Cinsel Yaşam 2 ay Cinsel ilişki yapmaktan korkmalı mıyım? Sultankyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Cinsel ilişki yapmaktan korkmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Korkulacak bir durum değil çok da zevklidir ama evlilik dışı yapmanı pek tavsiye etmem 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Korkma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Evlilik disi yapma seni kandırmasınlar kizlar cok saf oluyor işini bitirir bırakır seni gider kalırsın oyle tanıdığım bir kiz vardi cok samimiydik bi gun dedi dayanamıyorum bozacam diye girmesini istiyorum dedim yazik sana evlen oyle 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Korkacak durum yok yalnız iki tarafında cinsellik için şartları uygunsa 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden korkmalısın ya da korkmamalısın bunu konuşmak lazım 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. İlk başlarda korku olabilir ancak gerçekten zevkli ve güzel bir şey tabii partnerinde önemli 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hiç yapmadıysan ayrıntılı bilgilenmen gerekli 0 0 Yorumla
LovEskisehirr Takip Et Guru Yaş: 38 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Korkulacak bir şey yok aslında ama doğru zamanda doğru kişiyle ya da eşinle yapamamakdan kork 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Korkacak ne var 0 0 Yorumla
Sadeüye Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Hayır ancak hoşlandığın arzuladıpın kişi olsun 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korkma ama dikkat et 0 0 Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 98% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Vakti gelmeden yapma bir heves icin 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır, neden korkasın 0 0 Yorumla
Hüzünlümom Takip Et Xper 5 Yaş: 31 2 ay Korkulacak bişey olsaydı insanlar bugüne gelmezdi 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Korkmalısınız 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Korkacak ne var ki? 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Helal olmadan kork 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır korkmamalısın 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı. korkucak ne var 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evlen ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Korkulacak bir durum değil çok da zevklidir ama evlilik dışı yapmanı pek tavsiye etmem
Korkma
Evlilik disi yapma seni kandırmasınlar kizlar cok saf oluyor işini bitirir bırakır seni gider kalırsın oyle tanıdığım bir kiz vardi cok samimiydik bi gun dedi dayanamıyorum bozacam diye girmesini istiyorum dedim yazik sana evlen oyle
Korkacak durum yok yalnız iki tarafında cinsellik için şartları uygunsa
Neden korkmalısın ya da korkmamalısın bunu konuşmak lazım
İlk başlarda korku olabilir ancak gerçekten zevkli ve güzel bir şey tabii partnerinde önemli
Hiç yapmadıysan ayrıntılı bilgilenmen gerekli
Korkulacak bir şey yok aslında ama doğru zamanda doğru kişiyle ya da eşinle yapamamakdan kork
Evlenince korkmamalısın
Evlenmeden yapmamaya çalış
Korkacak ne var
Hayır ancak hoşlandığın arzuladıpın kişi olsun
Korkma ama dikkat et
Vakti gelmeden yapma bir heves icin
Hayır, neden korkasın
Evet çok korkmalısın çok tehlikeli
tum sorularını yanıtlayan bırısı var mı?
Korkulacak bişey olsaydı insanlar bugüne gelmezdi
Korkmalısınız
Korkacak ne var ki?
Helal olmadan kork
Hayır
Hayır korkmamalısın
Hayır
Korkma
Korkmalısın
Kork Allahtan
Hayır güzel bir şey
korkucak ne var