Yaşanacak ilk cinsellik öncesi erkek neden "emin misin" diye sorup onay alma ihtiyacı duyar, buradaki korku, endişe neyden kaynaklanan bir durum?

Yaşanacak ilk cinsellik öncesi erkek neden "emin misin" diye sorup onay alma ihtiyacı duyar, buradaki korku, endişe neyden kaynaklanan bir durum?
Zaten sormak gerekiyor çünkü cinsellik ciddi bir şey olası ki yanlışlıkla içe boşalma hamile kalma durumu da var onun için ne kadar korunma da olsa evlenmeden cinsellik olmamali
Bu soru her zaman sorulmaz ama benim için sorulması gereken durumlar var tabii ki. Eşine bunu sormaya gerek yok tabii ki 😂
Kadınlar erkekler gibi değildir. Zaman zaman istemekle beraber pişmanlık da duyabilecekleri ilişkiler yaşayabilirler. Cinsellik öncesi salgılanan hormonlardan dolayı çok istekli olan birisi yaşanan cinsellik ve düşen hormon seviyesinden dolayı yerini pişmanlığa bırakabilir. Bu yüzden de emin olup olmadıklarını sormak gerekir ki bu pişmanlık duygusuna kapılmasın.
Şahsen ben kadınımın, çok güzel yaşanmış bir cinselliğin ardırdan pişmanlık duygusu yaşayarak evine gitmesini istemem. Eğer o pişman olacaksa hiç yaşamayıp patlamış mısır yemeyi tercih ederim.
Onay alsa ne olacak, sanki yazılı onay : ))
Noter tasdikli falan fkdj
O zaman olur bak, dur bi önce notere gidelim ve rızanı alalım😂
Noter işlemleri de dünya para tutuyor artık 😂
Direk kağıda karşılıklı imza alsak olmaz mı😂
Bilmem kendisine bir sorarsın 😅
Sabah sabah konuştuğumuz şeye bak ya 😂
Hayatın gerçekleri napalim pardon Türkiye'nin gerçekleri 😄
Sen hangi ülkedesin? Orada onaya ihtiyaç duymuyorlar mı😂
Ne bilem cinsel hayatım yok benim, kocamı bekliyorum😂 ama; duyuyoruz yani bir şekilde, cinsel tabular yok Avrupa'da.. bizim gibi ataerkil toplumlarda var sadece böyle saçma soru ve yaklaşımlar. Bir de bunun şey versiyonu var "ne zaman hazır hissedersen" 😂 gülünç geliyor bana
Erkekler yaptığında takdir, kadınlar yaptığında ise o. r. ospu ilan edildiği bir toplumdan ne bekliyorsun ki? Erkeğe aferin, helal olsun, aslan, kaplan... vs. derler, kadına ise o. r. o. spu... Namus iki bacak arasından ibaret değildir... Neyse bu konuya ilişkin roman yazabilirdim de fazla uzatmayayım, sen beni anladın : ))
Anladım ")
Bir soru eksik kaldı ama neyseee : ))
Almanya/stuttgartayım yazın bir ayı da Türkiye/İzmir'de geçiriyorum. Oldu mu 🥂😅
Zahmet oldu sanırım 😂
Olmadı ama arabaya bindim kaza yaparsam sebebimsin djfh
Siteden çık ve önüne bak, trafik kurallarına uy : )) Gerçi orada yollar boştur : ))
Öyle yaptım🤓😄
Ne güzel, hep söz dinliyorsun 😂 Seni alan yaşadı, ne derse tamam dersin😂
Sen onu bir de eski sevgilime sor 😂
Böyle dediğine göre sormaya gerek yok sanırım, kısmen anlaşıldı😂
Evet el ele verip hayatı birbirimize zehir zıkkım ettik ksdfj
Emin ol bunu başaran sadece siz değilsiniz : )) Dün sorusunu sormuştun; Flörtlük mü, sevgililik mi? Sevgililik evresi hayatı zehir zıkkım etme evresi oluyor 😂
Doğru kişiyle olursan da bahar bahçe oluyor , onu da yaşadık biliyoz
Hem flört ne ya sahtekarlık dönemi resmen 🎭🙄
Maşallah yaşamadığı da yok : )) Doğru kişiyle olursan flörtte bağ bahçe üzüm oluyor 😂
İki taneydi işte biri zehir biri baldı 😄 neyse ikimize de kolay gellsin çav 👋😼
Çav 🤚
Tenk yu : ))
U're welcome ` )
Kısacası aslında bu bir incelik, kibarlık.. Kadın eğer istemiyorum dese yüzünü eksitmez bu adam.. Çünkü zaten olası bir redde hazırlamış kendini ve sormuş..
Cevap
69Cevap
Niyetini gösterir bu.. İstemiyorsan yapmayayım bak sonra benim başıma ekşime derdi.. Zaten amacı ve niyeti belli olan bir insan bu şekilde yaklaşmaz..
Bu hayatını etkiliyebilir, pişman olmaman gönül rızanla olması için. Aslında çok naif bir düşünce
Sonra pişman olursa başıma kalır korkusu sanırım😂
Bence de öyle 😄
Sonrasında başına bela olmasın diye ssjjsjsj
Bir erkek, cinsellik öncesi "emin misin" diye sorduğunda, bu genellikle karşısındaki kişinin rızasını teyit etmek istediğini gösterir. Cinsel aktivite, her iki tarafın da rızası olmadan gerçekleşmemelidir. Bu, hem etik hem de yasal bir gerekliliktir. Bir kişi, partnerinin rızasını teyit etmek için "emin misin" gibi bir soru sorabilir. Bu, saygı ve anlayışın bir göstergesi olabilir ve aynı zamanda cinsel ilişkinin sağlıklı ve güvenli olmasını sağlar. Her iki tarafın da rahat ve hazır olduğundan emin olmak önemlidir.
Bu soruyu her kişiye sorulmaz tabii ki ama ciddi bir ilişki yaşadığın birine sorulur genelde.( Özellikle bakire ise ) Sebebi de:
- Pişmanlık duyabilir
- Bekareti dert edebilir
- Millet ne der, ne olur düşüncesine maruz kalabilir
- Acı çekebilir
- Sırf cinsellik yaşadık diye ömür boyu bağlanmak zorundayız algısı yüzünden.
Bence gayet güzel bir şey. Karşı tarafın rızasını almak, her zaman iyidir. Yarın öbür gün yüzüne bir şey vurursa da, bunları anlatırsın.
Ayrıca sana karşı bakışı da değişir çünkü ince bir düşünce.
O soru şu anlamlara gelir.
*Bakireysen hiç bulaşmayalım vebaline girmek istemem.
*İstemiyorsan zorbalık yapmış gibi olmayayım. Çünkü mastürbasyon bile bir kızın benle isteksiz panik halinde seks yapmasından iyidir.
*Utangaç haller, davranışlar gösterdiyse bu durum erkeğin seks performansını olumsuz etkiler. Hatta sertleşme problemi ortaya çıkar ve seks, başlamadan biter.
Libidom tavan olsa bile bakireler, isteksizler ve utangaçlarla hiç yatağa girmeyeyim mümkünse. Ondan sonra kötü olan ben oluyorum.
Bizde cinsellik ciddi bir tabu. Hepimiz istiyoruz ama hiçbirimiz rahatça bu arzuyu dillendiremiyoruz.
Tabunun temel olarak yüklendiği cinsiyet ise kadınlar. Dolayısıyla erkekte , kadının rızası olduğundan emin olma isteği gayet normal.
Heleki ilişki bakire biriyle olacaksa olay bambaşka boyuta geliyor. Kadın anlık bir arzuyla birlikte olmayı isteyebilir. Ve daha sonra bu hayatının en büyük pişmanlığına da dönebilir.
Kimse bir başkasının en büyük pişmanlığında baş rol olmak istemez.
Bugüne kadar birçok kadınla birlikte oldum ama hiç bakire biriyle olmayı istemedim. Hep aklıma ya bir gün bundan dolayı pişman olursa sorusu oldu
Bazı kızlar istediği halde başının derde gireceğini anladığı zaman erkeklerin üstüne iftira atabiliyor birde bu açıdan bakmak lazım, fakat bizim erkeklerimiz bodoslama daldığı için kız bir kere bile eminim derse direkt başlıyorlar. Cinsel performans açısından da soruyor olabilir.
Kadınların birçoğu ilk deneyiminden sonra pişmanlık hissi duyar. Bu bazen ailesine karşıdır bazen dini inancına karşı, bazen de sırf kendine olan saygısını kaybettiğini düşündüğü için pişmanlık duyar. Erkekler bu pişmanlığın yaşanma ihtimaline karşı sorar o soruyu. Ama bazıları pişmanlığın ucunun kendilerine dokunmasindan çekindiği için de sorar
Bence Yeterince arzulamamaktan kaynaklanan bir durum. Karşılıklı olarak o aşamaya gelmişsiniz, ön sevişme gerçekleşmiş falan tam o esnada “ emin misin?” Sorusu geliyor. Bana yapılda buz gibi soğurdum. Çünkü benim o an, o anıı, o görsel şöleni, o muhteşemliği keyif ala ala yaşamaktan başka bir şey düşenemezdim.
Bence rızası almak olabilir , hassas bir konu sonuç olarak naif bir şekilde sorudur bence.
Olaya nasıl baktığına bağlı kimisi başına kalmak yazmış kimisi de güzel düşünce olarak karşılamış. Belki de köprüden önce son çıkış misalidir geri dönüşü olmayan sonrasında neden yaptık engel olamadık sorunlarını yaşamamak için sorulan bir soru.
Erkek:Emin misin?
Kadın:Evet
Erkek:Tamam aşkım (Benden günah gitti terketsem bile ilişkiye girmeyi göze almış bu sen kendin istedin o yüzden sıkıntı yok)
Şundan dolayı olabilir. Eğer ilişkiye gireceğimiz kadın bakireyse onu ileride bu durumdan kaynaklı pişman olmaması ve üzülmemesi için son bir onay alma ihtiyacı duyabilir.
Umarım yarın bir gün buraya bir soru daha eklemezsiniz
Neden? , soru genel bir soru benle ilgili değil
Buradaki soru korku ve endişeden değil, yapılacak eylem karşılıklı rızaya dayalı olması esas olduğu için son anda sormak isteği olur. Sonra bu adam beni mikti diyebilir ya hani...
Cinsellik sonrası, yangından mal kaçırır gibi çeşitli bahanelerle senden uzaklaşırsa; o cinselliğin faturası ve sorumluluğunu senin üzerine yıkmak için böyle bir soru sorar.
Kimsenin ahını sonradan almak istemem. Ben de öyleyim. Daha doğrusu öyleydim, şu sıralar öyle biri hiç denk gelmiyor ahdjv
Hoş, gelmesin de zaten..
ERtesi sabah '' beni ne zaman istemeye geleceksin' sorusunu duymamak için
Ama nafile bi soru tabii ki
Onay alma sebebi sonra bak sen verdin onayi der.. ben zorlamadim anlaminda!
Buda buyuk terbiyesizliktir.
Bir kadının en değerli mahremi bekaretidir. Erkek korktuğundan sormaz kızın daha sonra pişman olmasını istemediğinden sorar.
kayıtlara geçsin diyee :D 10 saniye sonra pestili çıkacak kişi muhtemelen biz oluyoruz asıl kendimize soruyoruz o soruyu :D
Tamamen kadına odaklı pişmanlık duygusu vb duygular için herkes bir olmadığı için tepkiside farklı oluyor.
