda isteyen isteyenle birlikte olur kimseyi ilgilendirmez.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygu belki erkekle yapmaktan daha fazla degilmi? Daha heyecanlı ve zevkli. Devam ettiniz mi peki
Hayır öpüşme falan olmuyodu. Onlar tamamen kadın bedenine aşık oluyo hiç bi egoları olmuyo bence gaylar içinde öyle. Ben oturuyodum o ayaklarımdan başlıyodu kokluyodu öpüyodu yalıyodu bide kendini daha yeni tanımlıyodu üniversitesi arkadasımdı. Arada yüzüme bakıyodu bana zevk verebiliyo mu diye. Bacaklarıma ordan vajinama geçiyodu ve gerçekten aşırı istekli ve iştahlı hiç tiksinmeden bir sürü pozisyonda titreterek boşaltıyodu beni. Onda kadın bedenine hayranlık gibi bişey de vardı kendini küçük görme. ilerleyen zamanlarda ben ona köpek muamelesi yapmaya başladım kafasına oturuyodum nefessiz bırakıp kıvrandırıyodum. Nefsiyle oynuyodum vajinamı sadece koklicaksın başka bişey yapma diyodum kendini zor tutuşu aşırı hoşuma gidiyodu gibi şeyler heycan oluyodu ikimizede öyle ilerledi. Ben onun için imkansızdım hissim olmadığı için ama o hayrandı
Müthiş bir şey iki lezbiyeni izlemeyi çok istedim herzaman, onların aldığı zevki iniltilerini duymak istedim. Universite ve yatılı okullarda çok oluyor bunlar en yakınından bile duydum iki kızın onu banyoda nasıl sevip oksadigini. Hayalim canlı canlı seyretmek 😍
1.5 yıl sürdü arada yaz tatili vardı ama. Sonra ben düşündüm ne kadar daha benle olcak böyle bi erkek arkadasım olsa tamam aldatmıyosun ama sonuçta bişeyler yaptırıyosun gibi düşündüm. Belki kıskanıcak sevgilim olmasını ki bence erkek arkadaslarımı kıskanıyodu bence. Yazın bile apartı kapatıp ailemin yanına gitcekken gitmeyelim kalalım ben sensiz napcan diye ayaklarıma sarılıp ağlamıştı. Ben numara sandım çünkü ailesiyle sorunlu bi kızdı gitmek istemiyo bunu kullanıyo gibi düşündüm bu kadar bağlanmış olamaz dedim daha yarım dönemdi yaza çıkarken çok kısa süre geldi bana. Yalvar biraz belki bi kaç gün daha geç kapatırım evi dedim. Gerçektende deli gibi yalvardı anladım çünkü onur kırıcı bişey bu. Bide dönünce bi sene daha devam etti böyle haliyle hastalıklı boyuta gelir diye korkmam sonlara doğru normald yani. Sonlara doğru ben bi konuştum bitirelim artık sevgi yok vs dedim saçma zamanımız gidgo dedm. O bana zevk veremiyo gibi anladı üzüldü şunu yaparım bunu yaparım vs dedi. Deidm böyle olmaz kendi gitmesi lazım. Bu sefer onu fiziksel olarak zorlayıcı şeyler yaptırmaya başladım.
Yaptıkları sana zevk verdiyse erkek arkadaşın bile olsa bence devam etmeliydin ama sınırlarını koymaliydin Erkek arkadaşına soylesen o bile kabul eder belkide ucunuz birlikte olurdunuz seks daha heyecanlı hale gelirdi. Boyle bir haber okudum ABD de yaşanan sonunda 3 u birlikte olmaya karar vermişler ve şimdi cok mutlularmis. Biri eksik olsa iki kişi zevk alamıyormus artık. Erkek burada çok şansli iki kadınla aynı anda yatmak adamı delirtir😍😍😍
Aklıma gelmedi ama benve kıskanırdı o beni. Yani bilmiyorum toplumsal algılar zorundalıklar bnei etkiledi. Yoksa harika bi zevk. Benden hiç bir karşılık beklemiyo. Uyurken bile bacaklarımın arasında uyucaksın diyodum sabah yalayarak uyandır kahvaltını yap diye eziyodum. Onlar hoşuna gidiyodu fArkında oluyodum. Zorlaştırıyodum onu bırakmak istediğim sürekçlerde. Sürekli temizlik yaptırıyodum git onu al bunu al diyodum. Mantıklı mantısız her şey yılsın diye otururken önümde diz çöktürüp ayaklarımı uzatıyodum film izliyodum halıdan dizleri acısın diye. Sonra iğrenç şeylere geçtim yere yatırp ayamı ağzına sokuyodum gözleri yaşarana kadar. Çok midesi bulanıyodu görmüyomuş gibi sigara içiyodum. Yok yok derken bi kere gaz çıkardım kafasına. Normalde itiyodum kafasını. Bu sefer elimle bastırdım gaz çıkardım. Bu kafasını çıkarmata calıştı bi midesi bulandı. Bu kadar olmaz genzimde hissettim dedi. Öğürdü möğürdü dedim güzel bunu sevmiyo. Elimle tutamıyorum dedim kafasına oturayım mecbur bırakayım. Sık sık yaptım. Çok kötü oluyodu ama mecbur bırakıldıktan sonra bişey demiyodu. sonda ben buna şey demeye başladım gel buraya gaz çıkarıcam bekle koklicaksın falan. Yok işte ben artık dayanamıyorum genzimde hissediyorum çok kötü oluyorum. O zaman git dedim kovdum gitmedi tamam yapcam dedi. Düşündüm bu böyle iğrençlikler sevmiyo. Sabah ilk uyanınca oral yaptırdıktan sonra aşırı zevkten boşaldıktan sonra bi ince çişim geliyodu ağzına boşaldıktan sonra ağzına işedim. Ama bu hayatımın en zevkli şeyiydi. Tükürüyodu hep yapıyodum tükürüyodu zorluyodu kendini. Böyle şeyler derken ben ona dedim hep daha fazlasını yapıyorım sana seni üzmek istemiyorum ama elimde değil zevk alıyorım vs falan filan kandırdım onu. İlk başta üzüldüm ama olması gerken gibiydi. Oda üzüldü gelmek istiyodu engelledim falan her yerden bitti gitti. O günden sonra hiçbir zaman hiç bi ilişkimde böyle zevk almadım hiç bi oral beni kesmiyo mesela
Eşcinsellik yaygın ya hem kadın hem erkekte benim vardı mesela ama sonradan bıraktık hem kadın kadına yaparken tatmin oluyor erkek erkeğe yapan birbirlerini nasıl tatmin edeceğini bildiği için her iki taraf eşcinsellik yaygın
ay sen kimsin de saygı duymuyorsun ya sghjsgh sen ilişkilerini başkalarına onaylatmıyorsun ama onların orei isimli bi kullanıcıdan bile onay alması lazım mk hahhahaha