Bayadir konuşuyorduk bi kere görüştük sonrasında yine görüştük birlikte olduk fakat hıc mesaj yazmadı aramadı sormadı neden seks sonrası aramaz sormazki benden mi bıse bekliyor acaba ayrıca hersey çok güzeldi seks olarak fakat ben yine sorular sordum acaba çocuk kaçtı mi be yapmam gerekiyor su an cepteyim farkındayım hep beni bulur böylesi
Para karşılığı tek gecelik ilişkikerde sorulmaz. Ama sevdiğin değer verdiğim birisi ise ve karşılıklı isteyerek yapılmışsa arayıp sormalıydı. Sormuyorsa sana kırılmış, memnun kalmamış ya da haz almamış olabilir. O durumda çaktırmadan sen onu ara ve ağzını yokla bence. Sonuçta devamı gelecek, bunu bilmek senin için de iyi olur. 🤪😎
Kendine saygın varsa karşındakinin de sana saygısı olması gerekir. Seni cepte görüp ilgisiz ve umursamaz davranması hoş ve kabul edilebilir bir davranış şekli değil.
Üzüldüm ikinci plana atıldım moralim çok bozuk ve uyuyamadım neden erkekler böyle ki kafam karışık diyor vs vs sonra zaman gerekiyor dıyo seni tanımam lazım diyor ama isntageamjnda sevgilisinin bas harfi var sevgilisinde onun isminin baş harfi var şaka gibi ya
çünkü seni sadece seks istediğinde arayacağı biri olarak görmüştür. Sen de sorulara başlayınca kaçmıştır. Rahat bırak arama sorma böylesi daha hayırlı inan