Sevişme sonrası gelecek pişmanlık hissini savuşturmak için.
Garip olan sevişmeye ara verip bu soruyu yöneltiyor olmak.
süper soru gerçekten
ben bunu çoğu zaman sevişip ayrılacağım kadınlarda sormuştum geçmişte
bak bir kere bir daha beni uğraştırma diye
Eğer bakireyse başını ağrıtmak istemez onun için onay alır yani diyemez ben istemedim ki başına kalmasını istemiyor
Aslında erkek kendinden emin değildir, sonrası için bi nevi hazırlık ben sana istiyor musun diye sordum evet dedin şimdi ağlama gibi bir şey 😂
Köprüden önceki son çıkış gibi düşün. Bı anlık istekle mi istiyor yoksa gerçekten beraberlik mi istiyor bunu anlamak için. Vebal durumu da var tabi. Sonra neden yaptina geliyor iş.
Bazen kızlar suçluluk duyabiliyor ya da erkeği suclayabiliyor. Sevişirken sorun yok ama sonrasında olay çıkabiliyor.
Bakire isen sorar sorsa sorsa harici sanmam bam bam girişir bizim tc erkekleri
Sonra pişman olma ihtimali olduğu için düşünceli davranıyor
Çünkü kadınların birçoğu çok kolay karar veremiyor.
Hiç sormadim, sadece bize gelmekde eminmisin demis olabilirim
Kıza belki bir şey olur kokusu içinde kaldığı için sorar
Hic bi zman sormadım niye sorayım ki sadece onden ya da arkadan mi diye sorarım
Ben de sorarım. Yani belki bi anlık gaflete kapılmıştır cidden istemiyordur diye.
Sonradan pişman olacağın bir işe kalkışma diyor shdhs
İlerde pişman olmamak için sormak durumunda oluruz
Çok bir anlam yükleme emin değilim desen bırakıp gidecek mi laf olsun diye sormuş.
Kız sonradan pişman olup, üzülmesin diye olabilir.
Bu işin geri dönüşü yok pikacu demek istiyor galiba🤣
Belini kırarsam ben karışmam bak ona göre emin misin?
Sanırım böyle şeyler düşünüp söylüyolar
Muhtelemen Kim 1 Milyon İster yarışmasını çok izlediği için. Oradan gelmiştir bu soru.
Neden yaptın hemen kabul etmeseydin belki ikna olurdum yapmazdım demesin kızlar diye soruyordur
Kendisi daha sonra vicdan yapmamak için, sorumluluğu üzerinden atıyor
Cinsellikten sonra aglayıp zırlayan tipler okuyor çünkü
Düşünme gereği bile duymuyor düz mantık
direk saçma geliyor
Ah bu kız çocukları 🤦
Bunu ben de yaptım. Karşıdakinin incinmesinden ve pişman olması endişesinden kaynaklı.
Sana da mı sordular bunu
Hayır , sorum genel
hassas olmakta suç olmuş
İşte o hassasiyet ne için onu ôğrenmek istiyorum
karşıda ki insanı önemsediğimiz için olabilir mi sence
Olabilir 🙄
Öncelikle, enazından sizin m. al olduğunuzu farkden bi erkek kitlesi war demek ki, b canım yapılcak, eminmisin diyo. Ben pek sormadım ama sorana aferin
Abooo soruyormuymuşuz 🤔
Bilmem bende çevreden duydum sjfk
Aynen,, nasıl tanıyor beni 😅
Tövbe tövbe
☕☘️☕
Afiyet canisim
Foto acayip olmuş ya djdhdh
dfdfdfj
Senin sonradan pişman olmaman için, sağlıklı bir karar verdiğinden emin olmak için
İki gün sonra zırlarsınız korkusuna sorar
Çünkü terk edecek
Ciddi düşünmüyordur.
kadın ilerde pişman olmasın diye
Karşısındakine saygı duyan erkek sorar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?