Bakire biriyle ilişkiye girince kan gelmesi sizi rahatsız etmiyor mu? Ne bilim penisinizin kam olması sizi tiksindirmiyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılo anki güzel duygular aşırı heyecan ve haz esnasında kanı düşünmek aklıma hiç gelmemişti hatta bakmamıştım bile ama kızın içine girip 5 dakika bekletip çıkarttığımda penisim boydan boya kanlanmasına rağmen tiksinme durumu hiç hissetmedim, sevdiğim kızın ilk benim olması duygusu, gözlerinin ışıl ışıl pırıltısı, kalp atışlarını hissetmek güzel duygulardı. bakire kızın içine ilk girmenin hissi ve hazzı bambaşka ve kesinlikle sonraki girişlerde o ilk girerkenki his olmuyor peniste ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmeden yapmam zaten evlenince tiksinmem aksine kan beni o zevke mutlu eder hoş olur sevinirim partnerim isterse devam ederim mutluluk ile
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Rahatsız etmiyor.. Sexin verdiği haz bizi adeta hayvanlastirir, gözümüz bu detaylara takılmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli gelecek bişi değil ki bir sefer o da 3-4 damla
00 Yorumla Napalım? Bir arkadaştan yardım mı isteyelim?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlasik patlak bir Mervesin ve bakire kızlara kin duyuyorsun ahahah
113 Yorumla- +1 yıl
Sende istenmeyen arzulanamayan oturdugu yerde şişen namuslu ayaklarında bı k al tak olmalısın. Herkesın hayatı kendıne kendınce yasamana bak. Seks guzeldır sevılmekte
Cevap sahibi+1 yılKudurma knk kudurma bugune kadar 500+ teklif aldim hepsini reddettim evlenmeden ona buna bastirinca havali olmuyosunuz uzaaa
- +1 yıl
Hı hı evet. 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılBastır askim JZANJXJW
Cevap sahibi+1 yılAh ahh be abicim biz öyle dusunmuyoruz ama sagda solda millete caktirmakta ne bilim mk Allah askina anneni kardesini dusun onlar yapsin ister misin az edepli olun ya
Cevap sahibi+1 yılDeğilim asil kendini sagda solda mktricek kadar basitlestirenlere söyle bunu ezik
Cevap sahibi+1 yılHahah aynen profile olmayan kasini koyup kasarlari savunan kendi bacisi yapinca kiyameti koparacak a*ci bir eziksinnn
- +1 yıl
Namus kavramını kadina indirgeyen ezik kadın kişisi, erkek egemen kültürün yarattığı erkek yapar kadın yapamazi kabul eden sığ beyinli, istediğin gibi yaşamakta özgürsün ama başkalarını eleştirirken dikkatli ol, hele hele gizlilik arkasına saklanarak bunu yapma, korkaksan cesurlara saygı duy
Cevap sahibi+1 yıllan kes canım erkekte yapmamali totonla mi dinliosun sen soruma cvp ver bacın yapsa ozgurluk der misin velet
- +1 yıl
@Realhopes Her seyı cok gzl yazmıssn dicek baska bısı bulamadım elıne saglık. Gizli profıli daha da cıddıe alıp bısı yazmayalım. Özgurce kadınlıgını yasayabılırse anlar bazı seylerı. Elıne saglık ii geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenisin başından pat pat kan damlası süper olurdu
00 YorumlaRegel olduğunuz zaman siz tiksinmiyorsunuz , oda öyle say.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neden rahatsız etsin ki 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Aksine azdırıcı oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Tiksindirici birs su tutarım hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yoo zaten kana mı bakılıyo işe devam ediliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo tiksinmem oral bile yaparım
00 Yorumla
+1 yılEdiyor
00 YorumlaHayır rahatsız etmez
00 Yorumla
+1 yılGirmedim bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tiksinç bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılyok hayır
00 Yorumla
+1 yılNiye tiksindirsin
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi