Sevgilimle cinsel birlikteliğe korkuyorum ama bir yandan da çok istiyorum, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Bir oyunda biriyle tanıştım ve başlarda uzun mesafe ilişkisiydi. Daha sonra beni görmeye bulunduğum şehre, Antalya'ya gelmeye başladı. Bir gün tuttuğu otele gittim ve orada sarılarak uyuduk. Uyanınca kahvaltı yaptık ve sonra kendimi biraz istekli hissettim ama bakire olduğum için bir şeyler yapmaya korktum. O da sadece bir eliyle klitorisimi parmaklarken diğer eliyle göğsümü okşayıp boynumu ve kulak mememi emiyordu. Çok zevk aldım ama yeterli gelmedi. Bu haftasonu tekrar gelecekmiş. Onu çok arzuluyorum ama bakire olduğum için korkuyorum ve çekiniyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim? Penetrasyon olmadan orgazm mümkün müdür?
Güncellemeler
+1 yıl
Sitede bu kadar yobaz olduğunu bilseydim danışmazdım... Sevişmeyi ayıplayanlar, anneniz daha ileriye gitti ki siz varsınız :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca cinsiyet eşitliği diye ağlıyorsunuz ama hemcinsinizin cinsel bir yaşama başlama düşüncesi bile sizi rahatsız ediyor. Geri kafalılar buraya toplansın yazmamışım. Lütfen soruyla alakasız cinsiyetçiliğinizi alın. Fikriniz (🚮🗑️💩) için teşekkürler
Sevgilimle cinsel birlikteliğe korkuyorum ama bir yandan da çok istiyorum, ne yapmalıyım?