Cinsel Yaşam Oral yapmayi evet? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Merhabalar partnerinize oral yapmayi severmisiniz, mesela v*jinasi tombul olsa bile? Güncellemeler+1 yıl Yani etli tombul Güncellemeler+1 yıl Başka? Oral yapmayi evet? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben kilolu kız severim tombul etli vajinayi daha çok severim. Fakat bu, seni yalayacak kişinin de seveceği anlamına gelmez 0 1 Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Evet etli tombul. Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Tombulunu severim 69 olur seni bostana kadar öper yalar orsl yaparım 0 1 Yorumla Hadiyani +1 yıl Tombulu iyi olur, baştan ayağa opulmedik yerini bırakmam,69 olur hem yalar hem yalanır hemde emer, ensonundada gömerim varmısın Yorumla
Vuslat200 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Tombul olsa onun vajinasini 1 dakikalığına bile bırakmam 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Vallahi sarkık ve kara olunca zorla yapıyorum o bana yaptığı için 0 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Evet burada önemli olan partnerimin isteği ona zevk vermen için ne gerekirse yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim için farketmez ama yapacak bayan yok istersen sana yapmak isterim 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kac dk? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saatlerce yapqbilirim farklı fantezilerim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bna ulas Yorumla Soran +1 yıl 94lumusun mesela? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ulaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekinme ne istersen o olacak canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oralı çok seviyorum gğzel tat alıp zevk alıyorum kadın boşalınca şevtali gibi oluyor aff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok isterim farketmez kadın üreme organı olsun yeter Yorumla Soran +1 yıl Nasilsin s*ksde peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bna uls zevkin doruklarına çık Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bna ulas burada yazılmaz soru kaşdurılıyor ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru kaldırıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet yaparım ve vazgeçilmezlerim arkasındadır, yapmayan erkek kadınından bir şey bekleyemez. 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bana yapılmasa bile yapmayı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eme eme yalardım tombul olunca 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. evet oral sevılmezmı topmbul dhaa ıyı olur 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesinlikle severimmmmm 0 1 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Baska temizlik olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her kızın yalanmaz. Kokmamasi lazım, temiz olması lazım ve kararmış olmamasi lazim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip isteği atabilir misin Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok isterim ama zayıf kadın istiyorum ben 0 0 Yorumla
0-2-4 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl Sonuçta tombulluk ile bir alakası yok ki bunun 0 1 Yorumla 0-2-4 +1 yıl Aynen devam Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesinlikle etli ve tombul daha iyi olur 0 0 Yorumla
AmagitmeLavinia_ Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Benim gibi oral yapan yoktur bu kadar iddialıyım 0 1 Yorumla AmagitmeLavinia_ +1 yıl Ağzıma otursana Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doya doya uzun uzun yaparım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enfesssss Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ah ah benim olsa öylesii saatlercee 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin öyle mi sever misin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet farketmez partnerim mutlu olsun yeter ki 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesinin tadına bakmadım ama çok merak ediyorum. Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ben kilolu kız severim tombul etli vajinayi daha çok severim. Fakat bu, seni yalayacak kişinin de seveceği anlamına gelmez
Evet etli tombul.
Tombulunu severim 69 olur seni bostana kadar öper yalar orsl yaparım
Tombulu iyi olur, baştan ayağa opulmedik yerini bırakmam,69 olur hem yalar hem yalanır hemde emer, ensonundada gömerim varmısın
Tombul olsa onun vajinasini 1 dakikalığına bile bırakmam
Vallahi sarkık ve kara olunca zorla yapıyorum o bana yaptığı için
Evet burada önemli olan partnerimin isteği ona zevk vermen için ne gerekirse yaparım
Benim için farketmez ama yapacak bayan yok istersen sana yapmak isterim
Kac dk?
Saatlerce yapqbilirim farklı fantezilerim var
Bna ulas
94lumusun mesela?
Evet ulaş
Çekinme ne istersen o olacak canım
Oralı çok seviyorum gğzel tat alıp zevk alıyorum kadın boşalınca şevtali gibi oluyor aff
Çok isterim farketmez kadın üreme organı olsun yeter
Nasilsin s*ksde peki
Anlamadım canım
Bna uls zevkin doruklarına çık
Ne gibi? Neler
Bna ulas burada yazılmaz soru kaşdurılıyor ya
Soru kaldırıyor
Evet yaparım ve vazgeçilmezlerim arkasındadır, yapmayan erkek kadınından bir şey bekleyemez.
bana yapılmasa bile yapmayı daha çok seviyorum
Elimle kilitlerim ki kaçmasın. Azsın, kudursun. 69 yaparız.
eme eme yalardım tombul olunca
evet oral sevılmezmı topmbul dhaa ıyı olur
Sevilmez mi yaa bayılırım
Vajina yalamak harika bisey 🙂
Kesinlikle severimmmmm
Baska temizlik olsun
O bana yapacaksa ben de yaparım
istediği gibi olsun😀
Her kızın yalanmaz. Kokmamasi lazım, temiz olması lazım ve kararmış olmamasi lazim
Takip isteği atabilir misin
Çok isterim ama zayıf kadın istiyorum ben
Sonuçta tombulluk ile bir alakası yok ki bunun
Aynen devam
Kesinlikle etli ve tombul daha iyi olur
Oral yapmayi çok severim
Benim gibi oral yapan yoktur bu kadar iddialıyım
Ağzıma otursana
Zaten güzel olan o
Evet, temizlik birinci kriter
Doya doya uzun uzun yaparım
Enfesssss
ah ah benim olsa öylesii saatlercee
senin öyle mi sever misin?
Evet farketmez partnerim mutlu olsun yeter ki
Öylesinin tadına bakmadım ama çok merak ediyorum.
Her türlü evet
Evet
Severim