Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmekten korkuyorum?

Merhabalar, uzun zamandır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var. Geçen hafta, bir geziye gittik arkadaşlarımızla. Otelde aynı odada kaldık ve aramızda ilk defa bu kadar fazla bir yakınlaşma oldu. Bunca zaman sonra bile ilk günkü gibi bana her dokunduğunda, öptüğünde o kadar heyecanlanıyorum ki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Sanki vücumdaki her hücreye dokunuyormuş gibi hissediyorum. Odada beni yatağa yatırdı ve üstünü çıkardı. O zaman anladım olacakları ve içimi bir korku sardı ve onu durdurup doğruldum. Bembeyaz kesilmiştim ve kollarım, ayakları her yerimi soğuk basmıştı. "İyi misin? Ne oldu?" Dedi korkuyla. "Bayılacak mısın yoksa?" Diyerek tişörtüne yeltendi ama göğsüne dokunarak durdurdum. İçimdeki heyecan ve korkuyla gözlerim doldu. Neredeyse ağlayacaktım. "Korkuyorum" Dedim. "Ne? Neden?" Dedi. "Bana her dokunduğunda içim titriyor." Dedim. Yanağımı okşayarak biliyorum dedi gülümseyerek. "Eğer bundan korkuyorsan benim için sorun yok biliyosun di mi? Seni zorlamam asla. Benim için anlamın çok büyük ve sana dokunmak beni rahatlatıyor." Dedi. "Benim için de öyle görmüyor musun bana dokunduğunda elektrik çarpmış gibi titreyip duruyorum" dedim. İçimde bir korku var ve bunu yenemiyorum sakın gitme tamam mı diyerek ona sarıldım ve uyuduk. Hikaye gibi oldu kusura bakmayın. Benim korkuma gelirsek. Bana dokunduğunda içimde oluşan heyecan beni korkutuyor ve cinsel bir sorunum var. Vajinam, temiz tutmama rağmen kötü kokuyor ve arada beyaz bir sıvı geliyor. Hiç doktora gitmedim biraz utandığım için. Benimle görüşlerinizi paylaşır mısınız?
Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmekten korkuyorum?