+1 yılSen canım misin kızım seni kullanmak için amacına ulaşmak için geliyor. Neden görmüyorsun. Bnde 700 km uzakta çok sevdiğim kız arkadaşım vardı her ay gittim dokunmaya kıyamadım sadece el ele gezdik ve yanağından optup sarıldm bu kadr daha fazlasına kıyamadım. Çünkü seviyordum.
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben ellemesini istedim ve şimdi arzulayan benim. Neden kadınlar cinsellikten zevk almıyor gibi davranıyorsunuz?
- +1 yıl
Almıyor değil tatlım. Sonra seni o kişi terkedocek ve sende menopoza gireceksin onu anlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılMenopoz ne alaka?
- +1 yıl
Pişmanlıklar şeyi gibi bisey ya
- +1 yıl
depresyon demek istedi sanırım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılorgazm mümkün seni diliyle yalayarak ve saatlerce gerekirse keşfederek orgazma ulaştırabilir. ama ilişkiye girme konusunda bence çok aceleci davranma sevişerek de zevk almak ve orgazm olmam mümkündür. bence uzun mesafeden tanıştığın ve sonrasında secgili olduğun birisinin reel hayatında yaşam kalitesi ni ve bakış açısını bilemezsin sana yalan söylüyor da olabilir bunu aklından çıkartmamalısın. tabiki güvendiğin ve kendini hazır hissettiğin doğru anda inandığın birisiyle birlikte olabilirsin bu senin tercihin ama bunun alelade bir azgınlıkla değmeyecek birisiyle yapman doğru olmaz sonrasında kendine kızabilirsin bunun ayrımını yap bu adam mı benim ömür boyu ilk olarak hatırlayacağım kişi demen gerek cevabın evet se o zaman devam et
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma sakin ol şöyle düşün popon kadar acıyabilir değil mi bak her ay adet oluyoruz ne kadar acıya katlanıyoruz hap içerek vücudumuzdan belli bir dönem kan atıyoruz yani bunu yaşayan yapıda insanlarız biz bekaret bozulması ne kadar acıta bilir ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılPopon kadar acıyabilir derken
- +1 yıl
Ne kadar yazmıştım popon ne alaka ksjdjjdjdjdjdj ah bu klavye🤣
Soran+1 yılYa 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kalkıp yargılamayın beni cırlama da her şeyi yapıp sonra bi zar uğruna durmak sence de bi bahane değil mi? Bakireliği dert edecek insan 250 gramını parmaklatmaz da ablacım?
12 Yorumla
Soran+1 yılBakireliğe önem vermiyorum. Daha önce yapmadığını belirtmek için sordum. Çekinme sebebim bu yüzden.
- +1 yıl
Doğru.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılPenatrasyon olmadan orgazm tabi ki mümkündür. Klitoral orgazm. Klitorisi yeterince uyanırsınız orgazm olursunuz. Bakire kişiler için en iyi yöntem oral yöntemdir. Erkek arkadaşınızınin sizi yalamasina musade edin.
024 Yorumla
Soran+1 yılTeklif ederim
- +1 yıl
Bu ne sapıklık bu kadar detay nerden biliyosun ya
- +1 yıl
@feyziiihüsnü sapıklık mı? Detaylı bir şey de anlatmadım açıkçası. Standart rutin olan bir şey bu.
- +1 yıl
Abi iğrrençsin ya şu kadınların cinsel organları hakkında bildiğin bilgileri o değişik kelimeleri ben bilmiyorum bir kadın olarak.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Bilmiyor olmanız sizin sorununuz. Ayrıca iğrenç olan bir durum değil. Soru sorulmuş ve usulünce cevap vermişim. Kadınların cinsel organları hakkında değil bir çok organ ve bir çok konu hakkında fikrim var. Okumuş öğrenmiş olmanız sizi iğrenç yapmaz konu hakkında bilgi sahibi yapar. Kaldı ki hepimiz insanız. Vücudunuzu ne kadar çok tanırsanız sizin için de o kadar iyi olur.
- +1 yıl
@feyziiihusnu
Orgazm : Uzun süreli cinsel uyarılma sonucunda fizyolojik ve psikolojik olarak ulaşılan ve kişiye zevk veren durumdur. Kişilerin orgazm olabilmesi için mastürbasyon yapmaları veya cinsel ilişkiye girmeleri gerekir. İki durumun sonunda ulaşılan haz orgazm olarak tanımlanır.
Penatrasyon : Giriş anlamında kullanılır.
Oral: Ağız yolu ile demektir.
Klitoris : Vajinanın dışında, üst kısımda yer alan bir çıkıntıdır. Bu çıkıntı oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Kadınların zevk alma merkezi yani orgazmın gerçekleştiği bölüm klitoristir.
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü kendi bedenini tanımamak biraz tuhaf değil mi be ablam
- +1 yıl
Orgazma demedik yok peno yok krito sapıksın kabul et
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü penetrasyon nüfuz etme, giriş demektir. Klitoris ise bir organ. Kusura bakmayın ama bunu bilmek sapıklık değil bilmemek cahillik bence :)
- +1 yıl
Tek bilmediğimiz cinsel ekstralar olsun, zira üniversitesinin bitmesine yani evlenmesne seneler olan bi kiz böyle şeyler fazla deşmemeli.
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü ya kendi adıma konuşayım, eğer birisi evlenmeden önce kızlık zarımla kafayı bozmuşsa zaten onunla evlenmem. Bir zara indirgenmek istemem. Ayrıca sevgilimi çok yakışıklı buluyorum ve karakteri olsun sesi olsun kokusu olsun yükseltiyorum. Bu bana doğal geliyor. Cinsel birlikteliğe korkma sebebim daha önce yapmadığım için acır mı, kanar mı gibi şeyler. Ki zarım bozulmuş bile olabilir. Yoğun kistli adet kanamaları vs geçiriyorum sonuçta. Bakire olsanız bile o zardan kan gelecek anlamı yok ve seni sadece zar olarak gören bir ayıyla birlikte olursan ve bakire olmana rağmen kan gelmezse yaşanacak senaryoyu da düşünmek lazım
- +1 yıl
Çok uzundu başından sonrasını okumadım. Kimse senin kızlık zarınla kafayı bozmuyor, sen bi araba alacağında onu sadece 0 diye almazsın, ama imkanın varsa 0 olmadığını öğrenince vazgeçersin.
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü sen kendini satılık mal olarak görüyorsan ayrı konu :)
- +1 yıl
Satılık mal ne alaka senin gibi namusunu kaybedenlere ucuz mal deniyor. Eşin de sen de birbirinizi alacaksınız sonuçta,, e o zaman almak sahiplik satılan şeylerde olur kudurma.
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü kendini araba gibi görmüşsün ya. Biri binince kıymetin azalıyorsa bu senin sorunun
- +1 yıl
İnsan bazen ağaca da benzetilir, gelinler kuşa erkekler aslana benzetilir. Ama senin gibi bi asalak örneklemeyi anlayamaz aklın belden yukarısına çıkamamış gibi konuşuyorsun ya.
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü tamam en obje ve hayvan sensin
- +1 yıl
@feyziiihusnu Penatrasyon tıbbi bir terimdir. Klitoris ise burun kulak vs gibi bir organdır. Bunları biliyor olmak benim sapıklığım değil bilgi birikimimdir. Hakaret söylemlerinden nefret ederim fakat şu cahilliğini bir kenarı bırak ya da susmanı öneririm.
- +1 yıl
Off sus artık
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Teşekkürler.
- +1 yıl
Sorularına şimdi baktım yok kızların taytı, burada da kızların şeyi. Allah ıslah etsin seni ya.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Onlar soru. Verdiğin cevaba ya da yaptığın yoruma göre yobaz olduğunu düşünüyorum bende.
- +1 yıl
Abazanın ne düşündüğü umrumda değil
- +1 yıl
@feyziiihüsnü :) peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBekaretini zaten vermişsin sorun yok o yüzden istedigin gibi yapabilirsin rahatlıkla keşke türk kızları kendi bedenlerinin ne oldugunu bilse hic bir halt bilmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBu kadar ilerleyip bakireliği bahane edip uzak durmak apt*allıktan başka bir şey değil :D
30 Yorumla
+1 yılo kadar yol gelcem sadece vajinayı parmaklıcam yok meme avuclucam yemınle o memelerı somurum uclarını ısırım o vajinayıda vakumlar yalar yalar içime cekerim bastanda söyler im
00 YorumlaYani bu senin kriterlerine ilgili bir şey. Misal ben evlilik öncesi ilişki ye karşıyım. Zirvede olsa yapamam. Bu senin içinden gelmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılYapacağını yapmışsın zaten bekaretin bozulmamış olsa ne farkeder ki.. şimdi başka biriyle evlensem bakireyimmi diyeceksin..
00 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydası yok korkun eğer bekaret ise haklı sebeplerin var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapma derim, adamın amacı belli, iliski için kalkıp senin bulunduğun şehire kadar geliyor, ilişki yaşayınca bunlar olucak söyleyim, seninle ilgilenmiycek, engel bile atabilir, kendini kullandırtma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki mümkün. sürtünme ile de olur ama oral en güvenli ve zevk verici yöntemdir orgazm için.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. partnerin zaten deneyimli biri olduğu belli. sen çekinceni ona akratırsan sokmadan seni orgazma ulaştırır. ancak kesin söz al.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeselenin kızlık zarı olduğunu düşünmüyorum. Sen çoktan ruhen bozdurmussun.
20 Yorumla
+1 yılYa bakir kal sınırlarda gezme. ya da pişman olmadan birlikte ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen namusunu kaybetmişsin zaten. Dürğstlüğünle bekareti de ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBunun sonu sekse gidicek
Istemiyorsan birak00 Yorumlaistiyorsan çekinmeden yap arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen erkek olabilirmisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Korkacak bir şey yok abim yapıştır gitsin
00 Yorumla
+1 yılBence sorun etmene gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Sevgilinin elinde senin korkunu yenmek
00 YorumlaOral yapsın abla
01 Yorumla
Soran+1 yılTeklif edicem sanırım
+1 yılZaten olan olmuş umarım ilerdee pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılAntalyadayım uzaklara gitmene gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılkorku iyidir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba ulaşabilirsen detay verebilirim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltakma onları :)
Cevap sahibi+1 yılhayattan her zaman zevk almasını bil ;)
istismara açık durum
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar