🤓 yatakta haram olmaz😂
Not:
Bu soruya gelecek küfürü negatif ya da gerçekten böyle rahatsız edici görüşler silinecektir😂
Selam
(Yapılan araştırmalara göre anüs bölgesinde sayılamayacak kadar çok sinir ucu varmış. Ve eğer bunlar doğru bir şekilde uyarılırsa anal orgazm olmak bile mümkünmüş. Ama özellikle söylüyorum anal seks doğru bir şekilde yapılırsa zevk alması oldukça mümkün hatta Vajinal ilişkiden bile daha çok zevk verdiği iddia ediliyor)

Anal seks bu kadar zevk vericiyse kadınlar neden anal ilişkiden zevk almaz?
Rektum kalınbağırsağın son aşaması olup dışkının dışarıya atılması için dizayn edilmiştir. Yani içeriye almak değil dışarıya atmak için dizayn edilmiş kaslar mevcuttur. Bu nedenle içeriye bir şey itildiğinde ters manevra yaparak onu dışarıya atma refleksi uygulayacaktır. Atamadıkça da beyne acı uyarısı verecektir. Vajina gibi cinsel birleşmeye hazırlayan sıvı üretmeyecek ve sürtünmeyle aşınma gerçekleşecektir. Bu da içeride gerek milimetrik gerekse daha büyük boyutlarda yırtıkların oluşmasına neden olacaktır. Dışkı parçaları, penis üzerindeki bakteriler ve erkeğin var olabilecek tüm hastalıkları bu yırtıklardan kadının kanına karışarak onu enfekte edebilecektir.
Erkeklerde prostat bezi muayenesi rektumdan yapılan parmak muayenesi ile yapılır. Bunun nedeni de prostatın vücuttaki lokasyonudur. Erkek erkeğe ilişkilerde prostat bezine baskı yapan penis erkeğe az da olsa cinsel zevk verebilir ancak yukarıda yazdığım tüm riskler erkek erkeğe ilişkilerde de vardır. Kadınların penis hissinden başka rektum içerisinde zevk alabileceği nokta bulunmamaktadır.
Gerek p*rno sektörü gerekse mastürbasyon alışkanlığı nedeniyle vajinal zevk alma duygusu zayıflayan erkeklerin sıkı delik araması hevesi nedeniyle anal seks popüler olmuştur. Anal seks ilişki öncesi hayal edildiği gibi geçmemektedir. Dışkı kokusu, kan ve kadının itme refleksiyle ilişki sırasında dışkılama yaşaması anal sekste hayal kırıklığı yaratacaktır. Arkasından gelen hastalık belirtileri de kişiyi bir daha yapmamak için tövbe etmeye kadar götürecek pişmanlıklar yaratabilir. Şiddetle tavsiye EDİLMEZ.
İlkokul seviyesinde matematik bilgisi olanlara türev integral anlatmaya çalışıp boşuna yorulma sevgili @Redamancy-4
Kesinlikle katılıyorum
EİG için teşekkürler sevgili @Redamancy-4 🙂
🍀🌝🍀
İsterse dünyanın tüm sinir uçları orada olsun yinede ciddi şekilde can yanar. Anal noktası çıkışa uygun yaratılmıştır , girişe değil! Anal ilişki anal kaslarını zayıflatır ve zamanla tuvaleti tutamama gibi sorunlar yaşanır. Ayrıca anal çatlaklarda ciddi problemler oluşturur. Adam zevk alacak diye mi tüm bu eziyet🤦♀️
İhaleyi tr kadınlarına bırakıp yıllardır evli oldukları kadını bile sayılı kez ya da hiç orgazm edemeyen tr erkeklerini es geçmen çok acımasız olmuş.
