1 senedir yazıyor bana belki 15 kere eve çağırdı gitmedim. En son buluşmada denizde yakınlaştık. Öpüşme ve dokunma şeklinde gerçekleşti hafif bir ön sevişmeydi. Çok istekli görünüyordu. Ardından eve gidince yazdı. 1 ay oldu hiç yazmadı. Eskiden daha çok yazıyordu. Sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir senedir yazıyor ve 15 defa eve çağırdı ise maksadını aslında baştan belli etmiş. Amacı bir şeyler yaşamakmış sadece. Bu fırsat eline geçmiş bir miktar eğlenmiş ve senden daha fazlasını alamayacağını anladığı için bırakmış.
Sen de kafana takma, hayatından çıkar ki zaten hayatında bir yeri de yok gibiymiş. Önemseme derim.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Çok basit seni sadece hedef olarak görmüş bu bir oyunmuş aslında o o seni elde etmiş ve oyunun finali artık gelmiş bitmiş tamamen.
Sadece zamanda belki sana ufak bir hoşlantı duydu sen onu red ettikçe o bunu hırs yaptı hırs yaptıkça daha çok seni elde etmek istedi kısacası zincirleme kaza gibi düşün onunda ömrünün belli bir kısmı boşa gitti senin de hırs işte gereksiz bir duygu.
#perso10 Yorumla
+1 yıl2 seçenek var. her iki seçenek içinde sen harekete geçmezse asla seçenekleri öğrenemeyeceksin 1) seninle işi bitmiş 2) utanma ya da korku duygusu ile senden kaçıyor.
o güne vurgu yaparak keyifli bir gün geçirdiğini, haz duyduğunu ve devamını istediğini dolaylı ya da doğrudan söylemek zorundasın.
aksi halde bu konu ile ilgili sürekli KS ye soru açar bir halde bulacağız seni14 Yorumla- +1 yıl
Utanma ya da korku neden duysun?
- +1 yıl
insanlar ve erkekler bilinmeyen varlıklardır. öyle oldukları için kullanım klavuzları yayınlandı.
okumak isterseniz.
Bu kılavuzu okuyunca emin olun hem şaşıracak hemde kendinizi ve erkekleri anlayabileceksiniz.
şiddetle tavsiye ederim
Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten - John Gray - +1 yıl
Ayyy valla okurum teşekkür ederim
- +1 yıl
sevinirim 🙏🙏
+1 yılBazı erkekler kadının duruşunu test etmek için yakınlaşır ve karşılık alınca maalesef herkese mi böyle acaba diye bir soğuma yaşayabilir.. Bu konuda bazı erkeklerimiz aşkın doğasında cinsellik olduğunun bilincini kabul edemiyor
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki sende hoşuna gitmeyen bir şeyler var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Artık daha fazla cazip gelmiyorsun demektirBu kadar isrardan sonra eğer bu şekilde uzaklaşmış biri başka birşey düşündürmez11 Yorumla- +1 yıl
20 gün sonra yurt dışına gidicek mastera. Sebep bu olabilir mi?
+1 yılBir senedir tanıdığın biri defalarca reddetmis olmana rağmen bikmamis ve 15 kez seni eve çağırmış, aslında niyetinin ne olduğunu bariz göstermiş sana ki eline geçen ilk fırsatta senin izin verdiğin kadar sana yaklaşmış ve eglenmis,, daha fazlasina ulaşamayacağıni fark etmiş olmalı ki, seninle daha fazla zaman kaybetmemek adına bu şekilde davranmayı tercih etmis,,
Küçük bir ihtimal de olsa, ısrarla birşey elde edemeyince kendini geri çekmeyi planlamis olabilir30 Yorumla
+1 yılSeninle görüşme sebebi başka olsa gerek , eger kalbi duygularla yakınlaşmak isteseydi arardı... uzak dur istersen... yarın "erkeklere güvenim kalmadı" demek yerine doğru insanı bekle derim. Doğru insan sana aradığını huzurunu temin edecektir
20 Yorumla
+1 yılÇok affedersin galiba hevesini almış muhtemelen hayatında başkası vardı geri dönüş yapmıyor az hasarla kurutulmus olmana sevin bence daha ileri aşamada yapsa toparlanma n zaman alırdı
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. belki 1 aydır yanında biri vardır
diğer ihtimal ise vermeyeceğini düşünüyordur111 Yorumla- +1 yıl
Bence ikincisi mantıklı
- +1 yıl
Aynen inatçıymış 1,5 senedir konuşuyoruz. Bir ara sevgili gibiydik sonra uzaklaştık yine. Beni delirtmeye çalışıyor sanırım. O gün de otururken liseden arkadaşlarım da arıyor bu aralar yıllardır konuşmuyorduk dedim. Yüzü düştü kıskandı :(
- +1 yıl
Neden öyle dedin
- +1 yıl
Hahahahah iyi yapmışım
- +1 yıl
Zorla mı yazdırdım o yazdı çok istediyse demek ki
- +1 yıl
Bi de ondan sonra yazsa devamı gelirdi yanlış zamanda bıraktı yazmayı. 2. Buluşmada öpüştük yiyiştik zaten daha ne yapayım
- +1 yıl
Hayır ya evlilikten hiç bahsetmiyorum bile
Bu hikaye çok mantıksız bi yerde şu an. Yazması lazımdı.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaptallık sevdiği kişiye yakınlaşıp kaçarmı bir erkek sıgır bu
60 Yorumla
+1 yılBeklediği gibi olmamış olabilir. Amacı sadece buysa elde ettiğinde yine uzaklaşmış olabilir
20 Yorumla
+1 yılBeğenmedi mi acaba veya başkalarını bulmuştur erkek sonuçta yapar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka bir sebebi vardır.
eğer yaşadık ve aramadı deseydin istediğini aldı senden ondan aramıyor diyecektim.20 Yorumla
+1 yılİstediğini alınca yazmazlar zaten biraz akıllı olun akıllı seven adam sevdiğine kıyamaz ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa ciddi bir ilişkisi vardır ya da memnun kalmamistir
10 Yorumla
+1 yılBiz buna köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diyoruz. Amacı belliymiş
10 Yorumla
+1 yılİleriye gidilmedigi icjn boşa kürek çekmek istememiş arkadaş ondan yazmıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Devamı gelmeyeceğinden pes etmiş olabilir.
Ya da bir pişmanlık yaşiyor.10 YorumlaBaktı verecegin yok. O da başka birini bulmuş olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKarakteri bozukmuş istediğini versende vermesende bırakacakmış zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Bu sevişme değil yalnız, bi de hoşuna gitmemiş olabilir. Bi kadın neden aramazsa erkek de aynı sebepten aramaz, cinsiyetle alakası yok bunun
02 Yorumla- +1 yıl
Ee yakınlaştık ama göğüslerime kalçama dokundu
Her erkek için geçerli değil. Seni kullanmış alacağını almış ondan aramaz🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Üzülerek söyleyim merak ettiği şeyi görmüş , yaşamış, ayıp etmiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ikı sonuctan dolayı ya istedıgını aldı ya da istedıgı gıbı zevk veremediğin ıcın olabilir
00 Yorumla
+1 yılSikse hevesini almış bırakmış derim ama onu da yapmamış ölmüş falan olmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKolayını bulmuştur büyük ihtimal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Boşver senden istediğini alamamış ondan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTam anlamıyla vermiyorsun diye
10 Yorumla senden umudunu kesmiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. umduğunu bulamamış olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılVermessen yazmaz vereceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdını koymazsan yazmaz.
40 Yorumla
+1 yılBegenileri karsilqyamamissin
01 Yorumla- +1 yıl
Daha sonrasında oturduk kafede gözünü benden ayırmadı beğendiği çok açıktı
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. İstediğini elde etmiş, yazacak gibi görünmüyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Birleşme olmadı, oral olmadı neyi elde etmiş ki?
Birşeyden iğrenmiştir kesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaktı seni elde edemeyecek yazmayı kesmiş
10 Yorumla
+1 yılİstediği almıştır ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. ben ararim seks degil hersey
00 Yorumla
+1 yılAman işim bitmiş sana atacağım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemeki sizi bryenmemid
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünüyorsan yaz bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkecek birini bulmuştur boşta kalınca gene yazar
10 Yorumla
+1 yılSalak olduğu içindir mantıksız bu
00 Yorumla
+1 yılVermediğin için aramamıştır:)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı :)
- +1 yıl
Mantık benim işim:)
+1 yılalacağını almış gibi
10 Yorumla
+1 yılÇok Naz aşık usandırır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 güistedigini aldi cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPas vermedin mi adama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yakınlaşma da Birşey rahatsız etmiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılDemek ki isteğini kaçırmışsın
00 YorumlaÇünkü seni kullandı ve ısı bitti
00 YorumlaUmdugunu bulamamistir
00 YorumlaTadini almis
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece dokunarak mı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynılar hep
00 Yorumla
+1 yılBelkide ölmüştür 😝
00 Yorumla
+1 yılSaygısızda ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılİşi bitmiştir
00 Yorumla Isi bitmistir
00 Yorumla
+1 yılSoğumuştur
00 YorumlaSeni kullanıp atacak
00 Yorumla
+1 yılSenle işı bitmiştir
00 Yorumlageçici yaptığı hoş değil
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı