çok seviyorum kendisini ciddi anlamda kaybetmek istemiyorum onu ama cinsel birliktelikte onun aksine zevk almıyorum istemedigim seyler yapıyorum yapmayınca o zevl almicak onu da biliyorum ortak degiliz yani bu konuda onu hayatımdan çıkartmadan nasıl aramızdaki cinselliği bitirebilirim bitirirsem terkedilme ya da aldatılma ihtimalim kaç..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Seks olmadan ilişki yürümez, bir yere kadar belki gider ama seks aranızdaki çekimin tamamlayıcısı sonuçta. En muhafazakar insanlar için bile bu böyle, evliliğe kadar seksi beklerler ve evlilikte seks yoksa ilişki biter. Bence ya bunu konuşup çözün ya da el mecbur ayrılacaksınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNamuslu bir kızmışsın gibi istemiyorum ama yanımda dursun yapamıyorum demek olmuyor zaten yapıyormuşsun haa konuşursun onunla bitirirsin başkalarıyla olur sen de başkalarıyla olursun ikiniz de iyi olursunuz bu kadar o artık durmaz sen baştan a. miina sahip çıksaydın eğer yapmazdın o zaman iyi olurdun
01 Yorumla
Soran+1 yılee namusum hakkında konusmak sana mı kaldı istemiyor olabilirim doğal bi şey pişman da olabilriim ikisinden de daha normal bi şey göremiyorum ortada
Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Soru başlığını görünce içim burkuldu, eğer seninle sadece seks için birlikte ise ve sen ona istediğini vermiyorsan bu dediğin şey gerçekleşir. Sen de kim olduğunu öğrenirsin.
00 Yorumla
+1 yılKonu cinsellik olunca herkes yorumlarda
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça yüksek bu devirde cinsel hayat olmadan sevgililik devam etmiyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaştan direkt gitti zaten çocuğun maalesef %99.9
00 Yorumla Pardon burada cinsellik yoksa neden dursun diye yazanlar olmus. Bizim bi kulturumuz var ne bu gavurluga özentilik? Hersey cinsellik iki bacak arasi degildir. Seven adam altini ciziyorum adam gibi adam zaten bekler. Beklemiyorsa bye bye.
91 Yorumla- +1 yıl
günümüz ilişkilkeri öyle cıvıklaşmışki. artık kızlar erkekler cinsellik bekler diye kendilerini şartlandırmaya başlamış. aldatılma ihtimalini düşünüyor ama hiç ayrılayım da demiyor. yazık cidden
genel olarak herhangi bir cinsellikten mi hoşlanmıyorsun yani bunun dusuncesı senı ıgrendırıyor mu? yoksa onun yaptıgı bazı seyler mı hoşuna gıtmıyor? bu ıkısı arasında fark var bence. bır ılışki ten uyumu bence cok onemli. su an ıstemesen bıle evlendıkten sonra kesınlıkle olması gereken bır sey.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok yaptıklarından hoslanmıyorum
+1 yılKardeşim bekarsın evli de değilsin sevgilin olabilir seni köpek gibide sever ama Erkek adam eşine Gelinlik giydirmeden cinsellik için zorlayamaz gönlü yoksa istemiyorsa saygı duyacak aşk sevgi cinsellik için değil sevgi aşk muhabbet sohbet demektir
Seviyorum diyenler hep terk edip gittiler22 Yorumla- +1 yıl
Sevgili oldu diye herkes yatmanın peşinde ve herkes seviyor taklidi yapıyor
Seni seviyorum cümlesi bile artık bir anlam ifade etmiyor
Oysa seven insan cinsellik aklına gelmez geldi diyelim karşı tarafı pişman olacağını bile bile zorlamaz kendi zevki için
+1 yılNormal cinsellik olmadan bir ilişki istiyorsan bunu ona soyle çok ileri gidiyoruz falan de istemediğini şöyle giderse de kendini kaybeder sende sırf cinsellik için seninle olan birisinden kurtulmuş olursun. tamam diyip kalırsa en güzeli tabi katlanma istemediğin seyyleri düşürme kendini
00 YorumlaCinsellik aşkın ve sevgili olmanın bir getirisidir. Bu getiri yerine getirilmediğinde eksik olur. Sevmene rağmen onun isteklerine karşı ilgi duymuyorsan ayrılmaktan başka çaren yok.
Cinselliği bir yararlanma olayı olarak görenlerin söylediklerine kulak asma. Onlar dar kafalı ve beyin yoksunu tipler. Ayrıca ikiyüzlüler. Çünkü aynı şeyi bi erkek yazınca karşı çıkarlar, ama kadın yazınca "amacı cinsellik ise eskorta gitsin" derler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl00 Yorumla%100 adamın ihtiyacı var üstelik şu devirde karısı/sevgilisi bilmem nesi cinsellikte adama cenneti yaşatsa da bile aldatıyorlar neymiş farklı tatlarmış adam bulduğuna şükür etmez
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceğin biriyle neden birliktesin. Önce bunu sorgula. Kendini hiç bir şey için mecbur hissetme canım. İçinden ne geçiyorsa onu yap. Bu yüzden ayrılacaksa ayrılsın seni sadece onun için elinde tutuyordur. Seni sevene değer verene sahip ol.
10 YorumlaDostum acikca söyleyebilirim bunu sen onu sevmiyorsun sevsen ona kopek olurdun
410 Yorumla- +1 yıl
Köpek olurdun doğru bir tabir değil ama sevseydi o da zevk alırdı...
Soran+1 yılaskom simdiye kadar katlandıklarımı duysan ne olmuşum anlardın..
Soran+1 yılzevk almıyorum çünkü yapılan şeylet cidden hoş değil herkes tarafından da sevilcek bi şey oldugunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Mesela?
Soran+1 yılburdan açıklamak istemiyorum.
- +1 yıl
Sen bilirsin. Anonimsin zaten ama açıklamamak da en doğal hakkın.
Ayrıca kast ettiğim şey tabii ki her türlü şeyi kapsamıyor. Hem, senin ona duyduğun sevgiyi o da sana karşı duysa istemediğin bir şeyi sürekli sürekli yaptırmazdı böyle... Bir kere denersiniz, baktınız iki taraftan birisi bile zevk almıyorsa bir daha yapmazsınız... Bu iş böyle olmalı bence.
Soran+1 yılzevk almadıgımı belirtmedim ona hiçbir zaman ayrılmak istemiyorum çünkü
- +1 yıl
Bunu açıkça belirtmelisin bence. Asıl sorun bu. Zaten sen bir şeyi yapmıyorsun diye senden ayrılırsa o senin eksikliğin değil onun karaktersizliğindendir.
Soran+1 yılne olursa olsun hayatımdan çıkmasını istemiyorum
- +1 yıl
Dostum... Bağlılık ile bağımlılığı karıştırma. Ve asla ama asla kendisi için seni üzebilecek birisinin peşinden gitme.
+1 yılEvlilik varsa kesin ister diye düşünüyorum ama sadece sevgiliyeniz yapma zaten Birisini yanında tutmak icin nude atmayin seks yapmayin Ama iste evlenirseniz bilmiyorum istemeyen erkek olmaz gibi ya
00 Yorumla
+1 yıl%100 kızım sen iyi misin cinsellik olmadan seninle niye dursun evli çoluklu çocuklu yaşını başını almış insanlar da değilsiniz ne yapsın bu çocuk hayatı boyunca eliyle mi devam etsin
045 Yorumla
Soran+1 yılniye her şeyin cinsellik üzerine kurulmuş oldugunu dusunuyorsun ki
- +1 yıl
her şeyin cinsellik üzerine kurulduğunu düşünmüyorum ama senin istediğin hem bencilce hem de uyumlu bile olmadığın birine bağımlı olma resmen gerçekten inanıyor musun hayatının kalanında sevgilisi/eşi olduğu halde mastla idare edecek bu çocuk daha en fazla 20 yaşında 50 değil hiç mi azmayacak hiç mi istemeyecek e bu durumda da alınma da senle olupta yapamaması ona daha büyük eziyet olacak bekar olsa ya gider birilerini bulur ya da etrafında hormonlarını yükseltecek sen olmadığın için daha az ajite olur hayır anlamadım ne istiyorsun çocuktan hayatının kalanını seks yapmadan aç geçirmesini mi? haksızlık değil mi bu?
