Cinsel Yaşam Oral seksten iğrenir misiniz? BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İğrenir misiniz, ç Oral seksten iğrenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır iğrenmem 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Aslaa aslaaa aslaaa aslaaa. Severek ve buyuk bir keyifle yaparim. Yeter ki temizlik ve hijyene dikkat etsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır, sekste neler yapılıyor da iğrenilmiyor Oral de mi iğrenilecek... :) 1 37 Yorumla BlueTree +1 yıl Seks hayatı olanları kıskanıyorum artık ya 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Darısı başına... :) Yorumla BlueTree +1 yıl Senin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Geçen günde konuştuk herhalde. Hiç mastürbasyon yapmayan kızsın sen. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ile konuşmadığın belli, mastürbasyon yapmayan kız mı var mk? :) Yorumla BlueTree +1 yıl O zaman tamam. O zaman bir kaç şey daha sorsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi şeyler? Yorumla BlueTree +1 yıl Normal şeyler.Sence saç ektirmeli miyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence, ektirmelisin. Böyle de idare eder ama saçlı olsan daha iyi. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Yakışıklı sayılır mıyım böyle de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence, ektir derim. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Ektiricem ama sağlık sorunları olur diye sonradan korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey olmaz, en fazla yeniden dökülür. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Yeniden dökülürse artık ektirmem dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani...Yeniden dökülünce zaten kel falan kalırsın diye düşünüyorum. Bu durumlarda çok bilgim yok, bir doktora danış derim. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Sana seks açısından soruyorum 😀Seks bakanı.Kel halimle seks hayatım olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur ama kızlar kellerden çok hoşlanmıyor... Yani saçlı olsan her kız tamam diyebilir ama böyle olunca bazıları tamam demiyebilir. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Saçlı olsam her kız tamam der he 🙂😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence, der. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Neden desin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tipinden... :)Ama saç ektir derim. (Saç şart ya...) :) Yorumla BlueTree +1 yıl Tipim güzel mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İdare eder. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Öyle bir dedin ki tipinden diye dedim herhalde çok iyiyim. Tipim idare ederse çoğu kız hayır der yapmak için. Yorumla BlueTree +1 yıl Sen neden hepsi tamam der dedin 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyisin iyi tamam...Biraz relax ol, her şeyin tip ile olmadığını da biliyorsundur zaten... :) Yorumla BlueTree +1 yıl Evet biliyorum. Ama karamsarım hiç yapamayacakmışım gibi geliyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir gün yaparsın umarım. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Kızlara açılmaya çekiniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskorta açılabilirsin. :) Yorumla BlueTree +1 yıl Duygusuz keyifli olmaz. Askerden gelince evleniyim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parayı verince duygu muygu kalmıyor, emin olabilirsin. Ayriyetten biri ile beraber olmak için evlilik şart değil. :) Yorumla BlueTree +1 yıl https://resimyukle.io/r/rghMWCswK3Kolum sakat canım istiyor, yaptırıcaksın en sonunda 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄👍🏻 Yorumla BlueTree +1 yıl Yapmasam rüyada boşalırım zaten dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orasını bilemeyeceğim. :) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tiksinmem niye tiksiniyim😂 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır çok severim yapmayı👍 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. temizse severim. her türlü.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır iğrenmem
Aslaa aslaaa aslaaa aslaaa. Severek ve buyuk bir keyifle yaparim. Yeter ki temizlik ve hijyene dikkat etsin
Hayır, sekste neler yapılıyor da iğrenilmiyor Oral de mi iğrenilecek... :)
Seks hayatı olanları kıskanıyorum artık ya 😀
Darısı başına... :)
Senin var mı
Aynen. :)
Geçen günde konuştuk herhalde. Hiç mastürbasyon yapmayan kızsın sen.
Benim ile konuşmadığın belli, mastürbasyon yapmayan kız mı var mk? :)
O zaman tamam.
O zaman bir kaç şey daha sorsam
Ne gibi şeyler?
Normal şeyler.
Sence saç ektirmeli miyim?
Bence, ektirmelisin. Böyle de idare eder ama saçlı olsan daha iyi. :)
Yakışıklı sayılır mıyım böyle de
Bence, ektir derim. :)
Ektiricem ama sağlık sorunları olur diye sonradan korkuyorum
Bir şey olmaz, en fazla yeniden dökülür. :)
Yeniden dökülürse artık ektirmem dimi
Yani...
Yeniden dökülünce zaten kel falan kalırsın diye düşünüyorum. Bu durumlarda çok bilgim yok, bir doktora danış derim. :)
Sana seks açısından soruyorum 😀
Seks bakanı.
Kel halimle seks hayatım olmaz mı
Olur ama kızlar kellerden çok hoşlanmıyor... Yani saçlı olsan her kız tamam diyebilir ama böyle olunca bazıları tamam demiyebilir. :)
Saçlı olsam her kız tamam der he 🙂😀
Bence, der. :)
Neden desin ki
Tipinden... :)
Ama saç ektir derim. (Saç şart ya...) :)
Tipim güzel mi
İdare eder. :)
Öyle bir dedin ki tipinden diye dedim herhalde çok iyiyim. Tipim idare ederse çoğu kız hayır der yapmak için.
Sen neden hepsi tamam der dedin 😀
İyisin iyi tamam...
Biraz relax ol, her şeyin tip ile olmadığını da biliyorsundur zaten... :)
Evet biliyorum. Ama karamsarım hiç yapamayacakmışım gibi geliyor.
Bir gün yaparsın umarım. :)
Kızlara açılmaya çekiniyorum
Eskorta açılabilirsin. :)
Duygusuz keyifli olmaz. Askerden gelince evleniyim 😀
Parayı verince duygu muygu kalmıyor, emin olabilirsin. Ayriyetten biri ile beraber olmak için evlilik şart değil. :)
https://resimyukle.io/r/rghMWCswK3
Kolum sakat canım istiyor, yaptırıcaksın en sonunda 😀
😄👍🏻
Yapmasam rüyada boşalırım zaten dimi
Orasını bilemeyeceğim. :)
Tiksinmem niye tiksiniyim😂
keyif duyarım karşımdakinin hoşlandığın görürken
Hayır çok severim yapmayı👍
temizse iğrenmem
temizse severim. her türlü..
Tiksinen ne bileyim
Hayir