Eşime diyoeum ki oral yap agzina 2 3 defa alip bırakıyor devamini getirmiyor an. al diyorum asla istemiyor tamam bunlara eyvAllah ama ikiskide oldu bittiye geliyor direk icine almaya calisiyor ilk bosalma da erken olunca iliski bitiyor oda bosaliyor ama on sevismesiz iliski olmuyor zex te boyle seylerin olmasi bence sart bireyler kendi zevkini degil karsi tarafin zevkini düşünmeli sonucta bir laf var ipligi bile yaliyosun igneye gecirmeden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Eşime diyoeum ki oral yap agzina 2 3 defa alip bırakıyor devamini getirmiyor an. al diyorum asla istemiyor tamam bunlara eyvAllah ama ikiskide oldu bittiye geliyor direk icine almaya calisiyor ilk bosalma da erken olunca iliski bitiyor oda bosaliyor ama on sevismesiz iliski olmuyor zex te boyle seylerin olmasi bence sart bireyler kendi zevkini degil karsi tarafin zevkini düşünmeli sonucta bir laf var ipligi bile yaliyosun igneye gecirmeden
Evet olmazsa olmazlardandir karşılıklı 69 yaparak karşılıklı yapmamiz süper. hele birlikte ritmik ayni frekansa gelerek yapmak super
Partnerin veya sen istemezsen olmak zorunda değil ama bence sekste olması gereken tek şey uzun sert bi ön sevişme
Uzun uzun gozlerinin icine icine yapmak bana keyifli kadinin o zevk alisini gozlerinde yuzunde gormek cok muhtesem
Ne alaka sağlıklı bir ilişkide oral olup olmaması neyi değiştirir ki
tabi ki hayır, ama yapabiliyorsanız partnerinizle karşılıklı zevk almanın farklı bi yolu
Ya karşılıklı şart değil tâbi ama ben yapmadan olmaz 😀 Sence peki
Oral en mükemmel olanı
Peki finalde yutuyor musun
Evet
😁😁😏😏
Seviyor musun tadınıı
Yapılmasına karsımısın
Yapmaya bayılıyorum çünkü partnerimin kendinden geçtiğini görmek benim en sevdiğim şey. Bana yapılmasını da çok seviyorum.
Kişiye göre değişir o seven var sevmeyen var ama olursa tadından yenmez
Evet kesinlikle
Demek öyle 😅😏
Tiksiniyorum ben oraldan.
Herhalde hiç yapmadım ki
kesınlıkle olmazsaa olmazzz
Oral olmadan yapılan sekse seks demem
Olmazsa olmazdır
Aynen öyle işin en tatlı kısmı
Sürekli olacak bir şey değil fakat olmalı
kırmızı çizgimizdir yapmalı uzun uzun yapmalıı
kime yapacan bacım kafayı mı yedin