Çoğu için acı vericidir. Anal orgazm yaşayan kadınlar vajinal orgazm yaşayanlardan daha nadirdir. Eğer partner işi biliyorsa zevk almak neden mümkün olmasın ayrıca?
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDelikanlılık dönemimde çok kız ile anal ilişkim oldu ve daha ben biri hariç zevk aldım diyen olmadı bu zevk alan kız oldukça rahat alıyordu o dikkatimi çekmedi değil gevşemeyi iyi biliyordu ve bir iki gel gitten sonra aynı vagina ilişkisi gibi yumuşuyordu o bundan zevk aldı eminim ama diğerleri acı çekti bir türlü rahat alamadılar ben boşalınca hemen bitsin istiyorlardı genel görüşüm zevk almıyorlar anal bakire kızın merakı erkeğin bitmek tükenmek bilmeyen cinsel isteğinin bir süre frenlenmesi okadar kardeşim hem benle anal yapanlar vaginal ilşkiye girip orgazm olayını keşf edince birdaha asla anal falan istemediler çok duydum anal boş işmiştir diyen arkadaşımı
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın analdan Zevk almaz
kadın için işkence erkek için zevktir
çünkü dar ve sıkıdır eğer ilk giriyorsa ilk girer girmez boşalır
ilk yaparken yavaş olmak gerekir
temizlik iyi olması gerekir
alıştırmak gerekir
Vajina göğüsler uyarılırsa acı hafifler
aksi halde analın pek cezbedici bir tarafı yok
ve tabiki dini boyutu unutmak gerekir yaparken00 Yorumla
+1 yılzevk alır aslında ama erkekler biliyosun kaldırıp girme peşinde olduğu için sorun oluşuyor aslında oral seks yapıldıktan sonra parmaklama tekniği ile anestol krem ile kaslar gevşetilir ve rahatlatıcı şeyler yapılır sonrasında yavaş yavaş genişletme yapılıp prostate massage yapılırsa kadın zevkten gözleri dönücektir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Açıkcasi ber kadin analdandan zevk alır.. ama yapmasini bilmek önemli.. cok püf noktasi var.. direk aman sok cikar delik die dusunursen seksten hic bisi anlamazlasiniz.. aci cekmekte bi fantazi aslinda ama bunu kadini orgazm ederek yapmalisniz ki.. oo aci zevkr donussun.. kadinlari sadece delik olarak gormeyin artk..
10 Yorumla
+1 yılTıp asla almaz derken vajinal seksten zevk almiyorum beni hep analdan yap diyen cok evli kadina denk geldim kim neyi bilmiyor kim yalan soyluyor anlamadim
Kimi diyor ilk anali isteyerek yaptinmi acimaz kimi diyor ilk analda acimazsa daha once cok yapmistir 😲🤔10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılHatunu kıvama getırdikten sonra ki bu normle göre bıraz uğraştırır ama geldikten sonra zevkker ıkı ıkar ama devam etme ve etirme yaparke. Karsıyı düşğnmejte onmli üdşğnme karsılıklı olurs tadından yenmez🔥
10 Yorumla
+1 yılSeksi bilenmi var ki bu konularda soylediklerini dikkate alalım , kadın analdan zevk almaz diyenler seks nedir bilmeyenlerdir ister kadın ister erkek , kaldiki erkeklerin büyük bir çoğunluğu da seksle ilgili bir şey bildiği yok.
10 YorumlaAlırlar. Bu şekilde orgazm da olurlar. Bazı kadınların anal seksi normal seksten daha çok sevdiğine ve ısrarla istediğine tanığım.
Hiçbir kanıta dayanmayan bir sürü iddia dolaşıyor. Saplantılı insanlar bunları yayıyor.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılKime imkansuz geliyorki cok evliyle konustum onden doymuyom arkdan doyuyom dediler okdar alistrmiski kendini kremsiz bile rahap aliyom diyorlardi 🙄😏🙄
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerekli formüller uygulanır adım adım ve acele etmeden ilerlenirse gayette haz alır anal da asla acele olmaz ilk 3 aşama biraz acı duyar sonra yerini hazza bırakır
10 Yorumla
+1 yılBuradakiler aptal ve günah yapmak bok yolu sonuçta.
45 Yorumla- +1 yıl
Ağız da yemek yemek için ama sakso cekiyonuz 😉
- +1 yıl
Bn yapmadım öyle
- +1 yıl
Yapmayacağın şey değil ama
- +1 yıl
Anal yapmıştır onunla da gereği yok.
- +1 yıl
🙂🙂
Benim beraber olduğum ve anal yaptıklarımın arasında analdan zevk almayan hatun tanımadım daha.
Emin ol düşündüğümden fazla analdan zevk alıyor kadınlar00 Yorumla
+1 yılAnal seks deneyimim oldu. Çok acı çektim. Çoğu kadın analdan zevk almaz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Almayanlar henüz beni denememiş olanlardır. Partnerlerimin anal sonrası yorumlarını ifşa etsem kesin sıraya girersiniz ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnalı folloş olmamış bir kadının zevk alması mümkün değildir.
60 Yorumla
+1 yılBen çok güzel zevk veriyorumHatta bağımlılık yapıyor kadında
10 YorumlaAlan kadınlara denk geldim. Ama bu genele vurduğunda çok az sayıdadır.
10 YorumlaHaram! ... Haram! ... Haram... Büyük günah! Siz Allah'tan korkmuyor musunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılHayır almazlar, erkekler neden ısrar eder anlamıyorum.
00 Yorumla Çoğu kadın anal seks ten çok zevk alır
Tabiki anal seks yapmanın kuralları vardır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılPek almazlar almaları için bir yontem var ama bana kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo alır. tam tersi kadınlar alamayacağını düşünüyor acır diye korkuyor. ben analın tadını tatım bence cok zevkli
10 YorumlaAlanlar ve özellikle isteyenler çok. Erkeklere değil bazı kadınlara imkansız geliyor
00 Yorumla
+1 yılHerkes için geçerli değil ben alıyorum
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız değil ki anal yaparken önden boşalanlar da olabiliyor. İyi geçirmekte mesele 😌
10 Yorumla
+1 yılimkansız değil ki genelde yapan kadınlar zevk alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven kadınlar da oluyor yani eski sevgilim seviyordu mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldirabilirsen alamayacak yok tamamen performansa dayali
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir zevk alırlar ki, gözleri kayar bembeyaz olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlamaz ama bazı pozisyonlarda ta. saklar vajinaya çarpar belli araliklarla ondan dolayı zevk alırlar veya içerde vajinanın hassas tarafına baskı yapılırsa alabilir ama kesinlikle tavsiye etmem
02 Yorumla- +1 yıl
Gunah zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Poncikkk98 evet biliyorum poncık
+1 yılTabii ki de alır sadece sağlık problemleri sıkıntı
50 Yorumla
+1 yılÇoğu almıyor. Ben alıyorum
50 YorumlaAlsa bile erkek kadar almayacağı kesinn bence
40 Yorumla
+1 yılİstekli yapıyorsa alır
10 YorumlaKimisi alır kimisi almaz kişiye göre degisir.
10 YorumlaKadın olan sensin 😜Ama geneli almaz.
00 YorumlaAlır ama herkez değil bazı kişiler
00 YorumlaAnal seks yaptığım hatunların hepsi zevk alıyordu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok zevk alır diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılalabilir ki alıyorlar genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadına anal için zorlamak, aşağılamak ile eşdeğer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende istiyorum, bir erkeğin beni becermesini
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılimkansız gelmiyor bence çok azdırıcı...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sert seviyorsan alirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlabilirler tabiki ama her kadın almaz
00 Yorumla
+1 yılZevk vermesini bilene denk gelirsen alırsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Alan kadınlar var tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılalana sahıt oldum o yuzden alabılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalabilir ama her kadın değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılAlırlar
11 Yorumla- +1 yıl
Beğeni icin teşekkürler
+1 yılAlan vardır
10 Yorumla
+1 yılAlıyorlar neden imkansız olsun
10 Yorumla
+1 yılAlır kadın isterse alir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılalabılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar anal seksten çok zevk alırlar. Bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlmaz orda bir klitoris yok çünkü
00 YorumlaAlanlar hemde çok alır isini yapanda ıyi olacak
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmam yapmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılalırlar
00 Yorumla
+1 yılGenelde zevk almadıkları için öyle düşünüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılalan kadın var bızat sölyledı
00 YorumlaAlır tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç anal yapmadım fikrim yok
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım