Korkmanizin sebebi hamilelikse korkmayın bence hapla falan geçer ama başka şey içinse bence uzak durun yani sonradan pişman olmayın kocanız olacak kişiyi bekleyin
Yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer sizi seviyorsa ve anlayışlı biriyse bence evlenlemden olmaması gerektiğini söyleyin sonrasını da izleyin bakalım iyi mi kötü mü
Sağlam adamsa bozmaz ben hayatımda birini ilk kez öyle güven vermeyen biriydi fakat sözünde durdu sağlam adammış onu hep hatırlarım kalmadı artık öyle sağlam ada
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
Erkeğe bağlı kimisi yapar dikkat et yinede Ben arkadan yapmıştım 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Korkmanizin sebebi hamilelikse korkmayın bence hapla falan geçer ama başka şey içinse bence uzak durun yani sonradan pişman olmayın kocanız olacak kişiyi bekleyin
Bakıreyım bakırelıgımın bozulmasını ıstemıyorm ama güveniyorum da sevgılıme ya
Yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer sizi seviyorsa ve anlayışlı biriyse bence evlenlemden olmaması gerektiğini söyleyin sonrasını da izleyin bakalım iyi mi kötü mü
Sağlam adamsa bozmaz ben hayatımda birini ilk kez öyle güven vermeyen biriydi fakat sözünde durdu sağlam adammış onu hep hatırlarım kalmadı artık öyle sağlam ada
Erkeğe bağlı kimisi yapar dikkat et yinede
Ben arkadan yapmıştım 😃
Arkadanda bakıreyım yaparmı
Yapar zorlar seni birazcık 🤭
Ok yaydan çıktıktan sonra, okun kaderini atış yapan belirleyemez.
İnanma Zeyneeep, saf olma Zeyneeep :D
Ya ama cıddı düşünüyoruz yemın edıyo yapmıcam dıye
Len daha yaşlarınız 20, birkaç aya ayrılacaksınız zaten ne ciddisi :D
Yapmak istiyorsan önlem alacaksın
Nası bı önlem
Açıktan yazarsam site engeller
Sürtünün kıvılcım çıksın 😂
İstemesi gayet normal
Bir şey yapmaz korkmana gerek yok
Bozar evlenmez seninle
Kullanır spnra bırakır üzülürsün
Ciddi düşünüyoruz ama
Hep öylr olur o işler
İnsanlar nişanlıyken yüzük atıyor. Evliyken aytılıyor. Böyle anlık şeyler için geleceğini tehlikeye atma.
Uzak dur
Aşkım sakın bulaşmaaaa
Fazla guvenme
Yapmaz
O anlık gazla yapar daha çok ister
Korkuyorm ya
Yapma işte
Yapaar inanma
Bakıreyım ama bozarsa sıkıntı olacağını tahmın ede biliyodur dıye düşünüyorum yaparmıki
O an yapar düşünmez sonra ki pişmanlık bi halta yaramaz. Yapma öyle şeyler
Yaptın mı kanka
Arkadan yap
İstemıyorum
O zaman senin sıkıntı olur söyleyim
Yardım ister misin?
Olur
Olmaz de