Hap vs ile değil de ilişki esnasında ne yapmak gerekiyor geciktirmek için?
Bir yerde erkeğin boşalmasina yakın vajinadan çıkıp biraz bekleyip devam etmesi falan işe yarar diyordu
Bunun gibi öneri var mı?
Hap vs ile değil de ilişki esnasında ne yapmak gerekiyor geciktirmek için?
Bir yerde erkeğin boşalmasina yakın vajinadan çıkıp biraz bekleyip devam etmesi falan işe yarar diyordu
Bunun gibi öneri var mı?
Erken boşalma sorunu varsa, vajinadan çıkıp bekelyip tekrar girme olayını yapamaz. Ereksiyon sıkıntısı olur.
Eğer normalse; pozisyon geçişlerinde biraz zaman geçirebilir. O esnada farklı bölgeleri öpme, yalama şeklinde yaparsa süreyi uzatabilir
Boşalmak üzere çıkarıp vajinayi ağza alıp bir süre, ardından tekrar birleşmek ise yarar, bir de üzerinde gidip gelirken, geleceğini anladığında tırnaklarını sırtına geçir.
Giriş çıkışların daha yavaş olması, arada durmak uzatabilir ilişkiyi. Arada olan durmalarda da kadının boşalması ve adapte olması da sıkıntıya dönüşebilir.
Cevap
32Cevap
Çok zevk alınca çıkması gerek ve bir süre oral yapsın tekrar girsin bunu yaparak uzatır ben yapıyorum ve uzuyor da tabiki tecrübe gerektirir, birde ön sevisme uzun olacak ayrıca kegel egzersizi yapsın
Erkeğin altta olduğu pozisyon boşalmayı geciktirir
Ek olarak vajinal kasların nispeten daha gevşek kaldığı pozisyonlarda faydalı olur
Biraz da psikolojik bir olay. Yaparken acele etmeyecek ritmik hareketlerle ve gelmesine yakın durup bir daha devam edecek
sakin kalıp yavaş tadını çıkarıp yaparsa olr belki ama çok mastürbasyon yapıyosa zor geçboşalması boşalıyosada doktora gitmeli
Tantra tekniği bunu okusun öğrensin bende coooook ise yaradı dilediğim kadar uzatıyorum
Arada mola vermek ya da başka bir şeyle ilgilenmek olabilir bence...
1 incisi kafa rahat olması lazım 2 cisi ön sevisme ile 1 inciyi boşalt 2 ci zaten kendiliğinden uzar
heycna yapmasini engelliceksiniz.. iliskiden once mastürbasyon yapip bosalsin rahatlasin. boalma hissi gelirse ciksin
Erken boşalan bir erkeğe ne yaparsan yap bu süreyi uzatacagin Max süre 1 dk
Bence ilk önce oralla ya da elinle çekerek akmasını sağla daha sonra boşalma geç olacaktır
Öncesinde manuel yapsın veya bir iki kadeh rakı içsin
yapabileceği bir şey yok, kafasında çözmesi lazım bu sorunu.
Ya geciktiri kullancak ya da duzenli iliski yasiyacak baska cagresi yok
Sanırım bu konuda muzdaripsin
Pikolojik ilaç vs boş iş.
Erkeğini değiştir ve gel bana.
Sürekli pozisyon değiştirin
O senin elinde olan bir şey değil erkeğin elinde o
Vajinanin kokusu bu ise yariyor bosalmada 😅
Boşalacağı anda çıkacaksın
Bu erkeğin zevkini etkiler mi? Yani o an boşalamadiği icin ereksiyon gider mi
Geri çekildikten sonra yani
O anda gider ama yeniden canlandırmak senin elinde
Olay kafada bitiyor
Viegra kullansın
Evet bu dogru beklet biraz ise yarar
İşe yaramaz içerden çıkmadan ikinciye devam etmeli eğer içerden çıkarsa daha giremez organ küçülür ya da diğer organ kurur
verdiğn öneri en çok işe yarayanı
boynundan sıkıca tutacaksın bi müddet
Nasıl yani
ilişkide tam zirveye yakın uzak olması gerek o an
Spor yapsın
İlaç
Evet var
Esin bu böyle
Yaşlar kaç sevgilin erkenmi boşalıyor
Zor onlar
hep mi erkenci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?