Onu söyledim zaten erkeklerde yapamıyor bunu güncellemede yazdım erkekler çok aceleci davranıyor acı veriyorlar zarar veriyorlar
Sağlık açısından ileride sıkıntı yaratacak bir durum. Bir de psikolojik olarak istemek gerekiyor öncelikle temizliği çok iyi yapılmalı ilişki öncesi. Ayda bir iki defa yapılabilir ama sürekli olarak değil asla
Cevap
65Cevap
Konya ovası kadar geniş bir vajinası varsa seve seve zevk alacak kaçışı yok ama erkekler anal seksten zevk almayı daha iyi bilir onlara sormak lazım sonuçta g noktaları anüslerinde 😂
Selam gadası 🙃
Kimisi aldığını iddia ediyor. Kimisi erkeğini memnun etmek için yaptığını iddia ediyor.
türk kadınları bu konuda biraz ön yargılı
Bilmiyor değil bilmeye gerek görmüyor olabilir. Sonuçta anal da diğer seks türleri gibi bir tercihtir sadece. Orgazm hem bedenin daha çok da zihnin uyarılmasıyla gerçekleşen olaydır, sonuçta komadaki birini orgazm edemezsin. O yüzden sado-mazo ilişkilerinde daha çok tercih edilir anal, acı ile zevke giden yoldur onlar için bu ve benzeri şeyler. Erkeklerin prostata uygulan baskıdan dolayı analdan zevk aldığı daha da bi gerçek, e o zaman neden strapon kullandırtmıyorlar? Zevk alma garantisi var hani. Erkekliğe mi yakıştıramıyor? Hani sekste her şey mübahtı? Hadi hepsini geç yapmak istedin diyelim, bağırsakların dışa çıkarma refleksinin olmaması için en az 36 saat kadar yemek yememe, bağırsak temizliği, ne bileyim oraya özel alışması için üretilmiş seks oyuncağı falan gibi gibi şeylerle hazırlık yapacan. p*rno yıldızları bunu binlerce dolar için yapıyor anladık. Ama gerek görmeyen bir kadın bunu neden yapsın? Neden bilsin? Neden uğraşsın?
Yani bunu yaşayacak kişinin evet biraz karşısındaki insana saygılı olması lazım bu her yaş anıldığında zevk veren bi yaklaşım değil doğru zamanda doğru anda sadece oraya odaklı yapılacak bir hareketle kadın zevk almaz acı duyar aslına bakarsan bu biraz fantezi konulu bir durum sonuçta biz sonuç itibariyle zevk nedir onu bilmiyoruz sadece o anlık olayı birden sonuca ulaştırmayı ve yaşanılan adrenalini zevk sanıyoruz acele etmeden zamana geniş yayarak ve olayı yaşaya yaşaya olursa evet dediğin gibi kişi analdan zevk alır bunu yaşattığım için biliyorum çünkü bu muhteşemmiş dediklerini biliyorum zamanında ama yinede tercih etmem
Anal seksten bilimsel olarak bir kadının zevk alabilmesi imkânsız. Soru detayında yazdıkların sağdan soldan okuduğun, zararlı ve asılsız şeyler. Zevk alıyorum diyen kadın; psikolojik olarak zevk alabilmek için kendini zorluyordur, yalan söylüyordur, bakireliği bozulmasın diye onunla yetiniyordur ya da partnerinin isteğine hayır diyebilmekten acizdir. İleriki yaşlarda kas ve sinir deformasyonları, dışkı tutma problemleri, enfeksiyon ve psikolojik sorunlar yaşamak istemeyen her kadın bundan uzak durmalı. Anal seks bir kadın için eziyettir, zarardır. Kadına saygısızlıktır, insan onuruna hakarettir.
Yapanlar disarda iskembe gibi kokar.
Bi sure sonra da gazini kakasini tutamaz
Bide arka tarafin igrenc bi goruntusu olur gecmez bi daha.
Ordan yapan bi erjek o kadina artik asla saygi duymaz ve gercekten sevemez midesi bulanir.
Turlu hastaliklari saymiyorum bile.
Bu arada senin soyledigin sey milyonda bir vakada olabilir. ona bisey diyemem ama toplumun geneliyle alakasi yok. bu durumda ya o milyonda bir kisiden birisin ya da şırıngacı zihniyeti var. yani kendi hasta olunca baskalarina bulastirma güdüsü. sen yapinca kendini yalniz ve kotu hissetmemek icin burdan boyle bisey yazip daha fazla kisinin bu hataya dusmasini istiyor olabilirsin. Bu da ihtimal dahilinde bence.. aklima baska bisey gelmiyor simdilik.
Bir ton yer varken anal dan da ilişkiye girmeyi versin. 💩 Mu var dicem de evet var ajsjsja
Kadınlar zevk almayı bilmiyor diyemeyiz. Acemi tecrübesiz kendini düşünen bencil partnerin aceleci davranışı sebebi ile ilk tecrübesini yaşayacak kadında ki korkuyu düşünürseniz aceleci partnerin canını yakması ve gereksiz aceleci bilgisiz yaklaşımı sebebi ile kılca çatlaklar kanamalar oluşabiliyor ve bu sebep ile ilk deneyimini bu şekilde sonlandıran kadınların düşüncelerinde ki tabuyu yıkmak zorlaşıyor ve kadınlar bu hazzın zevkinden mahrum kalıyorlar.
Kesinlikle ikisini kıyas konusu dahi olamaz. Anal da alınan hazzı hisseden kadının vazgeçilmezi olacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum millet iğrenç diyor pislik diyor ama bence asıl gizli. Ters ilişki de gizli yani tabii ki vajina çok inanılmaz zevk almaya müsait bir organ ama ters ilişki doğru olursa bence o daha çok zevk verir diye düşünüyorum
Vajinal zevk çok farklı kadınlar için lakin kasların gevşemesi daha kolay oluyor. Anal için pislik iğrenç diyenler genelde deneyimsizler ve tabularını yıkamayan kişiler olarak düşünüyorum. Hijyene ve temizliğe dikkat edildiği sürece oldukça dikkat çekici ve güzel dar olması ve kasları yeterince gevşetip sakin bir şekilde yaklaşım ile hazzı hissetmeye başlayan kadının aldığı zevkin tarifi vajinal zevkten çok daha fazlası olarak tarif ediliyor çünkü organı saran kaslar çok fazla haz hissi yaşatıyor sadece doğru bir yönlendirme ve yaklaşım kadında daha önce ulaşılmamız zevki yaşanmasını sağlayacaktır ki kesinlikle vazgeçilmezi oluyor.
Kesinlikle belirttiniz gibi 😊. İyi geceler.
Ya ben hâlâ kadınların nasıl anal seksten zevk aldıklarını anlayamıyorum, vajina gibi değil ki anüs. En azından erkekler bilimsel olarak zevk alıyor hadi onu anlarım da. Bu arada anal sekste gerçekten dikkatli olmak gerekiyor vajinal seks gibi değil çünkü.
Ya aslında bakarsan o kadar kolay bir iş değil. Çünkü orası zevk almaya müsait bir yer değil. Kadının vajinasında bir sürü sinir varken. Anüs bölgesinden yok denecek kadar az. Buda zevk alma durumunu azaltıyor. Birde küçücük ve hiç uygun olmayan yere kalın bir şey giriyor. Tabi ki ister istemez insanın canı yanar.
Anal seks sadece erkeğe zevk verir. Kadınların ıslanıp, sıvı salgıladığı tek bölge vajinadır o yüzden işini bilen erkek kadını güzel bir kıvama getirip vajinadan ilişkiye girerse kadın asıl ve tek hazzı vajinadan alır. Ne kadar ıslanırsan ıslan arkadan ilişki kadına sadece eziyettir. Hoş, acıdan zevk alan da çok kadın var
Acı duyanıda var zevk alanıda. Tüm kadınlar için aynısını demek doğru olmaz.
Orası biraz daha fanteziye kayıyor. Bundan dolayı diğer fantezi türleri gibi bunda da kadının zevk alabilmesi için ilk önce kendisinin istemesi ve buna hazır olması gerekiyor bence. Böylelikle kendisininde zevk alabilmesi mümkünken keşfetmiş olabilir
Kanki sen bu ülkedeki erkeklerinin çoğunun gördüğü her deliğe direkt girmeye çalıştığını biliyorsun sence anal yapsalar kadın acıdan başka bişi hissedebilir mi. Onlar kendi canları için farklı hazlae denemek için istiyo kadınların istememesi gayet normal. Kaldı ki haram olmasi falan değil bana kadına hakaret gibi geliyor bu durum. Tabi herkesin kendi görüşü yapmak isteyene zevk alana bişi diyemem ben.
işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici ile anal çalışma yaparsan çift uyarım ile galaksideki yıldızları sayacaksındır. şehir efsaneleri geçsinler.
iki kişi arasında rızaya dayalı mübahtır.
ayrıca bizim dedelerimiz dötçüdür , osmanlıda bile cepheye civelek ordusu ile gidenlerin torunlarıyız :)
bizde evlebnmeden ön kapı evlenince arka kapı tıklatılır , bakma sen millete herkesin tıklatılmıştır.
