Görücü usulü tanışıp anlaştığınız kişi Böyle bir teklifle gelen kişi ile evlenmek ister misiniz? Daha önce sevişmiş olsanız kabul eder misiniz ya da hiç sevişmediniz kabul eder misiniz? Bu kişi hakkında neler düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevişmedim. Ten uyumu için ille de sevişmeye gerek yok. Adamı/kadını gördüğünde fiziksel olarak yüzüne gözüne baktığında etkilendiysen, konuşması ses tonu tavırları senin içini hoş ediyorsa içinde bir şeyler kıpraştırıyorsa yüksek bir ihtimalle o insanla sevişince de ten uyumunu yakalayacaksın demektir. Ha, sevişir miyim sevişmez miyim diye düşünürsek demin bahsettiğim kıpırtı oluşursa ve güven bağını, samimiyeti rahatlığı yakalarsam olabilitesi var. Ama bu ten uyumumuz var mı yok mu diye deneme yanılma için yapılmaz bizzat zaten var olduğu için olur. Yoksa otobüste yanında oturan herhangi bir herifle adını bile bilmeden ilk kez gördüğün herifle sevişsen onunla yine ten uyumu gelişmez.
114 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ten uyumu yakalasa bile belki huy karakter düşünce tutmayacak görücü usulü de başlangıçtan her şey Okay gitti bunuda kabul ettiniz sonradan bir pürüz çıktı olmadı sonra ne olacak değil mi çok garip geliyor bana ama belliki erkeklerin çoğuda bu mantıkta teklif edip uyum var mı yok mu derdinde ama kız görücü usulü evleniyorsa zaten bunu yapacak birisi değildir dimi
- +1 yıl
Sen erkeklerin olayını düşüncesini s1ktir et. Onların derdi belli. Aynı şey sevgili olup her şeyi yaşayıp da evlenen çiftlerde de oluyor. Onlar da evlenine birbirlerinin her şeyini apaçık görüyorlar ve birbirlerinden soğuyorlar. Uyumsuz olabiliyorlar. Boşanıyorlar. O ihtimal her türlü var. Evlenmeden önce birlikte yaşayabilme ihtimalimiz olsa o zaman daha net tanırsın. Sürprizle karşılaşmazsın. Ama sevgili olup seks yapsan da görücü usulü evlensen de bunu yapamazsın. O yüzden bu iş şans işi. Kişiler birbirine samimi davranır açık net dürüst olur. canım canım taktiksel oyunlara girişmezse evlenince de bir sürprizle karşılaşmazsın.
- +1 yıl
Yapmak istiyorsan yap. Bunun görücü usulü, sevgililiği yok. Etkileniyorsan CESARETİN VARSA AŞKA :D :D :D yap.
Soran+1 yılŞaşırdım kaldım gerçekten
- +1 yıl
Niye beya?
Soran+1 yılBunun aşkla alakası yok ki ama bu teklif sana gelse tepkin ne olurdu
Soran+1 yılGörücü usulü benim kafamda çok farkı bir tarz ya
- +1 yıl
Başka bir gizli üyeyle yorumunu okudum. Sen doğru düşünüyorsun ben de sana katılıyorum gizli kız. Zaten seks dediğin şeyi güzel kılan orgazmdır. Millet orgazmı o rahatlama halini yaşamasa seks yapmaz. Onun için de erkeklerin fizyolojisini bilmek lazım. Erkeğin orgazm olması, sertleşmesi, boşalması beyinden gerçekleşmiyor duygulardan bağımsız omurilikten gelen uyarılarla sertleşip, boşalıyor, orgazm oluyorlar. Bu ne demek yeterli görsel ve fiziksel uyarımı sağlayan herkesle erkeğin ten uyumu olur demek. Burada orgazm olmakta zorlanan kadındır. Çünkü kadın beyniyle, duygularıyla, hisleriyle orgazm olur zevk alır. Bu da daha manevi şeylerle duygularla alakalıdır. O yüzden de mesela evli olan kadınların orgazm olmadan seks yapmak zorunda kalması, zamanla da seksten soğuması durumu oluyor. Koca denilen kişi kadını duygusal olarak tatmin edemiyor. Erkek her türlü zevk alıp orgazm oluyor omuriliğine, beline bir şey olmasın yeter. Bana böyle bir şey söylese ben bağ kurmadan alışmadan hemen yapamam derdim. Evlenmekse mesele evlenince ya da 6 ay falan sözlü nişanlı olmak gerekiyor.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Soran+1 yılAma ben nişanlım dahi olsa güvenir miyim bilmiyorum açıkçası evlilik çok farklı bir dünya bu çok farklı dediğin gibi
- +1 yıl
İşte ben de nişanlanırsam güvenir miyim bilmiyorum ama duyguların, arzuların şiddeti bazı şeylerin göz ardı edilmesini sağlıyor. Nişanlı olup ayrılan da var. Ama şu var insan ayrıldığında cinsellik yaşadığı insandan pişmanlık duyuyor. Kişi, "Ulan ben zaten bununla evlenmeyecektim ne halt yemeğe gittim bununla seks yaptım seviştim onca paylaşıma girdim ki? Keşke yapmasaydım. Değmezmiş." deyip kendisini suçlayabiliyor. İşte bunu benim yapma ihtimalim var. Evlenme arifesindeki kişi olunca, ciddi olunca ve ayrılınca "Ulan Allah kurtarmış be. Ya evlenseydim ne olacaktı?" ya da "Zaten evlenmeyi düşündüğüm herifti." der ve kendini daha az suçlayabilir. Bunu sonraki ilişkide de daha kolay kabul ettirebilir. Nişanlıydık şöyle böyle oldu falan diye.
Soran+1 yılBu da doğru aslında bu teklifle gelmeside korkutucu aslında hadi uyum olmadı bile bile lades yattığında kalıyorsun sonra başkası ile evlenince bu konu gündeme gelirse ne olacak erkekler bu durumu kolayca anlar diye tahmin ediyorum
- +1 yıl
Böyle şey teklifle olmaz yav. Ben bir dünya şey söyler, nasıl düşündüğümü anlatır. Uymazsa birlikte olmaya da gerek yok der geçerim.
Soran+1 yılEvet kızlar ile erkekler çok farklı düşünüyor ya kızlar Zor derler ama bence erkekler daha zor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmadan evlenirsen neyle karşı karşıya kalmicagın için baya sıkıntı olur diyanetin bile vefası var evlenmeden önce bakın diye sadece bakma anlamında
08 Yorumla
Soran+1 yılBakma ayrı yapma ayrı ama
- +1 yıl
Evet ama işte yani benim son ilişkim eger ilişkiye girmeden o kızla evlensem 1. Hafta boşanırdım yatakta çok kötüydğ
Soran+1 yılBunu sen öğretebilirsin ama
- +1 yıl
Bu içten hormonlar dan gelen duyguyla alakalı bişey ben ögretmeni degilim ki kendi içinden gelmesi gerek
Soran+1 yılDemek istediğim kız sevişmede kötüyse öğretirsin isteksizlik için yapacak bir şey yok zaten
- +1 yıl
Ben neden ögretiyorum ablağ? Kaç kez bekaret aldım 20 yıldır yapıyor gibi içinden gelen bişey odunsa odundur
Soran+1 yılAnlamak istemiyorsun kardeşim o yüzden tamam diyip konuyu kapatalım
- +1 yıl
Sen anlamıyorsun ben neyi neden ögreticem neden ögretiyim ki onun içinden gelen bişeyi ben ögretsem ne anlamı kalıyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılİçinden yapmak geliyor mu? Adam haklı benim de başıma geldi, kız baya baya isteksiz çıktı bıraktım.
06 Yorumla
Soran+1 yılTeklif bana yapılmadı
- +1 yıl
Mantıksız değil, ama o türde başlayan bir ilişkiye ters. Düşünsene ömrünü becerdiğini, isteksiz bir erkekle..
Soran+1 yılİsteksiz erkek ancak sevmiyorsa olur diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bu kadar kadın kocam beni düzgün düt diye trol mü yapıyo zannediyosun?
Soran+1 yılBilmiyorum okumadım bilgim yok
- +1 yıl
Peki
Bencede önemli bir konu. Ayrılıkların 100de 50 si bu nedenden dolayı olan aldatmalar.
Görücü usulüne o yüzden karşıyım019 Yorumla
Soran+1 yılTamam sevdiğin insanla evlenirken kabul edilir ama görücü usulünde çok absürt geldi bana
- +1 yıl
Sevgili olup cinsellik yaşayıp da evlenen kaç kişi var? Varsa da onlar ilelebet muhteşem evlilikleri mi oluyor?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden hayır tabikide ama cinsel uyumu olan bu nedenden dolayı ayrılmamış oluyor. ayrılık için ya da ikili ilşkilerde uyum problemi konularından en önemlisini atlatmış oluyorlar...
- +1 yıl
Ben uyumun sağlanabileceğinden yanayım. Bir kadına baktığında yüzüne gözüne baktığında beğeniyorsan sana çekici geliyorsa, konuşurken konuşma üslubu, ses tonu gülümsemesi kahkahası senin hoşuna gidip içini kıpır kıpır ediyorsa gece olunca belli saat aralıklarında o aklına gelip konuşma, dokunma ihtiyacı duyuyorsan o kadını beğenmişsindir. O kadınla seks yapsan zevk alacaksındır onun teninden. Aynı şeyi de o kadın sana karşı hissediyorsa bunun adı zaten ten uyumu oluyor. Uçurumdan atlarsam ölür müyüm diye merak edip uçurumdan atlıyor musun? Onun gibi bu da. Kadına baktın fiziği, yüzü, konuşması, sesi sana hiç hitap etmiyor. Adeta kulaklarını tırmıyor. Yanında durmak bile istemiyorsun. Senin hiçbir yerinde bir yeri kıpırdatmıyor. Kıpırdatmadığı gibi kalkmışı da indiriyorsa o kadınla ten uyumu olmayacağı belli. Ama erkekler beğendikleri kadınları kandırmak ve kendine bağlamak için böyle oltaya yem atıyorlar. Ya tutarsa diye. :D :D :D
- +1 yıl
Bazı yerlerine katılmıyorum. Biraz önce başka biri soru sormuş. Dışardan çok güzeller ama o yerleri çok pis kokuyor diye. Aşık olduğum ya da bir dülüşüne kandığım birinin pis kokusunu çekmel zorunda değilim. At gözlüklerini takıp kendi bakış açından baktığın sürece bir yere varamazsın.
- +1 yıl
Pis kokmak ne yav? İnsan düzenli banyo yaparsa kişisel temizliğini ihmal etmezse neden pis koksun?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden :) sıvı kokusu denilen bir durum? elbette ki pis olma ihtimalide çok yüksek ve pis insan olduğunu o an anlamakta gülünç hatta tercihler konusuda tartışılır bir konu
- +1 yıl
Vücut kokusu olabilir. O kendi vücut sıvısının tadına bakmış mı? Ayrıca çok ağır bir koku varsa enfeksiyon konusunu düşünmek lazım. Bu kadar kötü kokuyorsa kadın zaten bunu kabul eder ve erkekten önce fark edip gereğini yapar. Bence o erkek kendi vücut sıvısının tadına baksın.
- +1 yıl
Poliyanna falan değilim. Kadınlar sırf bu konuyu kafasına taktığından cinsel organını mahvediyor. Florasını yok ediyor. Dediğim gibi kadına kokuyor diyorsa herif önce kendi vücut sıvısının tadına baksın.
- +1 yıl
Şu an yaptığın yorum yeterince cinsiyetçi. O kokuya maruz kalmak istemiyorsanız kadınlarla seks yapmayın erkeklerin makatı işinize yarar o zaman.
- +1 yıl
Yyok ben Ümit Özdağcıyım :D :D :D :D
- +1 yıl
Sen de Süleyman Soylu gibisin suçunu örtmeye çalışıyorsun ama başaramıyorsun kafes dövüşüne davet edeyim mi seni :D :D :D :D
- +1 yıl
Git akpye oy ver. Elini tutan mı var. Tam senlik zaten. Senin de cinsellikle ilgili sorunların var. İnsanın ten kokusu olur. Ben eminim ki o kadınlar o kadar pis kokmuyordur bile. Ama işte siz kendi vücudunuzdaki kılı, ağır ter kokunuzun farkında değilsiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu sevişmeden de anlaşiliyordur illa yatağa gerek yok
-kalp atışının hızlanması, sık göz teması, birlikte geçirilecek zamanın iple çekilmesi, birlikteyken kaygılardan uzaklaşma vs vs de belirtiler arasinda
00 YorumlaCinsellik hakkında konuşulur ama bu biraz bokunu çıkarmış gibi geldi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geldi
Ten uyumu yoksa ayrılacak mı diye düşündüm şu an ama seni istiyor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılBana değil ya ten uyumu yoksa ayrılacak evet ya da kabul etmezse bir tanıdığım ileride böyle yaparım dedi çok şaşırdım hiç mantıklı gelmedi görücü usulünde böyle şeyler yapılır mı anlamadım
Soran+1 yılTamam
+1 yılSakin kabul etme s*ikip ayrılacak.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ben değilim ya ileride görücü usulü evlenirsem böyle yaparım diyen bir tanıdığım varda ondan merak ettim görücü usulü bu hale gelebilir mi diye
- +1 yıl
Sen yaptın mı hiç ilişkiye girdin mi
Soran+1 yılBenimle ne alakası var 😄
- +1 yıl
Merak ettim ben seni o yüzden ya
+1 yılSen peki önceden sevişmis miydin
01 Yorumla
Soran+1 yılSorunun benimle alakası yok bu teklifi siz yapar mısınız ya da yapana tepkiniz ne olur du
Gizli Üye(25-29)+1 yılNisanlin senden böyle bir şey mi istedi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır benden değil bir tanıdığım erkek ileride sevdiğim biri ile evlenemezsem görücü usulü evlenirim onda da ten uyumu önemli bunu teklif ederim dedi bende sormak istedim bana çok garip geldi
Cevap sahibi+1 yılBencede saçma sadece cinsellik icin mi evleniyormus bu kisi
Soran+1 yılBu da çok önemli konuymuş evet önemli ama görücü usulü evlenen bir kız şimdiye kadar bunu yapmamış ve yapmaz diye de düşünüyorum bilemedim
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşünüyorsun peki
Soran+1 yılDediğim gibi görücü usulü evlilik benim mantığımda bu değil sadece kendini doğru kişiye eşine saklamış kafası var arkadaşlarun ya da çevrenin tanıttığı kişiden farklı bu kişi başta aileler bakıyor sonra sen konuşuyorsun ama bu teklif bu tarz evlilikte yapılmasıda kabul etmesinde çok absürt geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru diyorsun
+1 yılÖ küz
05 Yorumla
Soran+1 yılKız mısın
- +1 yıl
Mavi reel
Soran+1 yılHem cinsine pek hakaret etmezler doğrudan ondan sordum😅
- +1 yıl
Hakaret değil, sıfatıjı ikrar ettim
Soran+1 yıl😄
+1 yılKabul ederim
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen kıza böyle bir şey teklif eder misin
- +1 yıl
Görücü usulü yapmam ama yapsam konuyu oraya getirirdim
Soran+1 yılAaa kabul etmezse peki
- +1 yıl
Bırakırım bana istekli kadın lazım
Soran+1 yılİsteklidir belki ama evlenmeden olmaz diyorsa
- +1 yıl
Öyleyse böyleyse şöyleyse.. uzatma boş boş
Soran+1 yılSg
+1 yılÇok saçma bir teklif
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçma sizce
- +1 yıl
Görücü usulü ile evleneceğin kişiden böyle bir teklif gelmesi, seni kullanıp atacağı anlamına gelir. Ayrıca ten uyumunu yakalayamazsanız ne olacak? Aman bizim tenimiz uyum sağlamadı, evlenmeyelim mi olacak.
Soran+1 yılTeklif te garip kabul edilmeside zor değil mi
- +1 yıl
Teklifin erkek tarafından edilmesinin 2 sebebi vardır. Kız tarafından da kabul edilmesinin yine aynı şekilde 2 sebebi vardır. İhtiyaçların giderilmesi ve birbirinizi kaçırmamanız. ( erkek bunu zaten beni kaçırmak istemez, kullanıp elimde tutayım düşüncesine de girebilir ) kabul edip etmemek kıza bağlıdır. Kendisinin isteği neyse ons göre hareket eder
Soran+1 yılAma erkek bunu sevgililerine zaten yapıyor görücü usulü birisine bu teklifi yapması çok garibime gitti benim
- +1 yıl
Durum çok karışık, sevgilileri var ve ekstra olarak görücü usulü konuştuğu birisi var? İnanılmaz gerçekten) biz birisini bulamıyoruz herifin hem sevgilileri var, hem de ciddi düşündüğü kişi var. Ayrıca ciddi düşündüğü kişiye de cinsel teklifte bulunuyor. Herifteki egoya bak)
Soran+1 yılSevgilisi ile olmadı yürütmedi son çare bu görücü usulü olsun dese bana garip gelen. Kısım şu şimdiye kadar görücü usulü evlencek kişilerin çoğu zaten kendini eşine sakladığı için yapmaz diye düşünüyorum yani kabul edilmesi zor diye düşünüyorum haksız mıyım
- +1 yıl
Bu teklif sana mı geldi? Kendine sor soruyu, ben bu adamla ilişkiye girsem ve beni bıraksa üzülür müyüm? Cevap hayırsa devam et. Muhtemelen seni kullanmak istiyor. Böyle bir teklif nerede görüldü? Evet ise zaten iletişimi kes.
Soran+1 yılBana gelmedi ama böyle bir düşünce tarzının olduğu hiç aklıma gelmemişti sonuçta aileler işin içinde nişanlım olsa çok istesem dahi o kişiye karşı görüşüm değişir
😂 uymazsa
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet o zaman yattığınla kalacaksın ve kandırılmış olursun işin içinde aileler var birde
Soran+1 yılAy böyle düşüncelerin var olduğuna inanmak istemiyorum ya sen böyle teklif yapar mısın
Soran+1 yılYani kişiden daha çok ailesi hakkında kötü düşünülür. Görücü usulü çok farklı ama bu da evrilmeye başlamış belli ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Görücü usulü evleneceğin kişi siz nişanlı iken ten uyumumuz önemli diye sevişmek isterse ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne