Zina yapmak istemiyorum, erkek arkadaşımla birşeyler yaşamaktan korkuyorum, ne yapsam?

Eski erkek arkadaşımla tekrar bir aradayız. Onunla iki sene evel birşeyler yaşamıştım ilkimdi, çok pişman oldum ve tövbe ettim bir daha hiç kimse ile birşeyler yaşamadım sevgilim bile olmadı yani. Benden ayrıldığına pişman olmuştu ve iki sene boyu peşimden koştu ben onu affettim gururumu ezerek. Tövbe ettim ama herşeye rağmen. O beklerim dese bile biliyorum birşeyler yaşamak istiyor fakat ben zina dan çok korkar oldum ve aslında günaha girmek istemiyorum ama kendimede güvenemiyorum uzak duruyorum ondan. Ne yapsam şaşırdım.
Güncellemeler
+1 yıl
Zina: Arapça'da "evlilik dışı cinsel ilişki" anlamına gelir. İlâhî dinlerce yasak kabul edilir. En büyük günahlardan biri sayılır. (Viki)
Güncellemeler
+1 yıl
şunu eklemek istiyorum o benimle evlenmek istiyor ve birşey için zorlamıyor, fakat ünim bitmedende evlenmek istemeyen benim bir senem kaldı zaten. ya açıkcası kendime güvenmiyorum sonuçta ateş ile barut bir arada zor kalır o yüzden toplu yerlerde buluşuyorum mesafeli duruyorum... hatalıyım kabul ediyorum
Zina yapmak istemiyorum, erkek arkadaşımla birşeyler yaşamaktan korkuyorum, ne yapsam?