Dediklerine katılıyorum Anal bölgede bir sürü sinir vardır ve vajinadan daha çok zevk verir erkeğede kadınada hatta orgazmı daha kolaylaştırır.
lakin ben diyorumki " EY İNSAN OGLU " hak yolu varken neden bk yoluna giriyorsun 5 dk lık zevk için 😀
Dar olduğu İçin acı daha çok oluyor analda birde ilişki sırası büyük şey gelebiliyor kadından kaçırabiliyor istemeden be daha sonrasında kadın ishal oluyor ileri yaşlardada lavabosunu tutamaz vb gibi birçok hastalık bırakıyor kadında o sebepten kadınlar uzak durur anamdan hem zaten dinen de anal haramdır. Kocanla dahi olsa
Aslında herkes zevk alır, heveslenir, heyecan duyar ve fantezilerinin en başında gelir de, günah diye kendini frenler, uzak durmaya çalışır. 😎
Yalanın daniskası , ben bunların hiç birisine inanmıyorum.
Yok sinir ucu var mış mış... lanetli bir olay. Meraktan başka hiç bir şey değil.
Erkeklerde bunu yapıyor ve çok daha mide bulandırıcı ve sağlıksız bir durum.
Zina bile değil ya o kadar kötü ve iğrenç.
Kesinlikle haklısın, özellikle anal isteyen kız arkadaşlarım oldu ve çok zevk alıyorlardı. Ama kesinlikle acı çekeceğim psikolojisi ile bunu yapan kadının zaten zevk alması çok zor.
Erkeklerde hızlı olmayı en önemli şey sandığı için abanınca kötü sonuçlar çıkıyor ortaya. Anüste özellikle giriş bölgesinde gerçekten yüksek miktarda sinir ucu var. Ama işte halkımız tamamen kapalı böyle şeylere.
Yani bence ben zevk verdiğini düşünmüyorum aksine çok acı veriyordur eminim ve gerçekten sağlık açısından her iki cins için de çok zararlı ayrıca dinen de günah bu yüzden ben yapılmaması taraftarındayım
O ney öyle ya çok iğrenç bıse ne zevkten bahsediyorsunuz ya , hastalık hepsi
Bir kadın olarak böyle cahil bir soruyu nasıl sorabiliyorsun ya. Bir kadının vajinal ilişkiden daha fazla zevk alması mümkün değil analdan. Gidin biraz biyoloji okuyun. Erkeklerin uydurduğu şeylere inanmayın. Neymiş çok sinir ucu varmış. Yahu senin burun deliklerinde de bir sürü sinir ucu var burnuna parmak soktuğunda burnun zevk mi alıyor. sçmak için kullanılan bir delikten zevk alacağını söylemek çok komik ya. Bir de vajinal ilişkiden daha fazla diyor. Yok ebesinin şeyi. Sabaha kadar sokup çıkarsın vajinana dokunmasın orgazm falan olamazsın. Böyle bir yapı yok çünkü analda.
Bu denenmeden bilinmez ama seks hakkında ülke olarak hem erkek hem kadın maalesef büyük eksiklerimiz var.
Kesinlikle
Bir sağlık açısından çok tehlikelidir ikincisi ise çoğu buna karşı çıkar ama dini olarakda çok günahtır yapmayın
Eski partnerim anal ilişki hastasıydı. Vajinal ilişkiden daha çabuk orgazm oluyordu.
Bu doğal zaten bu her yerde yazıyor😂
anal diyo hala çıldırcam ya adsdsa lan siz niye kendinizi asagılatmaya meraklısınız bu kadar
Cinselliği yaşamak için yaşayanlar doğal olarak zevk almaz. Doğal bir süreç olmadığı için anal seksin hem fiziksel hem psikolojik ön hazırlığı olmalı. Bunlardan birini bile yapmadan birlikte olmaya çalışan çiftler sorun yaşar bu çok normal.
