sevgilimle çokta uzun olmayan bir süredir beraberiz arada ufak tefek şeyler oluyor ama ben onun deneyimli benim ise deneyimsiz olduğumu bildiğimden nedense çok çekiniyorum bana belli etmesede o da hafiften bence bu durumun farkında ne yapmam gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa arkadaşlar yapmayın bakın yıl 2022 artık herkes her şeyi aşmış bir halde şu cinsel problemleri hala aşamayan bir toplum olup çıktı fark ediyorsunuz değil mi ya Ben anlamıyorum seni zaten Seven seni bedenine sevmiyor ki seni kalbinle seviyor ve seven kişi seni her türlü zaten benimser bu gerçeği anlayın artık Tabii ki şöyle bir şey var Seni sadece cinsel amaçla sevseydi yani bedenine bir taraflarına Aşık olsaydı altını çizerek söylüyorum o zaman durum tabii Seninkinin gibi daha farklı olabilirdi ama burada seni gerçekten seviyorsa böyle bir şey niçin yapsin ki sevmekten bahsediyoruz Biz burada
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki çok haklısın doğrusu bu zaten karşı taraf beni bedenim için sevmiyor sadece bilemiyorum böyle şeyleri konuşmuyoruz bu durum onu rahatsız ediyormu etmiyor mu bilemiyorum
- +1 yıl
Yok hatır bak bazen işini gizliden halledeceksin karşı taraf bilmeyecek gel sana kendimden bir inek vereyim kadandaki soru 7saretleri gitsin yazabilir misin burada anlatamam çünkü
En İyi Cevaplar
Senin sorunu ve yazılan yorumları ve cevaplarını okudum anladığım kadarıyla sevgilin senden cinsel ilişki istemiyor ama sen istiyorsun ama acaba sevgilim memnun edemezsem onu kaybederim diye korkuyorsun şayet durum tam olarak buysa öncelikle korkmana gerek yok hiç bir şey için acele etme her zaman sevgiline daha yakın ol ve ona daha fazla dokun onu öperek seni daha fazla arzulamasını sana yaklaşıp senden beklenti içerisine girmesini sağlamaya çalış ve onunda istediği arzuladığı bir anda yakınlaşmayı artır ve onu boynundan öperek onunla birlikte olmak istediğini hissettir o bunu hissettiği anda devamı gelecektir mutlaka devamı gelince kesinlikle sınır koyma ve sevgilinin sana yaptığı herşeyi taltlı bir oyun olarak gör ve bundan zevk ol aldığın zevki ona hissettir bunları yaptığın zaman her ikimizde hem çok mutlu olacaksınız hem sevgilin senden kolay kalay vazgeçmiyecektir unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılaynenn öyle çok teşekkür ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
iyi de kendini böyle çekersen nasıl deneyimli olacaksın
00 Yorumla
+1 yılZamanla pisersin sen bi başla gerisi kendiliğinden gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle yaşama ama yetersizlikten değil ilerde sıkıntı olacağından.
00 Yorumla
+1 yılBence yapma. Kimse için kendini kirletmeye değmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Belki saçma gelecek. Ama inan bana onu yapan sana seninle evlenmez. İnsan sevdiği kızın gözlerine bakmaya bilr utanır.
Soran+1 yılbiliyorum biliyorum ama tamamen kendi isteğim karşı tarafın bu konu hakkında zorlaması veya aşırı bir isteği yok ben öyle hissediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle olursa sen hep deneyimsiz kalmaya devam edeceksin
20 YorumlaUfak tefek şeyler nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim işte okşama öpüşme vs ama asla daha ileri gitmiyor
Ne gibi yetersizsin
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak öğretmenlik yapsın sana
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ileri gittiniz ilk mi sizin
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim ilkim ama onun ilki değil
- +1 yıl
Ne kadar ileri gittin
Soran+1 yılokşama öpüşme vs
- +1 yıl
Göğüslerini gördü mü
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetecek biriyle ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle yetersiz olduğumu düşündüğüm için cinsel bir şey yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat