Yani kan baginiz bulunmayan karşı taraftan birinden erekte olur musunuz? Fakat bu kişi çok yakın arkadaşınız!
Cevabın nedir?
+1 yıleder.. ki üniversitede iken duygusal anlamda ya da sevgili olmadığımız bayan arkadaşlarımın evine giderdim.. eh bayan hali evde şortla gezer, iç çamaşırıyla gezer vs.. tahrik olurdum.. birgün dayanamadım şakayla karışık haberiniz olsun mast yapacağım dedim.. yaparsan yap dediler.. maksat eğlence ve aksiyon olduğu için yanımızda yap dediler.. yaramazlık güzel bişi. şu an dahil halen biri ile görüşüyoruz.. ve bekarız.. her türlü cindel ihtiyacımızı karşılıyoruz. kesinlikle duygusallık yok..
00 Yorumla
+1 yılBenim var knkam 😃cok super vucud filan ama onun yaninda iken sanki insanin kiz kardesi olurda ici ciz eder ya ondan oluyor😒yoksa sokakta giderken bakmayan yok iki uc manitasi oldu onunda etkisi var tabi. Kankasindan etkilenen olur illaki helede benim kankam gibiyse kesin olur😌
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKankam bana oldu
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
52Cevap
+1 yılÇok yakın bir kankam var, ben ona asker arkadaşım diyorum. Her şeyi konuşur paylaşırız. Onun özel herşeyini bilirim. Ama ne ben ona ne de o bana cinsel gözle bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Yakın arkadaşım beni tahrik etmez eğer çok çok üzerime gelmezse.
Gelirse de ben cevabı veririm zaten.
Kanka ayağı g*t ayağına getirmemek lazım.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversite döneminde kızlı Erkekli arkadaş ortamı evlere gelinip gidiliyor su ve geceleri film izleme ler derken 2-3 kızla aynı gecede aynı yatakta seviştiğim birlikte olduğum çok oldu gayet doğal bir olay ve şimdi bile zaman zaman görüşürüz 7 tane tane yakın arkadaş vardı şanslı erkektim 3 tanesi şimdi hala evli benle yaşadığı hazzı özlediğini söyleyen var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlar her daim ferman dinlemez.
İnsan ne kadar medeni olsada konu cinsellik olunca medenilik kalmıyor pek.
Kolay kolay olunmaz tabi ama bu durumu tetikleyecek yer, zaman ve durumlar vardır elbet.00 Yorumla
+1 yılKanka olup sonradan evlenen çok tanıdığım var. Bunlar coluk çocuğa da karıştığına göre sanırım erekte olunabiliyor
00 Yorumla
+1 yıleder. kız ve erkeğin kanki olacağına inanmıyorum. anca lise çağlarında oluyor o. oda işte ilişkiye kılıf uydurma. yoksa kimsenin annesinin babasının karşı cinsten kankisi olduğunu görmedim :D
00 YorumlaYa o değil de fotoğraftaki şişme bebek falan mı? 😂
00 Yorumla
+1 yılDüşündüğünüz kadar abaza değiliz ya sonuçta kafamda arkadaşım o kişi cinsiyet ayrımı yaparak bakmadığım için sorduğunuz şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılElbette olurum. Lakin erekte olmam onunla bişey yaşıyacağım anlamına gelmez. İrade önemli...
00 YorumlaGeçen gün yapıyodu öyle bişeyler ağzının ortasına 1 tane vurim dedimdi de kıyamadım :P
00 Yorumla
+1 yılyakın arkadaşım pek yok karşı cinsten olanlardan da tahrik olmadım şuana kadar ama sınıf arkadaşlarından olduğum oldu
00 Yorumla
+1 yılOlmaz asiksam soylerim ya terk edilirim ya basimin taci yaparim yok oyle iki yuzluluk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Tahrik olur uyanırdım fakat dekolte olursa normal tavrına veya duruşuna değil
02 Yorumla
Soran+1 yılYa erkek arkadaşım bana sarıldı öptü 1 yıl boyunca gorusemiyecegiz, yurt dışında olacağım ama onu hafiften kabarmış gibiydi... Sence tahrik mı olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmam diyen yalan söyler çekici biriyse birde açık giyiniyorsa kurtuluşu yok
00 Yorumlakankan insan değil mi onun da nefsi yok mu, karşı cins değilmisin sonuçta illaki etkilenecek :)
00 YorumlaUniversitede kankam bende kalirdi sinav olmadigi zamanlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kız erkek ateş barut kanka olamaz olursa böyle bir yerde patlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlurum tabi kan bağı yoksa. Ama onunla ilişki yaşamanın yanlış olduğu bilincindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde o gözle bakmam ama bazen fotoğraflar atıyor işte bikinili falan bak bikinim güzelmi ya da taytlı yeni tayt aldım falan o sıralar bişeyler oluyor şeytan kanıma giriyor 😀☺
00 Yorumla
+1 yılediyor bazen çok acayip giyiniyor zaten söylüyorum yüzüne de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni etti bende onu ereksiyon ettim sulandığını söyledi kankam ama birşey yapmadık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic tavsiye etmem bir defa yaşadım , bildiğin cinsellik yani kankamla
00 Yorumla
+1 yılbir kocama sorayım :)
31 Yorumla
+1 yılolurum a. bile korum.
10 Yorumla
+1 yılBı bitmediniz yemin ederim
10 YorumlaKankamiza hiç o gözle bakmadik ki tahrik olalim 😄
10 YorumlaA. na bile korum. Sen tahrikten bahsediyorsun
00 Yorumla
+1 yılEtmez abi arkadaşım sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKankamla yatmıştım sarhoşken
12 Yorumla- +1 yıl
kankayla daha rahat oluyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtimal var ne gözle baktığına göre değişir
10 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ki hiç seksi kankam olmadı:D
00 Yorumlaevet olurum çok erekte oluyorum ben :D :D:D
00 YorumlaOlabilir, karşılıklı duruma göre.
00 YorumlaEtmez direk oral yapıyor
00 Yorumlalisede kankamı hep öpmek isterdim :d
00 Yorumla
+1 yılOlunur elde değil çünkü
00 Yorumlaİsterse neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem hiç kız kankam olmadı
00 Yorumla hangi gözle baktığı önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErekte mi verekte etmesin biseyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilerimsi
21 Yorumla- +1 yıl
😄😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTahrik etmişliği var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmam
00 Yorumla
+1 yılKankami begeniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
selam kanka
E çüş artık
00 Yorumla
+1 yılŞ er efs iz değilim
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta iki yabancıyız ve sevişebiliriz