Ne anlama gelir? Benim zevk almamı önemsiyor diyebilir miyiz?
Bir de zevk aldığımı fark etmiştir illaki seks sırasında, niye soruyor tekrar!
Bir de zevk aldığımı fark etmiştir illaki seks sırasında, niye soruyor tekrar!
Ondan önce aktif bir cinsel hayatın varmıyı dı başka bir bay veya başka baylar ile kardeşim şayet varsa ve o bunu biliyorsa benim burnuma senin geçmişte yaşadığın cinselliklerin ile şimdiyi kendini kıyaslıyor kokusu burnuma geliyor. bu tip bir soruyu soran erkekler ile ilgili bayanlara ait bir çok yazıyı burda daha önce çok okudum cevapladım böyle zevk aldın mı nasıldım gibi sorulara çok cevap yazdım senin durumda aynıysa şayet kendini senin daha önce olduğun kişi veya kişiler ile kıyaslıyor bu bir hastalıktır ingilizce bir ismide var aklıma gelmedi şimdi google yaz görürsün türkçesi geçmiş cinsel hayatı kıskanma hastalığı bu sorunun türkçesi şu açıklaması şu onlar mı ben mi daha iyiyim benden zevk alıyor mu acaba sen zevk alıp zevk aldım ben desen bile yine sorar dedimya eskiyi takıyor kafaya benimki tahmin tabiki durum benim yazdığım gibi olmayabilir ama ben daha önce hangi bayana böyle yazdıysam bir süre sonra abi tam doğru tahmin etmişsin diye cevap geldi senin önceden bir cinsel hayatın varsa şayet ve o bunu biliyorsa sana hiç geçmiş ile ilgili ucundan bile olsa soru sorular sordumu ağzından laf almaya çalıştımı hiç geçmiş özel anlar ile ilgili?
Seksüel becerisinden, performansından emin olamayan, özgüveni düşük ve kısmen de ezik psikolojiye sahip erkekler veya kadınlar cinsellik yaşadıktan hemen sonra sana zevk verebildim mi, seni mutlu edebildim mi veya nasıldım, beğendin mi gibi sorular sorarlar. Bu soruları sormak yanlıştır. Sadece ilişki yaşanıp herkes kendi hayatına döndükten sonra ertesi günü bir teşekkür mesajı atılabilir. Güzel bir gündü veya güzel bir geceydi, çok zevk aldım, çok mutlu oldum, teşekkür ederim şeklinde.
evet senin zevk almanı seni önemsiyor diyebiliriz. aslında bunu her erkek yapmalı eşine karısına sevgiline partnerine sormalı konuşmalı insanlar bir daha kine daha iyisini nasıl yapar bunu tayin etmeli ya da kötü hissettiren şeyleri menüden çıkartmalı iletişim önemli bu doğru bir yöntem
Orada bile kendi performans kaygısı öne çıkar. Senin zevk aldığına dair onayın, onun erkekliğini kanıtlamış olması demektir. Bu kendini iyi hissetmesi için aslında çok önemlidir.
Cevap
28Cevap
Eğer zevk aldıysan tabiki bunu farkedebilir , tabi bu biraz ona bağlı bir durum ama farketse bile bunu kadından duymak ama yapmacik değil gerçekten böyle olduysa duymak onu , kadını mutlu etmiş olmak mutlu eder. Kadınların zevk taklidi konusu ise bir çok erkeği tedirgin eder hâle gelmiş olabilir. Bu sebeple kadının mutlu olmasını ister.
erkeğin kendine güvenmediği ve sana zevk verecek kadar performans gösteremediği anlamına gelir. Tabi senden de zevk alma ibareleri görmediği için kendi içindeki tereddütün tezahürü
Bunu bir çok şeye baglaya biliriz senin hal ve hareketlerinde önemli sexden sonra soğuk ve sessiz duruyorsan ondan sorabilir. ya da egosunu tatmin etmek istiyordur
sen bişey demiyorsan susuyorsan ne yapsın adam iyi olduğunu bilmek istiyor gazla beni erkeklik onurumu okşa dünyada ki en iyi erkek benim gibi hissettir diyor 😂
Kendinden emin değildir..
Iliskideki etkisini sana onaylatmak istiyor... itici yapılmaması gereken bisey.
Erkekliğinin övülmesini istiyor. Senin için değil kendinin becerebildiğini bilmek istiyor
Sana iyi vakit gecirtebildi mi diye teyit etmek istiyordur. Erkekler bunu çok yapar
fark etmediyse sorar... bide kendine güvenmeyen erkek sorar
O sorunun cevabı, erkeğin seks gücünde bir ölçüttür de ondan.
Senin fikrini alıyordur büyük ihtimalle ona göre yön vericek
Seni düşünüyor demektir. Her iki tarafında mutlu olması lazım ki ilişki devam edebilsin
Eğer zevk aldığını gösteriyorsan sormasinin nedeni kendine olan guvensizligindendir muhtemelen
Kendi performansından dolayı kendini tatmin etmek için.
Acemi olduğunu gösterir
klasik erkeğiz işte, illa o lafı duyup tatmin olacaz
Ya seni önemsiyordur ya da ego tatmini yapıyordur
Kendinin yeterli olduğunu bilmek için
Özgüven sorunu yaşadığının işaretidir.
Kendi performans merak ettiği için
Kendini tatmin etmeye çalışıyordur.
mutlu edebildim mi? kaygısıdır o sanırım.
Kendinden emin değildir.
Yaptığı işten memnun kalıp kalmadığı sorusu
Bi kadına sorulacak en aptalca soru
Önceliği partner olan biri demekki
Neden sormasın ki? sormazsa ayıp
kendine güveninin olmaması anlamına gelir
kendine guveni yok. hic sormadım
Sende sorun gördüğü için
kendine güvensizlik
Egosunu tatmin eder
kendinden emin değil
Kendine güvensizlik