Kocam oral yapamıyor biraz yalıyıp elini kullanıyor sürekli yaparken ben de bırak elini guzel yala dedim diye gitti yanımdan dün akşam bu sabah da tavırlıydı kotusun falan demedim neden böyle tavir yapıyor
Cevabın nedir?
sen şu yazının çıktısını al kocana ver :)
* öncelikle kadının nabzı atıyor mu, bir kontrol edin. (çok acımasız başladım l*n.)
* oral seksin en güzel başlangıç noktasının dudaklar olduğunu hatırlayın. öpüşün, öpüşmekten yorulmayın, ama dozunda bırakın her şeyi, abartmayın. sihirli cümle: güzel öpüşen adamın kötü oral seks yapması mümkün değildir.
* dudakları somurma, bu insanın bir anası-babası, mahalle bakkalı var. "şordon 2 pokot mokorno" diye alışveriş yapmayı kimse istemez. sakin ol, dilini vidanjör gibi kullanma.
* eller! eller! eller! (bu sadece bir yıldırım gürses şarkısı değildir.) ellerini kullan, o ellerin bacak arasına indiği an var ya, işte o anki o titremeyi hissettirmelisin karşı tarafa.
* partnerini tanı! bak bu çok önemli. hatta neredeyse en önemlisi. tanı derken, adını bilmediğin kadınlara yap demiyoruz, anladın sen onu, tanı her santimetrekaresini.
* karşı tarafı tart. patates partnerin oral seksten hoşlanıyor mu, daha önce bunu konuştun mu, çünkü bazı hanım kızlarımız bundan hiç ama hiç hoşlanmazlar. sen orda ağzını felç etmekle uğraşırken hatun "hmm perdeler de kirlenmiş, bir makineye atiyim şunları." diye düşünecekse hiç başlama.
* kadının gözünün içine bak ama ööle aç, ıslak, yavru köpek gibi bakma. seksi ol, tuttuğunu kopar, "hmmfss hmfss oluyo mu?" diye sorgulamadan çalış. o bakışlar var ya o bakışlar, o göz göze gelince çakan şimşekler, ah işte onları da kat işin içine.
* bırak kadın kıçını kaldırıp indirsin, sana az biraz yön versin. ben bilirim ayağı kötüdür, bilemezsin işte rezil olursun. herkesin tavrı-tarzı farklıdır, kimi kadın erkeğinin kafasını tutmaya bayılır mesela, eliyle ritmi belirler, ona izin ver.
* pozisyon önemlidir, yani erkeğin duruşu. çünkü çabuk yorulabilir, bir de bazısı kollarını yatırıyolar böööle bu sefer de boyunları ağrıyo. en güzeli koltuk kardeşim ya, kıçını kaydırıcan bööle koltukta, bir de yan yatıp kafasını bir bacağın üzerine yatırmak durumu bazen adamlara az konfor sağlar.32 Yorumla- +1 yıl
BİTMEDİ... :)
* belli bir noktada inleme sesi duyduğun zaman orda kal, yerinden ayrılma! inlemeler artıyorsa, hızlanmaya başla, kendini partnerinin tepkilerine göre ayarla.
* dudakları ellerinle ayır, çıkan klitorisi em. bu hareketi defalarca tekrarla, unutma, olay klitoriste! hatta sert olan ucunda. topsuz sahada dolanıp durma, gole yönelik çalış.
* ille de klitoris bulucam derdine düşme, bulamıyosan bulmak için uğraş ama bunun için kasıp kadını atmosfer dışına atma
* vajinaya dil sokmak orgazma ulaştırmaz, sadece yardımcı olur. çünkü vajinal orgazmın dille olması mümkün değil, ha 10 santim içeri girebilecek kadar dile sahipsen onu bilemem, bence bir doktora göster, o ne ööle be.
* tıpkı erkekler için geçerli olan ıslaklık kaynaklı uyuşma durumu kadınlara da olur, o yüzden hep aynı yere çalışmamak gerekir.
* klitorisle uğraşırken, eller de boş durmamalı, vajinanın üzerinde gezinmeli, bacakları okşamalı, hatta ulaşabilirse göğüs uçlarıyla oynamalı, göğüsleri avuçlamalı falan
Soran+1 yılharika hepsi!
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Dili yoruluyor olabilir ama bu elini kullanacağı anlamına gelmez penisini kullanabilir ciddiyim bak vajinanı ikiye ayır kocanda penisini fırça gibi kullanıp arasında gidip gelsin sokmasın ama bak nasıl sular içinde kalıyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılOkurken sular icinde kaldim:D herneyse o baska oral baska :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkide sekste iyiama oral yapmiyor cok ozledim ama ne kendine ne bana yaptiriyor eliylede beceremiyor ben yonlendiriyorum o da beni yonlendirdgi oluyor trip atilmaz boyle konularda ayrica asagilanmazda sen kocani asagilamisin canim yapma
53 Yorumla
Soran+1 yılNasil asagilamisim?
Cevap sahibi+1 yılTepkinle iste
Soran+1 yılYalayamiyor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi demissin yapcaksa dogru duzgun yapsin
32 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl eline kırbacı güzel yalamadığı zaman indiriver güzel yala kölem de sen benim seks kölemsin de.
47 Yorumla
Soran+1 yılDur daha normal halde yapamiyor
- +1 yıl
çok güldüm l*n lakdasşdksaşsad
Cevap sahibi+1 yılHak etmiyor mu adam dediğin kadınını mağdur edip burada çare arattır mı? Hem daha iyi iki türlü fantezi. Hem acı hem zevk.
Soran+1 yılhakediyor fantazi diye diye vurucam kırbacı
Cevap sahibi+1 yılAynen süper olur.
Cevap sahibi+1 yılBeni neden EİG seçmedin :(
Soran+1 yıliki tane seçiliyorsa seçerdim demedin ki
+1 yılişte bunlar hep önyargıdan biraz gayret etse biraz kendini işine verse bunlar yaşanmaz.. hakkını vereceksin karşı taraf hoşuna giden birşeyi rica edince en iyisini yapacan elinden gelenin..
20 Yorumla
+1 yılYa benim de hoşuma gitmiyor bu tür şeyler.. Mesela hah orası yala oohh süper gibi şeyler.. Yani bunlar akışına bırakılması lazım , sen söyleyince bütün tadı kaçıyor ve soğuyorsun.. Benim düşüncem bu..
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzelse güzel diyoruz zaten ama kötüyse de kötü diyorum hosuma giitmiyor bosuna yapıcagına hic yapmasın daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılo dili iyi kullanabilmekle alakalı. mesela ben dilimi burnuma falan değdirebiliyorum. çok iyiyim bu konuda. göğüs ucu dillerken bile kızlar deliriyor. ama senin eşin dilini kullanamıyorsa yapamıyor heralde. yargılama yani. genetik bir durum heralde. o genetik bir durumdan ötürü sana öyle dese iyi olur mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılisterse yapabilir çalışsın yalama dersimi vericem bunun için genetik olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılkafayı sokup biraz dil atsam klitorisine anlarsın aradaki genetiği :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılkucagina atla tavrina baslarm ateslendm sondür de beni
22 Yorumla
Soran+1 yılhahahahah:D aksamı bekliyorum:D
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalm patlatn bombayi :D
+1 yılBence bunu demeniz biraz gururuna dokunmuş, bunu demek yerine bence erkeklik duygularını, hormonlarını zirveye ulaştırın.
O evereste ulaştıktan sonra "-Hadi şimdi şunu yap" gibisinden kamçılayın. Bir yandan sizde onu zevke getirin. Bilirsin, libido insanı canavara bile dönüştürür.
cut.15 Yorumla
Soran+1 yılGururuna dokunacak birsey demedim zaten beni memnun etmeden gitti yanimdan yani ilk benim hormonlarimin zirveye ulasmaya ihtiyaci var
- +1 yıl
O halde ikiniz beraber bu konuları detaylı biçimde konuşun, tartışın.
Sorunları , çözümleri ifade edin. Ne isteyip, ne istemediğini anlamaya çalışın. Konuşun, iletişim halinde olun. Olan tribine kulak asmadan yaklaşımınızı sıcakkanlılığınızı sürdürün. Onu anlamaya çalışın.
Ha siz bunu bir yaparsınız, iki yaparsınız, üç yaparsınız. E gene adım olmazsa bu sefer siz geri çekilirsiniz, siz yetersiz olun ona karşı. Ya da aksine karşısında çok cezbedici olup daha uzak kalın. Yaklaşım gösterdiği anda ise isteklerinizi ifade edin. O an gerçekleştirebilmesini sağlamaya çalışın. Ve bazen sert olun, sertliğiniz ile yönlendirmeye çalışın, sert dediysem dövmek gibi değil yani, kışkırtıcı sertlik diyelim.
Soran+1 yılSertlikten kastin sadizm mi biraz?
- +1 yıl
yok be, üsluben, davranış olarak ama can yakmadan kadınsı bir sertlik
Soran+1 yılNasil ornek verir misin biraz
+1 yılBende giderdim ve tavır alırdım. Sen şu söylediğini
"Aşkım lütfen dilini kullanır mısın, offf beni delirtiyor dilinin darbeleri" bu şekilde söyleseydin, sabaha kadar yalar ve zevkten dört köşe olurdun. 👍03 Yorumla
Soran+1 yılzevk vermedi sinirlendirdi beni
- +1 yıl
Bak bir dahakine benim söylediğimi söyle ve sonucunu gör ☺
Soran+1 yıldiycem
Ne güzel işte hem oral yapıp hem parmağını sokmasini şöyle
24 Yorumla
Soran+1 yılO daha cok parmagini kullaniyo
Soran+1 yılTecrubeyle ilgisi yok yapmaya calismiyor tam olarak istese yapabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi demissin boşversene kendilerine yapılınca elini falan kullanma derler ne bilem uzun yap falan derler kendilerine gelince adam gibi yapmıyorsa sende söyle bir zahmet katlanma eşitlik sağla
00 Yorumla Sert bir çıkış yapmışsınız, canınız yanmış olabilir ama daha sakin tepkiler verseniz, daha yapıcı, daha çok yönlenditmeye çalışın alışacaktır
08 Yorumla
Soran+1 yılKotu birsey demedim ki iste
Soran+1 yılNe demeliydim
Soran+1 yılyarım saattır ugrasıp yapıyor bırakıyor eliyle biseyler yapmaya oksamaya calısıyor tam hissediyorum eliyle baska bisey yapıyor sinirlendim ya
Soran+1 yılbakalım yaptıgında diycem
+1 yılhep boyle karsılıklı ısteklerı partnerler mı hatırlatır ınsanın ıcnden gelmelı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın yalama kabiliyeti yeterli değil demek ki. :):
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler hani her şeyin en iyisini yaparım mantığı var yaa o yüzdendir. Senin öyle deyişine hani sen ne karışıyorsun benim işime diye algılama olabilir
019 Yorumla
Soran+1 yılKarismasam yapamiyor ama
- +1 yıl
Çok kaprisli bir kocan var o zaman. Ama direk öyle demen yerine yönlendirmeye dene bence ;)
Soran+1 yılKotu birsey mi dedigim daha nasil diyebilirimki
- +1 yıl
Hayırda hani bırak elini güzelce yala demişsin yaaa ondan kılmıştır onun yerine yönlendirmeye dene
Soran+1 yılNiye kirilsinki. Yonlendiremedigim icin dedim zaten
- +1 yıl
Artık onun o anki psikolojisi. Bırak elini falan hani emir cümlesi taaa birde güzelce yala derken hani nasıl yapıyorsun beceremiyorsun gibi algılanabilinir
Soran+1 yılBeceremiyor gibi algilansin zaten cunku beceremiyor:/
- +1 yıl
Neden yönlendiremiyorsun ki
Soran+1 yılOral sirasinda ne yapabilirimki onun isi
