sevgilimle cinsel hayatımız güzel ama ben bir türlü haz alamıyorum. herşeyi denedim ama en basit şekilde öpüşürken bile zevk alamıyorum. son birkaç kez de farklı bir deneyim olsun diye sevişmeyi sinemada başlattım. ama bu kez de tamam yeter diyip durdu. sorduğumda ise yandaki çiftin de seviştiği için rahatsız olduğunu söylüyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyurmak zor demek seni
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru pozisyonları bulamıyorsunuzdur. ya da ön sevismeyi kısa tutuyorsundur.
111 Yorumla
Soran+1 yılön sevişme sırasında oluyor zaten bunlar.
Cevap sahibi+1 yılSeks yapmadınız yani hiç?
Soran+1 yılyaptık ama bir kez
Cevap sahibi+1 yılCocugun seni arzulamadigini mi dusunuyorsun peki , ya da kendini gergin mi hissediyorsun sevisme esnasinda?
Soran+1 yılhayır çok rahatım sevişme sırasında elim boynunda ve penisinde sürekli öpüyorum ama o öpüşmeyi bile çok kısa tutuyor ve beni arzuluyor çünkü sevişmeyi çoğunlukla o başlatır
Cevap sahibi+1 yılAcelecimi davranıyor erkek arkadaşın ön sevişmeniz ne kadar sürüyor. ?
Soran+1 yılo nerdeyse bişi yapmıyor sadece eli belimde kalçamda ve bazen vajinamı parmaklıyor o kadar çok da uzun sürmüyor o yüzden benim de hevesim kaçıyor seks yapmıyoruz
Cevap sahibi+1 yılZevk almaman çok normal çünkü erkek arkadaşın henüz toy anladığım kadarıyla. Eğer gerçekten içinde sevgi varsa çocuğu yetistirmen gerekli bir kadın olarak. Burada o sana yetmiyor vs diyenlere bakma. Tıpkı aranızdaki sevgi gibi cinsellikte emek ister. Kadında cinsellik konuşmayla , dokunuşlarla , değer gördüğünü arzulandığını hissetmekle başlar. Otur konuş beni öpmeni istiyorum de boynunu uzat , kendisi yapmıyorsa elini saclarina gotur ensenden kavrasın. Seninle seks yapmayı dusunmeden önce bedenine doysun. Seksting yapmayı deneyin mesela , onu arzularken hayal ettiklerini bana bunu yaparmısın diyerek anlat konusmayı dene.
Soran+1 yılçok teşekkürler saoll
Cevap sahibi+1 yılÖn sevisme ile ilgili seyleri birlikte okuyun , video izleyin ben bunu istiyorum biraz sabırlı ol de. Kendisini kontrol edemiyorsa penisini ellerinle oksama en basında. Sen ustte ol uzansin kalcalarinla onun sertliginin tadini çıkart. Vajinanı parmaklamak yerine bedenine dokunmasını , seni öpüp koklamasını kollarına almasını sagla. Burada senden çok erkek arkadasınla konuşmamiz gerekiyor aslında çünkü onun bunları yapıyor olması gerekli 🤗
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle conselokten zevk bekleme... bu isi meraki istegi arzusu olmali... hissettirmesi hissettirmek istemesi gerekli
00 Yorumla Sen ona yetiyorsun hatta fazla bile geliyosun ama o sana yetmiyor demek ki!
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki onun bana yetmesi için ne yapmalıyız
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zevk alamayan kadın yoktur
zevk veremeyen bencil cahil öküz erkek vardır
partner değiştir00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilini, eski sevgili rütbesine terfi ettirmelisin. Libidosu düşük erkek çekilmez
05 Yorumla
Soran+1 yılaslında libidosu düşük değil. telefon konuşmamızda cinsel bi konuşma geçince bile hemen yükselir.
Cevap sahibi+1 yılTelefonda öyle yüz yüzeyken böyleyse sıkıntı var demektir. Bilemedim
Soran+1 yılpeki sence nasıl düzeltirim
Cevap sahibi+1 yılAçık açık konuşarak bence. Sen yaklaştığında neden uzak durduğunu ona sormalısın. Bir şeyleri düzeltebilecek olan kişi yalnızca sen değilsin. Böyle bir sorumluluğu sırtlanma tek başına. Ondan zevk almadığını söylemişsin bunun sebebi senin içinde de olabilir. Düşünme, sorgulama ve iletişim çok önemli.
Soran+1 yıltamamdırrr teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta iyi olan partner bul ızdırapdan kurtulursun
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşını ten olarak beğeniyor musun?
14 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Peki şehvetli biri mi? Yatakta nasıl? Sen misin aktif olan yoksa o mu?
Soran+1 yılben daha aktifim
- +1 yıl
Sebebi bu. Sen ona yetiyorsun ama o sana yetemiyor.
+1 yılsinemada sevişmek ne iğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılniye öyle yapıyorsun diye sor
01 Yorumla
Soran+1 yılsordum yandaki çift de sevişiyormuş ondan dolayı rahatsız olmuş
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılVuuuuu heyecan a bak 😍😍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkenci o zaman arkadas
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım değildir çünkü bunlar yaşanırken bende zevk sıvısı bile gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılTen uyumunuzda yok ozaman
+1 yılPartner değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim biriyle yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Herif hormonsuz ve beceriksiz ayrıca bencil
kaç yasındasınız çift olarak
04 Yorumla
Soran+1 yılikimiz de 20
Soran+1 yılevet
+1 yılGarip
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılEvde başbaşa sevişin
00 Yorumla
+1 yılO Sana yetmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl erkek o öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum
- +1 yıl
Bilemedim
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevmiyor seni
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım sevişme sırasında sürekli yeter diyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat