Erkek arkadaşım sürekli sevişmek istiyor, ne yapmalıyım?

Biz 1 yildir birlikteyiz. Ondan önce iliskilerim oldu. Onun ilk birlikteligiyim. Her ne kadar dini sebeplerden dogru bulmasa da bi seyler yasamaya basladik vs.. gerci 3 hafta sonra sözümüz var. Inisli cikisli iliskimiz oldu aileler karsi geldi ama biz hep yanyanaydik. Birlikte 3 kere tatile gittik. Ve bu 3 tatil boyunca abartisiz günün her saati sevisebilecek libidoya sahipti. Özellikle son 1-2 aydir o kadar cok yükseliyor ki yetisemiyorum. Sana ne oldu dedigimde ise ben sana dayanamiyorum sen kendinin farkinda degil misin diyor. Seks konusunda beni tatmin edememekten cekiniyormus bunu da dile getirdi cokca defa. Beni övmeleri vs her zaman var. Hem cinsellik olarak hem güzellik olarak ama isin en tuhaf kismi ne zaman ailesinin yanina gitsem muhakkak bir bahane bulup uzaklastirip bana yanasiyor. Ben annesiyle yemek hazirlarken birden sevisip gelip normal davranamiyorum. O ise bu olmadan durmuyor. Sizce bir erkegin libidosunun bu kadar birden yükselmesi normal mi? Ben galiba az biraz yoruldum ve bu mevzulara fazlasiyla doydum. Yükselemiyorum bile sadece tatmin edeyim bitsin diye bakiyorum mevzuya ama evlendigimde ya günde 5 saat isterse diye düsünmeden de edemiyorum..

Erkek arkadaşım sürekli sevişmek istiyor, ne yapmalıyım?