+1 yıl- Gözlerinin içine bakıp "bu beden senin, içimde olmanı istiyorum" diyerek başlayabilirsin işe.
- Sonra onun cinsel organına dokunup okşayabilirsin, boynunu öpüp yalayabilirsin.
- Aşağı eğilip cinsel organına oral yapabilirsin ve bunu yaparken de gözlerine doğru şehvetle bakıp kudurmasını sağlayabilirsin.
- Ardından yatağa doğru doggy pozisyonunda durup kalçalarını iki yana ayırıp, "onları doldurman için sabırsızlanıyorum" diyebilirsin.
- Bunları yaptıktan sonra hala öküz gibi bakıyor bir şey yapmıyorsa, bas tekmeyi kaba etine yolla evden bir daha da görüşme...
10 Yorumla
üzgünüm... öğrenilmiş bir çaresizliğiniz oluşmuş... madem istekliydiniz... doğum kontrol hapından devam etseydiniz... hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz garantisi yok... bu konu bukadar büyümemeli... sanırım yol ayrımında arkadaş , ya evlenecek ya da ayrılacaksınız...öyle hissettim bir an..
03 Yorumla
Soran+1 yılAslına bakarsanız yol ayrımı gibi bir ihtimali düşünmüyor dahi. En azından benim gözlemim bu şekilde çünkü bu konu dışında aramızda tek bir problem dahi yok. Bu konu açılmadan evliliğe kadarki zamanı geçirebiliriz düşüncesinde. Yani sizin anlayacağınız bu ilişkinin erkek tarafı benim
- +1 yıl
bence bu sizin düşünceniz... hiç bir normal erkek evliliğe kadar zaman geçirelim de sonra evlenince buna bakarız demez... bu yüzden boşananları bile biliyorum... tavsiyem madem biçok şeyi yaşadınız zaten bunu ya düzene koymanız ya evlenmeniz... emin olun onun da ihtiyaçları var sizinde... hem bu sizleri daha agresif ve sinirli insanlar yapar... ben halen arkadaşın gayrimeşru başka bir kişiyle beraberliğe kendini doyurduğunu düşünüyorum...
Soran+1 yılEvlilik için henüz hiçbir hazırlığımız yok. Ailelerimiz bu duruma tepki gösteriyor. Düzene koyma seçeneğini de nasıl yapacağımı bilmiyorum. Başka biri olma ihtimali yok çünkü ev ve işimiz ortak. Arkadaş çevremiz de ortak ve birlikte görüşüyoruz. Ayrı kaldığımız tek an uyurken yani, aynı odada farklı yatakta yatıyoruz. Ben uyuduktan sonra çıkma ihtimali de yok çünkü su içmeye kalksa dahi uyanan bir yapım var.
Bir sanami yan etki yapacak haplar türkiyenin yarisi kullaniyor git al hap beb hap kullanmaya basliyorum de bak bakalim horoz gibi iniyor mu tependen sende arzularina kavusursun
05 Yorumla
Soran+1 yılBir aydır ilaç kullanıyorum, onun da haberi var ama yine de bu konu açılmayacak diyor.
Hamilelikten bu kadar korkutmasaydın herifi keşke. Her şeyi bilmesine gerek yok, ve çok şüphen olursa kendinde test edebilirdin. Erkekler çabuk korkar maalesef
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bunları o zaman dusunebilseydim, iş işten geçtikten sonra dusunebildim bunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Ona trip at.. Kızların en normal durumu nasıl olsa bu. Ona de ki sen benden sıkıldın, yakın olmak istemiyorsun, sana inanmıyorum bilerek uzak duruyorsun vs. Diye uydur işte. Yaklaşacaktır, tadınca da tekrar haz alıp verdiği günlere döner
08 Yorumla
Soran+1 yılTrip de atmadım aslında ama. Niye böyle oldu ki 🤔
Soran+1 yılCanım, Kovalayamaz. Keserler eline verirler.
Soran+1 yılYok, adamın karakterinde varmış. Madem memnun değildi kaç yıldır nerdeydi aklı. Kafasına göre arkadaş buldu bu. Onda filan kalmaya başladı. O çocuğun da sevgilisi uzakta. Bir olup paralı bilmem nelere yazmışlar işte
Soran+1 yılO da benden kaynaklı değil. İçim rahat en azından
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sacma sen yan etkisinden korkuyosun oda rahat edemiyomus kondomla. Keyfinizi düsüneceğinize bu ciddi olay için önlem alsaydınız.
40 YorumlaPsikolojik olarak hazir degil demek ki cinsel yonelimi farkli olsa seninle ne isi var? Kendini tutamazsa da tutamaz yani sonucta sevgilisiniz ve zorla olan bir sey de yook
10 YorumlaProbleme bak be valla insan okurken duygulanıyor şu hayatta şöyle bir sorunum olsun be biz daha yapamadık millet ayrıntılarıyla uğtaşıyor
00 Yorumla
+1 yılEn güzel iç çamaşırlarınla en bakımlı şekle bürün. Saçını başını makyajını yap. En güzel kokuları sür. Ve de ki seni istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan dışarı boşalmaya alışırsa öyle gider.. sevgiline söyle seks yaparken dışarı boşalsın hamile kalma sende.. sevgiline söyle bunu sonra beraber uyuyun yaparsınız.. hadi bol şans
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce dediğiniz gibiydi ama ona rağmen tedirgindik. Geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir diyor uzmanlar
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamışlar sizi korkutuyorlar.. bğtün insanlar geri çekilerek dopumdan kurtuluyor öbür türlü sperm ile yumurtalık birleşince hamile kalınır adam spermlerini başka yere akıtsa yumurtalsrın döllenmez döllenmeyincede hamşle kalmazsın bir mantıken düşün kendin anlarsın zaten dıları boşanınca hamile kalınmadıpını
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki kuşu ötmüyordur olabilir mi kaçmasinin sebebi
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşanan korkudan sonra böyle bir ihtimal olabilir kanaatindeyim
- +1 yıl
Yani açik açik konuş derdi ne ögren, yani hangi erkeye ilişki teklif etsen kabul eder, bu kaçtigina göre var birşeyler bence, birde bu kaçmalar nereye kadar devam eder dimi, bir yerde insan usanir, sonuçta duygularin oldugu için herkeste oldugu gibi seninde canin çeker buda normal,
Yani başka ne diyeyim bilmiyorum
+1 yılNe diyelim ki şimdi fantezi olsa belki işin içinde 😕
21 Yorumla
Soran+1 yılYa daha çok kaçarsa yani işin sonu kavgayla biter de evi ayıralım derse
+1 yılAl bunu içir Nitro gold max bak bakalım kim kaçıcak
00 YorumlaHamilelik ihtimalinizi %0.001 e düşüren yöntemleri biliyorum ama buradan yazamam. İhtarım var.
00 Yorumla
+1 yılNapalım şimdi biz çocuğu yemiş bitirmişsin bura gelmiş bide yazmışsın kalkmıyo demekki artık çocuğu hor kullanmıcaktın 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye korunmuyorsun haptan Baska bısey kullanabılırsın
10 Yorumla
+1 yılsenın hamıle olmandan kacıyor bellıkı kendısı baba olmaya hazır degıl
02 Yorumla
Soran+1 yılNe o baba olmaya ne de ben anne olmaya hazırız. İşlerimiz yoluna girip birikim yapmadan bu yol çok uzak.
- +1 yıl
zaten şu memlekette kimse durumu iyi değilki ne birikimi herkes borclan yasıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünahını biliyoruz mu sen hiçbir halt bildiğin yok en büyük günahlardan birisi birde biliyoruz madem görün yiyir git ailene anlat yav
00 YorumlaSen abazasin ondan kaciyo bu çok kolay bı durum neyini anlamiyosun
00 Yorumla
+1 yılBir süre uzak durun.. özlesin seni biraz.
00 YorumlaKorun o zaman, 3 aylık iğne yaptır
13 Yorumla
Soran+1 yılTelefonundan. Çevirilerinden.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğum kontrol hapına başla hemenn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen onu tahrik etmelisin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞerefsiz...
Soran+1 yılAğzına sağlık
Cevap sahibi+1 yılİnsanların ayrılması sağlıklı bir şey
Ama aldaymaya gücü olmayı korkakça aldatmak şerefsizlik
+1 yıldoğum kontrol hapını kullan madem bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğum kontrol hapı kullan veya içine gelmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O na seksin cok guzel oldugunu soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ve işe yaramadı
+1 yılbana gel bari. anüsünü de yalarım
00 YorumlaYorum yoku
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkus ölmusutur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo sönmüs kus😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği