Cinsel Yaşam Rujlu Oral mı Rujsuz Oral mı? Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Hangisi tercihiniz veya isterdiniz? Rujlu Oral mı Rujsuz Oral mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Rujsuz oral 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ruj ıslaklıkşa birlikte dağıldıkça çok çekici görünüyor 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ya ruj nedir ben bile iğreniyorum bi erkek olsam rujlu bi kadını asla öpmem ve oral yaptırmam iğrenç ya. sürmeyin bacımlar sürmeyiiin 2 1 Yorumla Junİchi +1 yıl rujlu demişler ıyyyy Yorumla
_Cesurum_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Erkek için hiç farketmiyor inan. Kadın için etkileyici olabilir. Rujun aroması da varsa eğer aromanın tadını da alıp işi daha tatlı bir hale getirebilir 😊 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. @nehii_ir , Senin dudaklarınla olanını tercih ederdim ;) <3 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değişik bi fantezi şekli aslında, güzel oluyor. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben daha çok yapmayı severim ruj istemem yaptırırkende 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Tabiki kırmızı rujlu olacak ama yapan yok 0 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Benim için önemli olan oral a odaklanmak 0 0 Yorumla
Buck_Fuddy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Ağzından çıkartmadan boşaltarak yapılan 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. fark etmez oral yapan olsun da :D 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. her türlüsüne okeyim :D 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. rujlu kesinlikle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen hangisini yapıyorsun 0 2 Yorumla Nehii_ir +1 yıl Rujlu yaptım çoğu zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman devam Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. doğal severim. 0 0 Yorumla
girlxxo Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. rujlu rahat olmaz 3 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. rujlu güzel olur 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Rujlu elbette 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Rujsuz oral yavrum 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Rujlu 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Rusjuz oral tabikide 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Rujlu iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Rujsuz oral
Ruj ıslaklıkşa birlikte dağıldıkça çok çekici görünüyor
ya ruj nedir ben bile iğreniyorum bi erkek olsam rujlu bi kadını asla öpmem ve oral yaptırmam iğrenç ya. sürmeyin bacımlar sürmeyiiin
rujlu demişler ıyyyy
Erkek için hiç farketmiyor inan. Kadın için etkileyici olabilir. Rujun aroması da varsa eğer aromanın tadını da alıp işi daha tatlı bir hale getirebilir 😊
@nehii_ir , Senin dudaklarınla olanını tercih ederdim ;) <3
Değişik bi fantezi şekli aslında, güzel oluyor.
Bana hava hoş 😀 ama ben ruj sürüp kadına oral yapmam
Rujlu yapmak daha keyifli
ben daha çok yapmayı severim ruj istemem yaptırırkende
rujsuz bence
parlatıcı olabilir ama
Tabiki kırmızı rujlu olacak ama yapan yok
Benim için önemli olan oral a odaklanmak
Senin gibi olmasın yeter
Ağzından çıkartmadan boşaltarak yapılan
fark etmez oral yapan olsun da :D
her türlüsüne okeyim :D
rujlu kesinlikle