Soran+1 yıle nolcak yapmasa ölcek mi yani cinsellik olmadan yaşanan bir sürü ilişki vardır belki daha hiç öpüşmemiş ellememiş ilişkiler bile vardır sonuç olarak onlar kendini tutabiliyorsa o neden tutamasın zorunlu mu yani yapamayan ölüyo mu anlamadım
- +1 yıl
ablacım bu çocuk daha 20 yaşında falan Allah izin verirse en az bi 50-60 yıl daha yaşayacak onu da geç yahu her insan bir mi öyle ilişkiler de var öyle insanlar da ama o öyle olmak zorunda mı? kusura bakma ama bencil birisin ve her şey kendi istediğin gibi olsun istiyorsun ama ilişki öyle bişey değil sen resmen çocuktan senin için doğal bi hak olan çiftleşme hakkından vazgeçmesini istiyorsun böyle bi hak kimsenin yok senin yapman gereken ondan ayrılıp eğer kendin aseksüel isen aseksüel bir erkek bulmak eğer değilsen de bilmiyorum ne yapmak istiyorsan onu yapmak ama kimsenin insani hakklarından birini senin için bırakmasını isteyemezsin ancak yolundan çekilebilirsin
Soran+1 yılbu bir ihtiyaç olabilir yapamakta isteyebilir tabiki ama birliktelik sırasında neler yaşandıgını bir ben bir o bir de Allah biliyor onun için bu şekilde konuşmak senin için kolay. Asıl benden ayrılırsa yapılan şeylere katlanacak bir kız bulması cinsel istegini bastırabilmesinden daha zor.
- +1 yıl
Pardon evlenmeden yapilmamasi lazim zaten yeni yeni âdetler cikardiniz başımıza? İnsanlar sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda degil evlenmeden altınıza yatsınlar sonra gidin orada burada anlatın demi erkek ortamlarinda aldatmanizda cabasi siz kimsiniz ki sizin için zina yapicaz
- +1 yıl
Çokta sevgi veriyorsunuz da sanki
- +1 yıl
Evlenmeden girilen ilişki manevi olarak yüktür en çokta kadına
- +1 yıl
Seven bir insan sevdiğine bunu yapmaz zaten kimse kusura bakmasın
- +1 yıl
@xdenizx898 zaten evlenmeden yapsın diye tutturmuyorum kaldı ki yapmaması dini açıdan lazım ama zaten yapmışlar benim dediğim çocuk nasıl yaşasın o şekilde kalan hayatını bu kızınj ayrılma isteği yok ama oldu da evlendiler napacak bu çocuk bekar evli olarak mı yaşayacak onu da geç bu çocuk ne yapıyo bu kadar ki tiksiniyo bu kız bu kadar anlamadım ki size zina yapın diyen yok kaldı ki diyemem de zaten günahı bana olur bu kompile seksi kesmek istiyo evlenseler dahi anlatabildim mi?
- +1 yıl
Evlenseler seksi kesmek olmaz ilişkide mecbur değil ama
- +1 yıl
@xdenizx898 ablacığım zaten yapmışlar yapacaklarını da olay o değil zaten bu kız komple seksi kesmek bitirmek istiyo evliyken de olur da evlenirlerse
- +1 yıl
Kız 18 yasindaymis bu arada
- +1 yıl
Hic konusmaya bile degmez
- +1 yıl
Soylenecek cok sey var da soylemek istemiyorum bende buyuk sandim
Soran+1 yılyasla ne alakası var önemli sence ablacım
- +1 yıl
Ne demek ne alakasi var daha cocuksun sen gidip milletin altina yatmissin
- +1 yıl
Gidip okulunu okusana senin ailen nerde bu arada
Soran+1 yılokuyorum zaten reşit olmuşum ayrıca. Ailem de çok şükür yobaz değiller ki aklım başımda oldugu icin kararlarıma karışmıyorlar
- +1 yıl
Yobazlikla ne alakasi var
- +1 yıl
Bu cocuk seni mutlaka birakacak ve sen başkasını sevip evleneceksin daha kucucuksun
- +1 yıl
Nasil beceriyorsunuz anlamiyorum ben cok cesur yeni nesil
- +1 yıl
Yobazlıkla dini hassasiyetleri düşünmenin arasındaki bağı anlatsana gizli üye
- +1 yıl
Daha 18 yaşında
- +1 yıl
Ve bakar mısın ilişkiye girmiş girmek istemiyorum artık falan sevgilim beni bırakır mı bu bana normal gelmedi
- +1 yıl
Yazık yani çok pişman olur
- +1 yıl
Okumak varken çalışmak varken ne bileyim daha erken
- +1 yıl
Her şey zamanında güzel
- +1 yıl
Aslında eskiden bu yaşlarda evleniliyordu ama devir değişti işte. Eskiden kolaydı. İnsanlar evlenip rahatça yaşıyordu.
Soran+1 yılablacım benden yaşca büyüksün sanırım o yüzden saygımı aşmamak için fazla bi şey söylemek istemiyorum haklı olduğun yerler var yaşımın büyük oldugunu iddia etmiyorum ama çocukta değilim sonuç olarak bir şeylerin farkındayım bu işler için erken oldugunu da biliyorum zamanı geri almak gibi bir şansım yok maalesef olsa ilk geceye giderdim ve yapmazdım çünkü devamı geliyor bi şekilde ve karşındaki kişiyi de seviyorsan hayır diyemiyorsun artık elimde olan bir şey değil şu anda istemiyorum zaten aramızda bir cinsellik olmadan devam etmek istiyorum bir çok kişi de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söylüyor napacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Orası doğru
- +1 yıl
Mümkün tabiki olur
- +1 yıl
Mümkün olmazsa ayrıl dünyada erkek mi yok
- +1 yıl
Eğer cinsellik olmadan devam edemiyorsa demek mi seni cinsellik için kullaniyor oyle biriyle vakit kaybetme
- +1 yıl
Hemen birak
- +1 yıl
Başka erkeğe de mi aynısını yapacaksın? Cinsellikte evlilikteki en önemli şeylerden bir tanesi yalnız.
- +1 yıl
Cinsellik için kullanmakla alakası yok. Adam da isteğini yitirmemiş tabi ki de cinsellik isteyebilir. Neden hayatının önüne engel koyuyorsunuz
- +1 yıl
Adam dedigin 20 yasinda bir cocuk hala bir ergen
Soran+1 yılbeni cinsellik için kullanıyor düşüncesi bile kötü kendimi kötü hissettiriyor bu yüzden bu fikri ona söyleyip gerçeklerel yüzleşmek istemiyorum
- +1 yıl
Tamam işte tam istekli zamanları şu anda zaten.
- +1 yıl
Ne kadar normal size her sey hayret
- +1 yıl
İstekli zamanları ne ya tutan kendini tutuyor
- +1 yıl
Soran üye yaptığım yorumu okur musun?
- +1 yıl
Kendini tutsun ben ona bir şey demiyorum ama sevgi ayağına bütün ömrünü cinselliksiz mı geçirecek? Ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım zaten.
Soran+1 yılokuyorum
+1 yılYapacak olan, evlenseniz de yapar.
Şartlar ve yaşadıklarınızdan ziyade karakter meselesi ki, gözü dışarıda sana göre diye tahmin ediyorum böyle sorduğuna göre.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılUyum yok demek ki aranızda. Cinsellik senin de hakkın onun da. Aldatılma ihtimalin de yüksek, terkedilme ihtimalin de... bu ilişkiye zaten var da denilemez.
10 Yorumla
+1 yılİstemediğin şeyleri yapıyorsa hemen hayatından çıkarmalısın hemen. Senin ruhunu gözönünde bulundurmalı. Bencilse at gitsin. Resmen ayrılmasın diye birlikte oluyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Garip bir soru
+1 yılKeşke aşık olduğum kadın hayatımda olsa da evlenene dek elimi bile tutmasa.
Erkek arkadaşının karakter seviyesi ile ters orantılı bir ihtimaldir. Buna dayanarak bir varsayımda bulunabilirsin.10 Yorumla
+1 yılCinsel uyumun yoksa kendini seviyorum diye kandırma. Bu yıllarca sürmez ve o adam seni beklemez, sende o şekil ona dayanamazsın.
20 Yorumla
+1 yılAdamsa ayrılmaz, adam değilse muhtemelen şu an aldatılıyorsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılimkansız su an olması
- +1 yıl
Fuzuli dedim yani. Aldatılma ihtimalin yüksek anlamında.
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Gerçekten seven bir insan zaten böyle cinzel şeyleri kafasına takmaz ama aldatılırsan zaten sevmemiş olarak varsayabiliriz sende bir abazadan kurtulmuş olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aseksuelseniz ayni kafada biriyle daha mutlu olursunuz, diger turlu aldatilmak kacinilmaz olur.
14 Yorumla
Soran+1 yılcinsellil dısında aynı kafadayız
Soran+1 yılaseks degilim
+1 yılArkadaşınsa eğer buna saygı gostermiyorsa; bırak onu kendine evlenecek biriyle konuş arkadaşda neymiş 😏
10 Yorumla
+1 yılcinsel hayat olmadan ilişki yürümez eninde sonunda ayrılacaksınız. hiç bir erkekle birlikte olamazsın. uzmandan destek alman lazım.
10 Yorumla
+1 yılAseksüel misin yoksa sadece erkek arkadaşına karşı mı bir cinsel isteğin yok?
13 Yorumla
Soran+1 yılaseksüel değilim erkek arkadaşıma karşı da istegim var aslında ama nası anlatsam farklı şekillerde istemedigim seyleri yaparak zevk alamam
- +1 yıl
Yani yaptığınız seksten memnun değilsin başka türlü yapmak istiyorsun? O zaman ona neyden zevk aldığını anlat. Anlatmazsan bilemezki
Soran+1 yılanlattım zaten ama yine aynı
+1 yılSırf seks yok diye aldatacaksa yol ver gitsin kardeşim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Sevmiyorsun ozaman, seks yapmak istemeyen sevmiyor demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçma bir görüş teşekkürler
+1 yılBunu sadece yaşayarak görebilirsin. Ki birlikte olsanız da aldatılma ihtimalin var aynı oranda. O yüzden kendinden taviz verme.
03 Yorumla- +1 yıl
Boş yazacaklar biraz ama bence bu konudan dolayı aldatiyirsa aldatsin evlenmeden olacak şey değil
00 YorumlaBitiremezsin çünkü öncesinde kesin olarak istemediğini dememişsin, ya evliliğe kadar bekle diyeceksin ya da ayrılacaksın
00 Yorumla
+1 yılO zaman ortaya zevklerinizi yaşayın. Yapmadan önce neden zevklerinizi falan konuşmuyorsunuz?
015 Yorumla- +1 yıl
Şimdi olay beni bırakıyorsa sevmiyor kısmına gelecek muhtemelen yazık diyorum yani. Cinsellik için birlikte ise buna zaten karşıyım ama sevse bile senden vazgeçebilir çünkü önüne engel koyuyorsun onun
- +1 yıl
Nikahı bakmakla alakası yok ki. Soran üye hayatı boyunca hiç istemiyor. Yoksa evlilik dışı ilişkiye bende karşıyım.
