Erkek arkadaşım bazen erken bosalabiliyor. Ben bitmeden bittiği de oluyor. Ben uzun süre sürsün istiyorum. Özellikle anal deneiğinde çok çabuk bitiyor ben tam haz almaya başlarken o bitiyor.
Ne kullanırsa süreç uzar ama zararli şeyler olmasın?
Erkek arkadaşım bazen erken bosalabiliyor. Ben bitmeden bittiği de oluyor. Ben uzun süre sürsün istiyorum. Özellikle anal deneiğinde çok çabuk bitiyor ben tam haz almaya başlarken o bitiyor.
Ne kullanırsa süreç uzar ama zararli şeyler olmasın?
Anestol ve emla krem ver genelde ağda da kullanılır ama erken boşaltma sorunu olanlar da o kremi kullanıp iyice kremi yedirdikten sonra biraz daha geç boşalma olabiliyor krem o alanı biraz uyuşturur ve erken boşalmayı önler zevk alma konusunda da hiçbir fark göstermez
Benim kukumuda uyuşturur ve zevki yok eder.
Genel olarak bişey olmuyor ama insandan insana değişiklik gösterebilir 🙂
Sprey ya da ıslak mendil kullansa senin vajinan ve ağızın yanar parnerin kendini zevke çok vermezse seks uzun sürer kendini çok kaptırırsa erken boşalma olur
Nasıl sprey bu markası ne nasıl kullanılır
Geciktirici spreyleri ve geciktirici ıslak mendilleri diyorum
Yaz bana da anlatayım
Neyse ben araştırır im netten
Cevap
13Cevap
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler.
Su an ne kullansa da geçici bir çözüm olacak. Bunun tedavisi yok. Bir sure sonra bağışıklık sağlayacak , sonra ereksiyon kaybı. Onun icinde ilaç. Sonra kuş ölecek.
Onunla bir ömür gecer mi diye sor kendine
İlk sefer erken olur ama beklemeden ikinci seferi yapsın hem sende rahat boşalmış olursun
İniyor nasıl yapicak
Hemen inmez ya en azından sen boşalana kadar git gel yapmaya devam etsin
İniyor
Nasıl iner hemen ya benim partnerim dayansa ikinci seferi de devam edeceğim ama içim acıyor yeter diyor
İyi tahrik olamıyor mu erkek arkadaşın
Bırak bu hikayeleri
Tamam nasıl istersen öyle olsun neye inanmak istiyorsan ona İnan
ilaçla flan olmaz ayrıca erken boşalma sorun değil boşalınca inmesi sorundur içki sigara içiyormu
Ben olacaktım seni rahatlatmadan boşalmam defalarca ard arda
5 dakka bekle ikinci yi yapsın
Ön sevişme uzun olsun
Dar ve sıkı erken gelir
Geciktirici kullansinn zevk almani saglasinn
Normal
İki dakika normal mi
Deyil
Dar ya direkt patlıyor
O doğuştan geliyor
Korunuyor musunuz
Evet