Bu yorumu utanarak ve açık olarak yapıyorum öyle gizli üye yorumlarını sevmem,1 kere tecrübem olmuştu ve canım çok yanmıştı bir daha denemem asla
zevk cinsel uzuvlarla ilgili bir şey değil beyin ile gerçekleşen bir aktivitedir. beynen tatmin gerçekleştirildiğinde temas bile olmadan orgazm yaşanabilir
Bazı tabular ve yanlış yöntem yanlış hazırlıklar acelecilik baskı altında olmak vs derken olamıyabiliyolar bide partner bencilse yandı gülüm keten helva ama ben şimdiye kadar yaşadığım deneyimlerde asla zevk almadığımı hatırlamıyorum
daha zevk veren yerler varken, neden ordan zevk almaya çalışılsın ki.
Sağlık yönünden yapılmaması gerekli. Yapmam. Dini yorum yapan arkadaşlar dinde zinada günah haram yapmayın. Sakın.
Neden helali dururken haram ile uğraşmak istiyorsunuz ki? Ancak nefsi pis olan erkekler ya da kadınlar bu tür şeyleri ister. Hem dinen hem de sağlık açısından yanlış.
Ne yazikki bunun değerini bilmeyen çok kadın var
İğrenç.. Hak yolu varken bok yolu nedir ya..
Ben de sana bir soru sorayım hak deliği dururken neden bok deliğine girelim
Anal orgazm neymiş @q. gaza gelince sıçıyormu. saçma bişey. git doğru yoldan işini gör.
Yani😂 vajinali kaç kere gördünüzde analı göreceksiniz değil mi kdkdk
Evet bilmiyorlar. Zevk almamalarının sebebi de istememek. Önce istemek gerekir. Kendini psikolojik olarak ve bedenen hazırlamak gerekir.
Çoğu görev biz erkeğe düşüyor bu noktada. Okumak öğrenmek gerekiyor. Öyle git gel boşal ile tabi olmaz. Maalesef okumayan araştırmayanlar çok.
Ne yazık ki büyük bir tabu var. Zira doğru yapıldığı takdirde iki tarafın da zevk aldığı ve herhangi bir sorunun oluşmadığı bir ilişki yöntemi. Tabuları yıkmak lazım
Evet alırlar. Hepsi banyo yaparken parmaklarıyla anal mastürbasyon yapar da bunu kimseye söylemez ama gizli gizli tutarlar
Iyyy aman kalsın öpmediğim yerle işim olmaz
Peki sana bir soru daha önce hiç anal seks yaptinmi
Hakkaten sonunda gerçeği konuşan biri karşıma çıktı işte bu bee
Bence erkekler anal zevkte kadının zevk almasını düşünerek hareket etmiyor.
Ben anal ilişkiden hoşlanmıyorum ve haram 😇 ama bunu oyuncaklarla deneyebilirsin
Reda kardeş Instagram var mı öylesine sordum ha yanlış anlama 😊 Çok süper soru hazinesi
Otuzbir çekmeyi bilmeyen kezbanlar analdan ne anlasın
Ya kanka bırak normalini daha yeni çözüyor bizim millet ne analı !
Kadinlar degil kadinlara anal seksten zevk aldoramayan erkekler var
Kadınlar analseksten zevk almaz. Nokta...
Gerisi yalan ve aptallıktır.
her kadın bundan zevk almak zorunda degıl ama cogu kadın onyargısı yuzunden zevk alamaz bır kadın bunu ısteyerek yapıyorsa zevk alması kacınılmaz
Bı tane hastasi rasgeldi kadın sürekli arkadan istiyordu ben bile tiksinmistim yani o derece
iyice saçmalamışsınız.. başka söze gerek yok zaten.
Doğru yapılsa bile vajina kadar zevk vermez bence
Veriyormuss
öyle mi vajina hem sıcacık hem ıslak
Acılı olduğu için zevk alamıyorlar
Millet Vajinal seksi bilmiyor ne bilsin analı bxnxnxjj
Ben anal seksi ilgi çekici bulmakla birlikte uygulama şansı bulamadım. O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum
Anal temiz ve hijyenik olmalidir dakikalarca yalanip dil sokulabilir seks in olmassa olmazi
Ak yolu varken pok yolu niye bunun zevkle alakasi yok 🤦
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?