Kadınlar anal seksten zevk almayı bilmiyor mu?

Selam

(Yapılan araştırmalara göre anüs bölgesinde sayılamayacak kadar çok sinir ucu varmış. Ve eğer bunlar doğru bir şekilde uyarılırsa anal orgazm olmak bile mümkünmüş. Ama özellikle söylüyorum anal seks doğru bir şekilde yapılırsa zevk alması oldukça mümkün hatta Vajinal ilişkiden bile daha çok zevk verdiği iddia ediliyor)

Anal seks bu kadar zevk vericiyse kadınlar neden anal ilişkiden zevk almaz?

#reda

Güncellemeler
+1 yıl
Anal orgazm diye bir şey var ve demekki onu da biliyor yani bence anal seksten zevk almaya kadın yoktur ama anal olarak zevk veremeyen erkek vardır diye düşünüyorum çünkü çok hızlı sert sabırsız davranıyorlar ve yırtıklara sebebiyet veriyorlar daha sonra zevki çıkmıyor aslında oldukça bence zevk verebilecek bir şey ama dediğim gibi doğru yapılırsa Vajinal ilişkiden çok farklı olduğunu düşünüyorum ama tabi tr kadınlarının vajina hakkında bile hiçbir bilgisi yokken analdan zevk alamazlar zaten🌝.
Güncellemeler
+1 yıl
Birazcık araştırırsanız aslında zevk verici olduğunu göreceksiniz eğer istemeden gönülsüz ya da tecrübesiz bilgisiz sabırsız biri ile yaparsanız evet tabii ki berbat sonuçlar ortaya çıkabilir Ama isteyerek ve doğru şekilde temizlik sonrası yapılırsa bence oldukça zevk verdiğini düşünüyorum heleki bu kadar insan kesinlikle haram filan diyorsa inanılmaz zevk verdiğine eminim
🤓 yatakta haram olmaz😂
Not:
Bu soruya gelecek küfürü negatif ya da gerçekten böyle rahatsız edici görüşler silinecektir😂