yok temizlenmeden olmaz hanımefendi. mikrop kapabilirsiniz, hem de Hepatit B ve C gibi çok tehlikeli hastalıklar kapabilirsiniz. (Cinsel ilişki sırasında Hepatit bulaşma riski, AIDS-HIV bulaşma riskinden 10 kat daha fazladır). Partneriniz Hepatit B-C hastası ise, size bulaştırabilir, dikkatli olunuz. Her zaman temizleniniz ve sonra yapınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılher ne olursa olsun, iyi bir ilişki ve ateşli bir oral seks için temizlik bence şart... şuan aklıma dahi getirmek istemediğim o kadar kötü bir anım olduki...o nedenle özellikle ne olursa olsun erkekten daha çok, kızların temizliğine dikkat etmesi gerekiyor o konuda.
ben o nedenle tiksinirim...temiz olacak kardeşim o kadar :-))02 Yorumla- +1 yıl
hatırlamak dahi istemiyorum.aklıma geldikçe midem kalkıyor... :-((
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. öhm, yok valla tuvalet çıkışı temizlik olmazsa mümkün değil. sabun kullansın hatta mümkünse.
03 Yorumla
Soran+1 yılarabada seviştiğini düşün mesela yani her zaman evde ya da temizlenecek bi yerde olamıyorsun ne yapmayı önerirsiniz yahu :)
sana katılıyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılönceleri biraz iğreniyodum ama sonra baktım kaptırınca farkına bilre varmıyosun zaten üçüncüde kıvranarak tualete gidiyo yazık:)sonrasında ön dk dinleniyo zaten bende ıslak mendille siliyorum o arada ,ayrıca analdan sonra yalıyosan o da farklı değilki ha senin ha onun yanı
sevişmede ilişkide mantık ve temizlik aranmaz ,bakımlı temiz olmak ilk şart tabi öncesinde10 Yorumla
+1 yılBence bayanlar bu konuda daha dikkatli olmaları gerekiyor çünkü cinsel organları ve tuvalet yapma şekilleri çok farklı erkek sadece penisin baş tarafını silse daha yeterli olabilir çünkü erkek işerken çişi hiçbir yerine bulaşmaz sadece birkaç damla penis başında kalabilir ama bayanın tüm vajınasından geçiyor haliyle temizlemesi hatta yıkaması bile gerekebilir. Ayrıca itiraf ediyim bayanların vajınası hiçte güzel kokmuyor ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhep öyle derler "Tikkksiniyorum" bulunca da malı hamuduyla götürürler..
yere bakan yürek yakanlarda var biliyorum evet biliyorum.hatun nerdeyse altındaki altındaki keseyide götürecek kirli pis ne fark eder faz mal göz çıkartır mı? kim ne derse desin o an bakmaz kimse.kapılmıştır çünkü..11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltemizlik şart evet herkesle yapılmaz demiyorum herkesle ilişkiye girilmez diyorum.
+1 yılinsan karşındakini gercekten hissettiğinde insan yiyiveresi geliyo da... hani şu güncellemedeki de abartı olmuş... ne o öyle çişten sonra taharetlemiyor mu?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTiksinme yok : ) yani benden hiç tiksinmemişlerdi yada belkide bana söylemiyorlardı ama yok ya ben açık sözlü olmayan bir kadınla yatmam zaten hehe:) bir keresinde bir kızla tanışmıştım abi tamam kokarda bu kadarda olmaz ama yaaa insan kıçını himii yıkamaz :) kalktım gittim yaa çok kötüydü umarım kimse böyle birşey yaşamaz..
10 Yorumla
+1 yılramazn ramazan daha düzgün sorumu yoktu :)) oral bi kadına asla yapmam ama yaptırırım düşünmesi bile igrenç...yada onu yapacagım kadar kimseyi sevmemişte olabilirim neticede her önüne gelenede yapılmaz :)hiç yapmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. kişisel temizliğini düzgün yaptıktan sonra emin ol ağıza göre çok daha temizdir. ama tabiki normal bir kişisel temizlikte. tiksinilecek birşeyde göremiyorum. bayılarak yaparım ve yaptırırm
14 Yorumla
Soran+1 yılKişisel temizliğimiz düzgün evet ama yinede belki kötü kokuyodur bi akıntı gelir diye düşünüyorum sürekli
- +1 yıl
zaten o sırada akıntın olmuyormu : )
ben pek tiksinen biri değilimdir. bu konudada hiç tiksinmem. tiksinmemi gerektiricek bir görüntü bir koku olmuyor benim için. tuvaletten geldikten sonrada konusuda aynı şekil. sonuçta tuvalette işini görüp temizlenip geliyor yani. yatağa gelene kadar çiş kalmıyorki : )
Soran+1 yılTabi bende akıntı oluyor ama ben sevgilim tiksinir diye düşünüyorum ama o tam tersine hoşuna gittiğini söylüyor. Benim için aynı değil tabi ağzıma boşalmasına bile izin veremem ben.
kadınları bilmiyorum ama bir kıza oral yaptıktan sonra mikrop kapıp ağzı burnu şişip hastanelik olan arkadaşlarım var. temizlik ve tek eşlilik bunları önler.
01 Yorumla- +1 yıl
arkadasınız ahırda essek sikmis olabilir mi ?
eğer çiftler kendilerini biliyolarsa zaten bi buluşmaya temiz gitmelidirler.haa extra durumlardada tiksinecek bişi olmaz zaten o anki ateşli hava ne bi tiksinti bırakır nede başka bişey.o an sadece sex'e odaklanır insan...
10 Yorumlaeşşek değil heralde bi su tutar diye tahmin ediyorum. :))
46 Yorumla- +1 yıl
sanmıyorum:)
- +1 yıl
yapmayasn çok kışı vardır acıklamada bıyerıne degmıokı fışkırıyo zaten olabılır :s
- +1 yıl
evet dgru
:)
+1 yılnasıl tiksinilr anlamıyorum olmazsa olmazımdır dil en iyi oral sexte tanınır
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin çişini yapsa yanına gelse temizlmeden devam diyosun yani? Ağzınada boşalmasında sorun yoktur o zaman senin tercih meselesi tabi benim midem kaldırmıyor
- +1 yıl
tabiki temizlenecek ağzıma boşalmasında çok da kötü bir durum yok
+1 yılBen yaptım da yaptırdım da. İki durumda da önceden temizliği şart tuttum. Doğrusu bu bence.
17 Yorumla
Soran+1 yılBunu diyorum işte insan her zaman temizlenemiyor öyle düşün yani o an sevişirken dur temizliym geleyim olmuyor yoksa onun dışında her zaman temiz tutup öyle başlıyoruz tabi ama bir anda başlayan ateşli sevişmelere uymuyor bu
- +1 yıl
Ateşi arttırmak için birlikte ılık bir duş almayı deneyebilirsiniz. Hem temizlenmiş olursunuz hem de ön sevişmeyi ıslak ve sıcak bir ortamda yapmış olduğunuz için birbirinizi daha çok isteyeceksiniz. Bende işe yaramıştı.
Soran+1 yılÇoğu zaman duştan sonra birlikte oluyoruz özellikle yazın tabi. Ama ne bileyim bazen arabada sevişiyoruz ya da oral yapıyoruz orda öyle bir imkan yok :)
- +1 yıl
O zaman afedersin ama en az 3-4 gunde bir kıl temizliği yapmalı ve evden cıkmadan en azından o kısımları temızlemelısınız =) Ben tuy yumagı bır vajınaya parmagımı bıle süremem iğrençç :)
Soran+1 yılKonu kıl değil tabi çok şükürde :) yaz aylarında apış aran terliyor yahu düşünsene ya ben böyle bişey yaşamadım ama hep aklıma geliyor öyle bişey olsa tamamen cinsel hayatım biter sanırım :)
- +1 yıl
Yaa işte temiz ve tüysüz olursa oralar terlese de pis kokmaz pek :) Her buluşma öncesinde sevişecekmiş gibi temizlenmelisiniz çözüm budur. :)
Soran+1 yılÖyleyiz her daim teşekkürler ;)
+1 yılben hiç yaşamadım bunun sebebi de her ikisinin de tiksinmesiydi aslında. Avrupa'da ABD de böyle kavramlar yok çok rahatlar görüyoruz duyuyoruz bence Türk toplumu ile alakalı birşey bu .
00 YorumlaHayır tabi ki de oral seks yapıcam diye kendimi hasta edemem ki. Temizlesin sabahlara kadar çılgınlar gibi bağırtayım :)
00 YorumlaBir de bana yap ben her türlü temizliği harfiyen yaparım.
00 Yorumla
+1 yıltemizlik şart o ne yaa cişini yap geell ayıpp tiksinim valla yaa gercekten işin şakası hasta olursun doktora derinizide anlatamazsınız
00 Yorumlaiyide çiş deliği yalanmıyo ki kadınların ki için diyorum vajina deliği başka çiş deliği başka erkekler için olabilr yıkanılabilir yani ..
00 Yorumlayok onu yaptı yok bunu yaptı die ince ayrıntılara takılanlar..nasıl verimli bir sex yapabiliorlar anlamıorm doğrusu..insan sexte tiksinebilirmi ya :))
00 Yorumlabence tiksinmeden yapabilirsin çok büyük bi zevk.ben sevgilimle en az 30 dk yapıyorum...
12 Yorumla
Soran+1 yılyahu yapıyorum zevkide doruklarda yaşıyoruz ama yinede daha rahat olamıyorum hep bu düşünce var kafamda
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle birşey olsa ben şeyimin görüntüsünden bile utanırım hatta bacaklarımı ile açamam beyenmez beni
07 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyordum şimdi bacaklarım kapanmıyor :) İlk ve son
- +1 yıl
erkeğinin yapması gereken yavaş yavaş ilerlemek.soranın dediği gibi sonra kapanmmıyor o bacaklar :DD
Cevap sahibi+1 yılYa eyer normal olsaydı tamamda küçük dudaklar çok büyük olunca çirkin bir görüntüsü var iğrenir benden :(
Cevap sahibi+1 yılBence düşünür :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıltıksiniyorum alkollüyken bi kere yapmışım adam akıllıda hatırlamıyorum zaten o zamandan beride alkol almıyorum..1.5 yıl oldu sanırım
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4 yıllık sevgilim..tanımadığım adamın yatağında ne işim var!
Cevap sahibi+1 yılonu da bıraktım zaten ama nedeni o değildi..sevmiyorum işte hatta tiksiniyorum...benim burda yazdıklarımdan malzeme çıkarmasın kimse...
+1 yılilişki öncesi yapılması gereken bişey bnce iki tarafında daha istekli ve hazır olmasını sağlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak etme tiksinmez hoşuna gitmeyen koku olunca yapmaz zaten.
00 YorumlaOral sex ve Sex bütünleyici bir yapıya sahiptir ikisi birlikte muhteşemdir
00 YorumlaWalla cinsel dürtü beyin fonksiyonları ele geçirdigi andan itibaren hiç bişeyi dert etmiyosun taaki beyin fonksiyonları tekrar çalışana kadar
10 YorumlaOral sekse bayılırıım özelliklede facesitting fantezisine :D
Temizlik şart. Kıllara bile kıl olurum :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTiksinmedim tiksinmem de.. ;) ben de bakımımı eksik etmem ama, içim rahat etmez yani.. :)
10 Yorumla
+1 yılSevgilim isterse onun cinsel organını yalarım. Ama benim cinsel organımın yalanmasından nefret ederim.
00 YorumlaO'nun sıvılarını içmek kendimden geçiriyor beni. Karamelli jöleli tatlı yiyiyor muşum gibi geliyor..
00 Yorumlaiki tarafta bakımına dikkat ederse sorun olmaz, ayrıca iyi bir 69 mükemmel zemin hazırlar
00 Yorumlaoral sex sex tarihinin ilk oluşumlarından en güzeli oral sex nasıl tiksinilir
00 Yorumlane fark ederki ha 5 dk önce ha 15 dk önce. sonuçta bi çiş yapılacak
10 Yorumla
+1 yılÇişini yapınca temizlemiyorsa o onun pisliği ama gelse bile ben yalarım Zaten bu hissi bilen kadın çok temiz tutar erkeği tiksinmesin diye
00 Yorumlaya temizlenip temizlenmeyecegi onun bıleceği iş insanın midesi kaldırırsa yapmayacagı şey yok ama temiizlenmesi daha faydalı ...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok canım çişde yapsa cinsel organını yıkaması gerekir...aslında senin korku ve endişelerini hepimiz hissediyoruz...sonuçta durum seninle aynı yani...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilimin vajinasina erimeye yakin sutlu dondurma dokup,tum siviyi emiyorum.Artik sevgilim zevkten cildiriyor.Sivi birakmiyorum orada ne igrenmesi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbencede yıkanmalı kendine olan has kokusu gidiyor ama hepatit b gibi bir risk daha var
ya boş ver yala yut gitsin00 Yorumlatiksinmiyorum! bir bütünün parçası ...
20 Yorumlakesinlikle hayır. sadece kız arkadaşıma=)
12 Yorumla
Soran+1 yılkime hayır ?
+1 yılTemizlik varsa sorun yok.
00 Yorumlaeminim cinsel bölge elden yüzden daha temizdir
03 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
- +1 yıl
elinle her yere dokunuyorsun, yüzün de açıkta duruyor. cinsel bölgeler ise temiz iç çamaşırlarının içinde. elini de bir gün boyunca yıkama, cinsel bölgeni de bakalım hangisi daha kirli olacak. yalnız, çiş meselesine gelince, idrar'ın içinde mikrop olmuyor, zaten kanın süzülmesi değil mi idrar denen şey.
+1 yılBunda tiksinecek birşey yok.
00 Yorumlatemiz olduktan sonra tiksinilcek birşey yok..
00 Yorumlaatın ölümü arpadan olsun be. mikropmuş, peh!
00 Yorumlahiç yapmadım alkollüyken yaparım heralde ancak
03 Yorumlasevdiğim arzuladığım insansa çekinmem.
00 Yorumlaen iyisinin sen yapıyonnn. dewammmm
10 Yorumlahayır tiksinmiyorum
10 Yorumla
+1 yılEvet tiksiniyorum
00 Yorumlatemizlik şart !bir bütündür bence olmadan olmazzz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltemizlenmesi gerekir
00 Yorumla tiksinmiyorum
10 Yorumlaiğrenççç:)))
00 Yorumla
+1 yıltiksiniyorum.
00 Yorumlatiksinmem
10 Yorumlahayır tiksinmiyorum
11 Yorumlabütün bozulmaz
00 Yorumlatabiki hayır:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılleş
00 Yorumla