Soran+1 yıl@ErciaFeuer hayatım boyunca hiç istemiyorum demiyorum sadece ilişki sırasında yaptıgı seylerden hoslanmıyorum sadist bir kişilik ve bunun hoşuma gitmemesi normal bir durum bence
- +1 yıl
Peki tam olarak istediğin nedir? Şiddet uygulamayı mı seviyor kendisi cinsellikte?
- +1 yıl
Eğer diyorsan evlenene kadar bekleyelim ama sonda devam edelim diye o zaman beklemeli ama hayatım boyunca olmasın diyorsan o zaman bunun sevgiyle alakası olmaz çünkü seven arzular. Sevdiği kadın yanında ve onunla zevklerini yaşayamıyor. Bu acı ve üzüntü verir.
Soran+1 yılevliliğe kadar beklemek gibi bir düşüncem yok olan olmuş zaten mazoşist olmadıgım icin ilişki sırasında şiddet görmek ne şimdi ne de evlenince istemiyorum
Soran+1 yılseven arzulayabilir elbette ama sevmek için de illa arzulamak gerekmez
- +1 yıl
Sevmek için arzu gerekmiyor tabi ki. Sen aseksüel biri değilsin. Cinselliği seviyorsun sadece sevmediğin nokta sevgilinin bu isteği. Sevgiline bu isteğini yapamayacağını söylemelisin. Yoksa cinsellik neden yaşanmasın? Eğer sevgilin sadece sana şiddet göstermekten zevk alıyorsa bu fetiş olmuştur onda fetiş ise tedavi edilmelidir. Normal cinsellikten keyif alamayıp ondan alıyorsa bu hastalığa kaçar tedavi olmalı. Bu şekilde ona açıkla. Yoksa yapamayacağını söylersin. Sanırım çok film izlemiş kendisi.
- +1 yıl
Madem seni seviyorsa nasıl vurabiliyor şiddet gösterebiliyor bunu anlamıyorum. Senin acı çekmenden nasıl zevk alıyor? Seni cinsel obje olarak görüyor da olabilir bu arada bunu da düşün. Sert olmak farklı bir şey şiddet göstermek farklı bir şeydir.
Soran+1 yılvalla herkes söylüyor bunu fakat kimseye anlamıyo anlatamıyorum cinsel hayat dışında da bi hayatımız var sevdiğini düşünüyorum ; )
- +1 yıl
Eğer buna karşı takıntılı ise ve yapmadan zevk almıyorsa tedavi olmalıdır. Bunun dışında zevk alıyorsa normal kabul edilebilir fakat yaptığı davranış pek normal değil. Sizin hatanız sevgili olmadan önce bunları konuşup ons göre sevgili olmalıydınız. Sevgi her şeyi çözmez maalesef.
Soran+1 yılsevgili olmadan önce yatakta nasılsın diye sormak mantıksız bence
- +1 yıl
Nasılsın diye sorun demedim. Mesela o sevgili olmadan bunları bunları yapmayı seviyorum. Zevklerim bunlar deseydi ona göre sevgili olup olmamayı düşünebilirdin
+1 yılBende cinsellikten zevk almıyom evlenincede fazla yapmam zaten anormal degil herkes sevcek diye bisey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılYaparsan da aldatır evlenmez senle bence yapma yaparsan da aldatır terk eder o zaman be yapacaksın sen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıladam silkelemediği insanı ne yanında tutsun . okb ve major depresif ile oedipus kompleksi mi var sende?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilişkiye girdim ama ikimizde çok seviyorduk birbirimizi ve evlendik. Niyeti cinsellik ise escorta gitsin öyle söyle
30 Yorumla
+1 yılHerkesin bir beklentisi var doğal olarak fakat sen istemediğini onun kırılmayacağı şekilde otur anlat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılOna bi arkadaşını ayarla cinsel ihtiyaçlarını onunla gidersin 😃 nasıl çok mantıklı bence 😃
10 Yorumla
+1 yılşaka gibi ya. karşındakine saygın olsa ayrılırsın. bir de aldatılma diyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle cinsellik konusunda beraberse bırak ayrılsın zaten
11 Yorumla
+1 yılBunu istemediğini söyle buna rağmen ayrılır ya da aldatırsa yine sen kurtulmuş olacaksın.
