Soru yukarıda gelmez mi? Gelmezse bakire olduğunu nasıl anlarsınız. Kan harici başka bir anlaşılma yöntemi yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kalın zarın bununla delinmesi lazım yoksa olmaz o iş 😂😂😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılkalın zar değil , esnek zardan kan gelmez. Kalın zar, aksine normalinden fazla kanama ve acı olur.
013 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi bu? Ve kalın olduğunu nasıl anlarsınız
- +1 yıl
muayene kontrolünde anlıyoruz.
Soran+1 yılMuayene kontrolü ile yırtılma oluyor mu?
- +1 yıl
muayene yaparken her hangi bir yırtılma vb olmaz
Soran+1 yılBen 4 tane doktora gittim. Normal muayene ederken zara da bakmalarını istemiştim bakiresin demişlerdi hepsi. Kan gelir mi dediğimde gelir demişti. Esnek olsa veya gelmeyecek olsa bunu direkt söylerler dimi. Yani kan gelip gelmeyeceğini de anlarlar
- +1 yıl
evet söylenir.
Soran+1 yılSon olarak mesela gelmeme ihtimali olsa, eşim nereden anlar kimseyle ilişkim olmadıgını? Bunu anlamanın tek yolu kan mıdır, zor girmesinden de anlamaz mı
- +1 yıl
esnek değilse kan ya da bakarak. Darlık sadece bakire vajinada olacak diye bir şey yok, bakire olmayan vajinada dar olabilir.
Soran+1 yılBakarak küçüklügünü mü kast ediyorsunuz? Bir parmak girişi kadar ya var ya yok o kısım mı?
- +1 yıl
doktor olmayan kişi bakarak anlayamaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgiiler icin. Genellikle kime sorduysam her erkek diyor ki hiç açılmamış kız başını bile alamaz. Açılmış birisi rahatlıkla alır. O zaman bu yalan
- +1 yıl
tabi yalan, bakire olmasa bile dar olabilir. Normal doğum yaptıkça vajina genişler diğer durumlarda dardır.
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şimdi şöyle kalın değilde esnek zar dşye bir şey varmış kimi kızlarda olabiliyormuş ozaman kan gelmeye bilir diye okumuştum bir yerde
02 Yorumla
Soran+1 yılKalın da varmış ya
+1 yılGelir canım gelir. Öyle endişeni olmasın. Bakire olmayan kızlara bişey yapmasınlar diye uyduruyorlar öyle şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz kalın zardan gelmez diyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalın zardan kan gelmez diye bir şey yok. Esnek zar yırtılmayabilir bazen
02 Yorumla
Soran+1 yılBu esnek mi oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılVar sadece hastanee anlaşılır çoğu kalin esnek cerrahi yöntemle açılır
015 Yorumla
Soran+1 yılKalın olduğunu nasıl anlarsınız
- +1 yıl
Bozulmaz yani ne kadar büyük kalın penis alsanda açılmıyor seninde çok kalın sanırım kan gelmediğine göre
Soran+1 yılYok ilişki yaşamadım ki hiç ama dışarıdan bakıldığında sanki o giriş kısmının etrafındaki duvarlar kalın gibi duruyor
- +1 yıl
Bence güzel bisey yani daha çok zevk verecek şey kıtlıkla o duvarların alakası olmaz içinde daha derindir kızlık zar tabaka yüzeysel anlamak imkansız
Soran+1 yılPeki eşim ilk girerken hemen giremeyecek haliyle o zaman anlar mı bakire oldugumu? Bir erkek hemen tak diye giremeyince zorlanınca bu kızı ben açtım bozdum diye düşünüyor mu
- +1 yıl
Geneli öyle zaten senin ilkin olduğunu kesin belli edersin heyecanin zorlanman kasilman ve delindiginde hissettiginde o tepkiyi her kız verir
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Genelde bakire bi kızla hep anal yaptım ama çok önden istekli olduğunda ve bozmalı istediginde hepsinde ilkinin acemiligi heyecanı ve o darlık farkedilmeyecek gibi değil
- +1 yıl
Rica ederim ne kadar merak ettiğin varsa bana yazabilirsin takip istersen at
Soran+1 yılTek merak ettiğim o darlıktı hani darlık diyince ilişki yaşamış kişilerde de darlık olmuyor mu onu merak ediyordum. ya da darlık dediginiz girdikten sonra içinin darlığı mı yoksa ilk başta hemen girememesi miydi
- +1 yıl
Işçinin ve ilk başta önemli ilişkiye girmiş bi kızında kalitsal yani doğuştan bakireden dar olabilir ilkin bakır olduğunu istemelsiz başı içine firdiginde belli edersin onu iyice ottiginde zaten kendinden geçmiş hallerinden anlamamak imankansiz takip at gel
Soran+1 yılBaşı hemen içeri giremeyince bakire girince bozulmuş olduğu anlaşılır mı yani böyleyse ne güzel anlattınız açıklayıcı bir şekilde
- +1 yıl
Başı her türlü girer ama zorlanması başka zaten sen islanmadan erkeğin girmez hemen
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim güzellik her zaman yazabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalın zardan kan gelmez olur mu yaa, hem de şakır şakır gelir. Tecrübeyle sabit.
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir şey soracağım. Kan gelmezse bile bir ihtimal, ilkim olduğunu nasıl anlar. Zor mu girer? Oradan mı anlaşılır? Bir erkek gözünden merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYalnızca zor girmesi değil, kadının yataktaki heyecanından davranışlarından çok rahat anlaşılır. Tabi erkek te ilk defa yapmıyorsa :))
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, seninkinin kalın olduğunu nasıl anladın?
Soran+1 yılBaktıgımda o zarın etrafı kalın duruyor hiç ince değil. Alta doğru ince ama kenarları kalın gibi
Cevap sahibi+1 yılKendin bakarak kalınlığını anlayabileceğini sanmıyorum.
Soran+1 yılPekala teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim,, takma kafana. İyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılVar hastahanede kontrolü 5 dakika surmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBen utanırım öyle ya ne biliyim çok utanç verici
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelir
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılUmarım öyle olur teşekkürler
- +1 yıl
Mutluluklar
+1 yılyok maleseff
02 Yorumla
Soran+1 yılNe maalesef
- +1 yıl