Cinsel Yaşam Oral seksten iğrenir misiniz? BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İğrenir misiniz? Oral seksten iğrenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sevdiğim adamdan niye iğreniyim😂 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. İğrenmem zira seksin içerisinde bu da var. Özellikle de kadın için oral çok önemlidir. Kadını hazırlamak için. 0 0 Yorumla
Dihidrotestosbiberon Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl A m yalamak güzel bence hele o titrek inlemeleri duyuyorsun ya sanki onun da bi tadı var 🙂 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Hayir tam aksine zevkle yaparim. Bana yapilmasi ya da yapilmamasi onemli degil. Ama ben yapmaliyim. 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Yaptirmakta sıkıntı olmaz da ben karşımdakine yapamazdim igrenirim 0 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kadınlar yapılmasını ister ama iş yapmaya gelince sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır sevdiğim adamsa seve seve yaparım 1 1 Yorumla senbennn34 +1 yıl Peki yaptirmak nasil olur Yorumla
LiseliBeybii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevdiğim adamdan niye iğreniyim😂
İğrenmem zira seksin içerisinde bu da var. Özellikle de kadın için oral çok önemlidir. Kadını hazırlamak için.
A m yalamak güzel bence hele o titrek inlemeleri duyuyorsun ya sanki onun da bi tadı var 🙂
Hayir tam aksine zevkle yaparim. Bana yapilmasi ya da yapilmamasi onemli degil. Ama ben yapmaliyim.
Yaptirmakta sıkıntı olmaz da ben karşımdakine yapamazdim igrenirim
Kadınlar yapılmasını ister ama iş yapmaya gelince sıkıntı
Hayır sevdiğim adamsa seve seve yaparım
Peki yaptirmak nasil olur
hayır
Çok suluysa istemem
Hiç denemedim
Igrenirm
Evet
Yaptın mı peki hiç?