- +1 yıl
Öyle de onu yalamasını sağlayabilirsin
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Bir kaç yöntem var. Ama burada yazamam. Fakat ellerinle yönlendirebilirsin
Soran+1 yılBasini mi tutmam lazim
- +1 yıl
Evet ya da bir kaç yöntemde var
Soran+1 yılBacagimin arasina alip ayagimla itiyorum ams kendini geri cekip eliyle yapiyor
- +1 yıl
Özel den yaz istersen burada ulu orta konuşmak pek doğru olmuyor :)
Soran+1 yılKoyu bisey demedim ki
- +1 yıl
Açıkça yazmam ve taktik vermek için dedim bende
- +1 yıl
Amacım asılmak değil
- Cinsel Yaşam konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılsen o bölgeni biraz balla nutella la tadını alsın bırakmaz :D
00 Yorumla
+1 yılBilmiyo yalamayi zamanla öğrenir dilini kullanmayı herhalde
010 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
- +1 yıl
Tabi bunu söylerken kırıcı şekilde söyleme bütün şevki kaybolur adamın. Yapmadan önce elini kullanmamasını sadece dilini kullanmasını iste.
Soran+1 yılKirici degilimki zaten
- +1 yıl
Hiimmm o zaman kocan hassas biraz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Elini kullandığı zaman canının acidinigini söylersen yapmaz belki
Soran+1 yılCanim acimiyor zaten sorun o degil dilini hissetmek istiyorum
- +1 yıl
Ya tamam ama bunu söylersen daha cok dikkat edecektir
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
:) :)
bu isin guzeli cirkini de mi var:-)
biri tersler oburu de kiz gibi kusup gider. numunesiniz ya:-)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende kızarım bazen hep kendini düşünmemek gerek karşı tarafıda düşüneceksin
10 YorumlaDil kullanmak da bir sanat işidir, herkese göre değil demek ki
10 Yorumlabir erkeğin sekste trip attıgınıda ilk defa duyuyom
01 Yorumla
Soran+1 yılsinirlendirdi beni
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHakikaten bu adamları anlamak zor yaa insan nasıl yalamaz böyle bu durumda neden trip yapar anlamak mümkün degil
00 Yorumla
+1 yıladam tadını sevmedi belki belkide parmaklamak daha çok hoşuna gidiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin yapiyo orali kendi icin degil
- +1 yıl
adamın hoşuna gitmiyorsa niye yapsın kokuyor belki kukun
Soran+1 yılhayır
Türk insanı sekste bile iyi değil sjsmlwle
31 Yorumla
Soran+1 yılbrutal facts
+1 yılTobe Adam kocasina ole dermi
21 Yorumla
Soran+1 yılNe der
belki iğreniyor madde kullanın mesela bal o zaman farklı olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGurur yapmış, ulan iyi muamele yapsa nerden öğrendin diye tribe girersiniz yapamasa terslersiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılGurur yapilacak ne var allah askina o zaman hic baslamasin yapmaya terslemiyorum uyardim onu sadece
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnu sen yönlendir güzelce söyle bak burasını yalaman etmen çok hoşuma gidiyor çok güzel yapıyorsunuz filan de ve o yalarken ses çıkar o ses biz erkekleri daha tahrik ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılo sesi çıkarttırırsa çıkarırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç kokuyor bazen. Zorlamayla da olmaz böyle şeyler.
00 YorumlaVideo var beraber izleyin sonra sende boyle yapsan vs
03 Yorumla
Soran+1 yılIzlemistir daha once
Soran+1 yılAnladim
+1 yılBeceremedigini biliyor. Ne demişler saç taranmadan gezilmez a. Yalanmadan s. ... lmez 😅😄
012 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Olabilir olabilir de sana bisey olmaz kalırsın böyle 😅😄
Soran+1 yılKaldim zaten
- +1 yıl
Daha çok kalırsın sen.
Soran+1 yılNapicaz
- +1 yıl
Caz derken?
Soran+1 yılCam yani:S
- +1 yıl
Öyle tatmin olamadan davşan gibi kalacan 😅😄
Soran+1 yılHayir:/
- +1 yıl
Alış buna. Oralı da unut artık 😅😄 nihahahaha
Soran+1 yılOral onemli
- +1 yıl
Onemli tabi. Ama yapabilen olursa 😅😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden daha önce öyle birsey duymadığı için belkide tavır yapıyor hem kendine bırak istediği gibi yapsın adamcaz :))
017 Yorumla
Soran+1 yılIstedigi gibi yapinca olmuyor:/ benden ne duymamiski
Cevap sahibi+1 yılYani ilişki esnasında diyorum sadece zevk aldığını düşünüyordu belki sende öyle söyleyince bozulmuş o kadar aksama güzel bir yemek hazırla sonra yatak odasınıda hazırla Imm :))
Soran+1 yılYine aynisi olursa lafimi esirgemem:/
Cevap sahibi+1 yılYok ya öyle deme şahsen bende bozulurum neden dersen iyi bir performans sergilemediği düşünür ve mutlu edemediğim içinde böyle yapıyor derim sen Birşey deme :))
Soran+1 yılIyi performans sergileyemiyor zaten:/
Soran+1 yılMutlu edemedigini bilmeli bence
Cevap sahibi+1 yılSen adamın yüzüne de. bundan sonra sen Seksi değil adamın pipisini göremezsin Gider Mutluluğu dışarıda arar sende aramaya başlarsın yuvan dağılır gerek yok bence sadece pozisyonlarınızı değiştirin yeterli hem aynı Şeyler sıkmış sizi :))
Cevap sahibi+1 yılBak ya daha mutlu edemediğini bilmeli diyorsun adama Bırakma bazı şeyleri direksiyonu sen kullan :))
Soran+1 yılNiye goremiyim bunun icin niye boyle bisey yapsinki kendini duzeltsin diye diyorum
Soran+1 yılKontrolu ben nasil aliyim oral sirasinda?
Cevap sahibi+1 yılHayır ya oral yaparken al demiyorum o anı es geçin bir kaç hafta olmazsa olmaz demeyin ama sen çok kafana takıyorsun
Soran+1 yılNie takmiyim hic yapmam o zaman derse ne olacak
Cevap sahibi+1 yılDemez ya neden öyle desin peki koku felan var mı sende :))
Soran+1 yılYok surekli dus aliyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılVajinadan koku dıyorum ya kesin vardır ve ya akıntı oluyorsa belki tiksinmiştir
Soran+1 yılHayir yok koku
Cevap sahibi+1 yılanladım ama sen yinede eşinin kalbini kırmadan açıkla...
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşma yapın o seni sende onu el kullanmadan boşaltın ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılo yapamaz
Cevap sahibi+1 yılhe sen kendinden eminsin yani?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılhayırlı işler :)
Essek ne anlar hosAmdandan :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamin midesi kaldirmamis oda parmagini sokmus ne yapsin garibim :)
00 Yorumla
+1 yıltamirci mantığı ile hareket etmiş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
kurcalamış işte. bozabilecekmiyim diye :D
tecrübe zamanla kazanılır. aktar kendisine :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYine aynisini yapicak
iyi yapmissin oda srnin zevkini dusunsun
10 Yorumla
+1 yılMidesi kaldirmiyor demekki , bazi erkekler oyledir
30 Yorumla
+1 yılSenin adam sendende avrat cikmis ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılne demek o
- +1 yıl
senin adan senden daha duygusal cikmis yani
kızmış sını dhada yalamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılyalar ama ilk gönlünü almam lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılof kb ama pıslıksınız ya
01 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamın ocağını söndürüşün
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil ya
Cevap sahibi+1 yıliliğini kurutursun adamın sen
Soran+1 yılNiye ya
Cevap sahibi+1 yılcanın ben daha önce kadınların cinselliğe cok mereklı olduğunu sanmazdım okuyunca korkmaya başladım
Soran+1 yılNiye korkuyorsun ki. Oyle sanmaman nerden ileri geliyor isteksiz biriyle mi evlisin
Cevap sahibi+1 yılcinsel içerikli bir şey olduğu için ayıptı diye kendimi gizliyip cevap verdim
yok bekarımda insan insanlarn cinseliği çok ön plana çıkatması hep beni tedirgin etmiştin
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılher şeyi karşılıklı aşk ile yapmak lazım karşı tarafı rencide edip kırmadan rızasını alarak
tek taraflı işlerde çekinirim
Soran+1 yılRencide etmeden yapmaya calisiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılama şimdi biri yapmıyosada arkasına düşmemek lazım belki hoşuna bitmiyodur durum
+1 yıl69 yapın sizde bencil olmayın
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah ne güzel bir soru
017 Yorumla
Soran+1 yılSorma sorma
- +1 yıl
Gecemi oldu bu olay :)
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Kocan işi bilmiyor sanırım
Soran+1 yılbildiricem
- +1 yıl
Böyle adamlara böyle hatunlar düşer ya hay ben şansımı
Soran+1 yılniye evlenmiyosun
- +1 yıl
Bize sidikli düşer
Soran+1 yılbelli olmaz
- +1 yıl
Yok ya böyle iyi
- +1 yıl
Hem evlensem ne olacak bak sende kicandan memnun değilsin
Soran+1 yılbelki sen mutlu olucaksın
- +1 yıl
Mutsuz olursam başka şansım yok ama
Soran+1 yılohoo sonsuza kadar boyle kalmayacaksın zaten
- +1 yıl
Boyle derken :))
Soran+1 yılbekar
- +1 yıl
:) belli olmaz
+1 yılzamanla alışır üzme adamı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılUzmuyorum kendi alinganlik yapti
- +1 yıl
belkide istemiyordur olabilir
Soran+1 yılistemese yapmaz
- +1 yıl
akışına bırak
Gizli Üye(36-45)+1 yılağzına sağlık diyemiyorsun kocana bu çok kötü.
04 Yorumla
Soran+1 yılişini bitirdi mi?
Cevap sahibi+1 yıldoğru dürüst yalayamıyormuş ya... hani yalasa da, sen de ağzına sağlık desen...
Soran+1 yılderim
Cevap sahibi+1 yılsöyle dilini iyi kullansın.
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılOooo ne zevkli olur yalamak ımmmmmmm
00 Yorumla
+1 yılSöylemek yerine yönlendirebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsanırım oral yapmayı sevmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmese yapmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüsmüş küçük enişte. Onu yönlendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu iş için ele ne gerek var ya hayret bişey
00 Yorumla
+1 yılRencide olmuş adam
01 Yorumla
Soran+1 yılrencide etmek için demedim ama sinirlendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen erkeksin
05 Yorumla
Soran+1 yılSensin erkek
Cevap sahibi+1 yıllen utanmıyonmu kız hesabı açmaya
Soran+1 yılNe erkegi ya
Cevap sahibi+1 yılSen anca kendin gibi kuş beyinsizleri kandırırsın
Soran+1 yılLaf mi atnlaticam sana ya git burdan
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Kocayı değiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekmisin acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yalanım
+1 yılalınmış işte
00 Yorumla
+1 yılhadi len kaaşr seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeceriksiz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen mi
Cevap sahibi+1 yılKocan
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalamasını bilmiyor