Cinsel Yaşam Evlilik yolunda olduğunuz kişiyle evlenmeden sevişir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evlilik yolunda olduğunuz kişiyle evlenmeden sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sevişmeyi istiyorsam sevişirim ama bunu nede olsa evleneceğiz beklentisi ile yapmam. Yapan da aptallık yapar zaten 2 0 Yorumla
Mrsoydan Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl Evet sevişirim çünkü istekler karşılıklıysa olur. Sevimeyince isteksiz bu bir şey bilmiyor evlenince beni mutlu edemez algısını yok etmek için; 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet. evlilik cinsel tabanlıdır. o nedenle onu bu konuda da tanımam gerek. kötü sürprizle karşılaşmak istemem 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Evlilik yolunda olup olmamak önemli değil, seks yoksa sevgililik de olmaz. 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. akıllı olan erkek yaptıktan sonra evlenmekten vazgeçer 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biz eşimle sevişmiştik ve bundanda hiç pişmanlık duymadık 0 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sevişirim, seviştim de zaten. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevistiken sonra ben daha evlenmem gözüyle falan baktin mi Yorumla berksvoice +1 yıl yanii ayrıldık... Yorumla Soran +1 yıl Senmi ayrildin Yorumla berksvoice +1 yıl ben ayrıldım ama seviştiğim için değil. Başka sebeplerden. Zaten evlilik yolunda değildk Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Ben onun için ilksem oda isterse evet. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seviştim kızlıgımı verdim tamamen pişmanlık ! 1 26 Yorumla Soran +1 yıl Niye veriyorsun be ablam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke bende bilsem uzun süre sevgililik yaşayınca hep sürekli bi yakınlaşma yaşadık zaten her şey böyle zamanla çözülmeye başladı Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Bu kadar saf mısın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 Saflıkla ne alakası var insan güvendigi 6 yıldır hayatındaki biriyle yaşamayacakta kmle yaşayacak Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Kimseyle ya evlilik olur deseydin ya olmaz o iş olmaz o kadar basit Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 önyargılı olma hata yaptık işte sen hiç hata yapmadınmı hayatında Yorumla DEADLY_666 +1 yıl O türlü yapmadım şükür onun için kendimden emin konuşabiliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 her şey göründügü gibi degil yani yaşantılar yaşanmışlıklar farklı Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Bunca zaman kendi nefesime hakkım oldum benim de sevgilim oldu hep mesafe koydum aramızda sende yapsaydın pişman olmazdın Yorumla Soran +1 yıl @DEADLY_666 o zmn e kisa sürede kınadığın şeyin başına gelişini izle hayatım bende senin gibiydim Yorumla DEADLY_666 +1 yıl İki yıl sürdü kısa mı cidden ben kendime hakim olabiliyorsam nefesime sahip çıkabiliyorsam kınadığim başıma gelmez kimsenin evine gitmedim arabasına binmedim ben kendimi bildikten sonra hiç bir şey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 cahillik desem Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Niye hoşuna gitmedi mi vermeseydin o zaman zorla ver demediler pişman olacağın şeyi yapmasaydın ben mi cahil oluyorum sen kendine sahip çıkamazken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 ablacm yanlış anladın benım yaptıgım cahillik diyorm sana demedim kusura bakma Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Olan olmuş artık yapacak bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 Yani öyle kesinliklede bi dövmedigin kaldı :D Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Yok be sadece demek istiyorum ki bu mal erkelere inanmayın verecek gibi yapın vermeyin gö... t olsun sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 :D çok süründürdümde işte zaafıma yenik düşen ben oldum canım gbi Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Peki nasıl nasıl peki psikolojik olarak kusuruma bakma kırdığısam eğer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 estagfrllah nasıl anlamadım ne nasıl peki? Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Diyorum ki ondan sonra kendini nasıl hissediyorsun iyi misin peki o mu gitti yaptıktan sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 o gitti tabi çok zor bı süreçti şükür atlattim Yorumla DEADLY_666 +1 yıl Hiç hesap sormadın mı madem buna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 sormaz olurmuyum hayatımı mahvettin kavga gürültü baya sorun oldu da sonra lanet olsun dedm hayatima bakıyorum simdi Yorumla DEADLY_666 +1 yıl En iyisi hayatından çıkarmak bundan ne koca olur ne baba olur bu saatten sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DEADLY_666 Olmasında zaten bende artk keyfime bakıyorum geçmişi düşünüp canımı sıkmıcam Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
PabucumunDunyasiii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Hayirr 2 1 Yorumla miyavlandınızzz +1 yıl lan popo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sevişmeyi istiyorsam sevişirim ama bunu nede olsa evleneceğiz beklentisi ile yapmam. Yapan da aptallık yapar zaten
Evet sevişirim çünkü istekler karşılıklıysa olur. Sevimeyince isteksiz bu bir şey bilmiyor evlenince beni mutlu edemez algısını yok etmek için;
evet. evlilik cinsel tabanlıdır. o nedenle onu bu konuda da tanımam gerek. kötü sürprizle karşılaşmak istemem
Evlilik yolunda olup olmamak önemli değil, seks yoksa sevgililik de olmaz.
akıllı olan erkek yaptıktan sonra evlenmekten vazgeçer
Biz eşimle sevişmiştik ve bundanda hiç pişmanlık duymadık
Sevişirim, seviştim de zaten.
Sevistiken sonra ben daha evlenmem gözüyle falan baktin mi
yanii ayrıldık...
Senmi ayrildin
ben ayrıldım ama seviştiğim için değil. Başka sebeplerden. Zaten evlilik yolunda değildk
Ben onun için ilksem oda isterse evet.
Seviştim kızlıgımı verdim tamamen pişmanlık !
Niye veriyorsun be ablam
Keşke bende bilsem uzun süre sevgililik yaşayınca hep sürekli bi yakınlaşma yaşadık zaten her şey böyle zamanla çözülmeye başladı
Bu kadar saf mısın peki
@DEADLY_666 Saflıkla ne alakası var insan güvendigi 6 yıldır hayatındaki biriyle yaşamayacakta kmle yaşayacak
Kimseyle ya evlilik olur deseydin ya olmaz o iş olmaz o kadar basit
@DEADLY_666 önyargılı olma hata yaptık işte sen hiç hata yapmadınmı hayatında
O türlü yapmadım şükür onun için kendimden emin konuşabiliyorum
@DEADLY_666 her şey göründügü gibi degil yani yaşantılar yaşanmışlıklar farklı
Bunca zaman kendi nefesime hakkım oldum benim de sevgilim oldu hep mesafe koydum aramızda sende yapsaydın pişman olmazdın
@DEADLY_666 o zmn e kisa sürede kınadığın şeyin başına gelişini izle hayatım bende senin gibiydim
İki yıl sürdü kısa mı cidden ben kendime hakim olabiliyorsam nefesime sahip çıkabiliyorsam kınadığim başıma gelmez kimsenin evine gitmedim arabasına binmedim ben kendimi bildikten sonra hiç bir şey olmaz
@DEADLY_666 cahillik desem
Niye hoşuna gitmedi mi vermeseydin o zaman zorla ver demediler pişman olacağın şeyi yapmasaydın ben mi cahil oluyorum sen kendine sahip çıkamazken
@DEADLY_666 ablacm yanlış anladın benım yaptıgım cahillik diyorm sana demedim kusura bakma
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok
@DEADLY_666 Yani öyle kesinliklede bi dövmedigin kaldı :D
Yok be sadece demek istiyorum ki bu mal erkelere inanmayın verecek gibi yapın vermeyin gö... t olsun sonra
@DEADLY_666 :D çok süründürdümde işte zaafıma yenik düşen ben oldum canım gbi
Peki nasıl nasıl peki psikolojik olarak kusuruma bakma kırdığısam eğer
@DEADLY_666 estagfrllah nasıl anlamadım ne nasıl peki?
Diyorum ki ondan sonra kendini nasıl hissediyorsun iyi misin peki o mu gitti yaptıktan sonra
@DEADLY_666 o gitti tabi çok zor bı süreçti şükür atlattim
Hiç hesap sormadın mı madem buna
@DEADLY_666 sormaz olurmuyum hayatımı mahvettin kavga gürültü baya sorun oldu da sonra lanet olsun dedm hayatima bakıyorum simdi
En iyisi hayatından çıkarmak bundan ne koca olur ne baba olur bu saatten sonra
@DEADLY_666 Olmasında zaten bende artk keyfime bakıyorum geçmişi düşünüp canımı sıkmıcam
Evet
niye olmasın?
sevişirim tabi
Zaten öyle olur tabi
Hayır yapmam
Hayir
evet
sevişmem
Evet
evet
Aklı olan evlenmez
Evet