12 Yorumla- +1 yıl
İşte hayat böyle , bir kadınla seks konusunda ne yapacağını bilmeyen canım , şekille kızları ayarlıyorlar. Gün gelecek kızlarda erkeklerde ruhuna bakmayı öğrenecek , soru sahibi o sana zul ediyor ve sende ayrılmamakta diretiryorsan saplantı olmuş demekki , bas kıçına tekmeyi…
- +1 yıl
?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan biriyle zaten nasıl sevgili olacaksın? Resmen adamın köpeği olmuşsun. Adam seni seviyorsa aldatmaz zaten. Sen neyin tasasindasin.
22 Yorumla
Soran+1 yılsu an ortada aldatma yok ki
- +1 yıl
İhtimali soruyorsun müneccim değiliz ki adamı tanımıyoruz o potansiyel varsa her zaman yapar
+1 yılher şey seks değildir ve ihtimal yüksek aldatma. Falan
00 Yorumla
+1 yılHem cinsellik yaşama, hemde bırak gitsin üç günlük dünya sanki daha iyisi çıkmayacak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno izlemesi bile aldatmaya girerken aldatılmama ihtimalin çok düşük. Ya takma aldatsın ya da hemen evlenmeye çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılsorunum evlenmeden önce yapmak değil zaten ve p*rno izlemek aldatmak mı oluyo
Cevap sahibi+1 yılEe tabiki de
Cevap sahibi+1 yılSonucta onu düşlüyor
Bu konuyu ona aç ona göre yapman gerekene karar ver
00 Yorumlakaraktersiz birisiyse yüzde bin tam tersiyse sıfır
00 Yorumla
+1 yılSırf seks için sldatacsksa uzun süreli bir ilişkinin oax zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsa aldatmaz, uyumlu değilseniz ayrılman daha iyi olacaktır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun iradeaine ve sana karşı sevgi sadakatine göre değişie oran
00 Yorumla O kadar çok sevmiyosun demek ki. Git köpek al, onu da cinsellik olmadan seversin.
00 Yorumla
+1 yılYüksek ihtimal seni aldatması cinsellik yoksa aranızda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselik iyi deilse olmaz araniz bence cinsellik cok onemli
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani sevişmekten zevk almadığını söylüyorsun, yanlış anlamadıysam?
01 Yorumla
Soran+1 yılonunla sevişmekten
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni buna zorlamaması gerekiyor sen istediğinde o yapıyor mu her zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır 1 yıldır beraberiz yaklaşık 9-10 aydır birlikteliğimiz var ve hiçbir zaman benim istediğim bir şey olmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk almamayı nasıl başarıyorsun anlamadım..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSormana gerek yok cvp net %100. Bir erkeği beslemez isen besleyen bulunur senin yerine.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal be 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle cinsellik için birlikte olmadığına eminsen, ona durumu açıkla. Eğer emin değilsen muhtemelen o ayrılacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsan solersin ayrıl yani ilişki yürümez
01 Yorumla- +1 yıl
cinsellik şarrt :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girmeyin, benim yas 31, evliliği bekliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Eğer saygılıysa bu düşünceme asla aldatmaz. Ama cinsellik peşindese aldatır zaten
00 Yorumla
+1 yılSana saygı duymuyorsa bırak gitsin
İnsan şeyiyle değil kalbiyle sevmeli00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşımla seks yapmak istemiyorum, aldatılma ihtimalim kaç?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler