Aşırı yorgun bitkin halde ki uyur musun yoksa seks teklifini kabul eder misin?

Aşırı yorgun bitkin halde ki uyur musun yoksa seks teklifini kabul eder misin?

Partnerim sevişme isteğini bir teklif halinde karşıma çıkartırsa daha düşünmeden reddederim.. Ama diyelim ki yatağımızda ve uzanmış sekildeyiz, küçük atışmalar /oynasmalarla temaslarla uykumu unutturur ve sevişmeye baslayabiliriz.. Aksi halde teklif edildiğinde olacaksam da olmam..
Ben cinsellik yaşamadım ve yaşmayacağım. Herkesin kendi bedeni, kendi hayatı ve kendi kararıdır. Ben nasıl ki yaşayana da yaşamayana da sonsuz saygı duyuyorsam herkesin de benim yaşamayışıma saygı duymasını beklerim. Tamam KSde çok tecrübeli beyler ve bayanlar var ama öyle olmayanların sorularına küfür edip sonra engelleyip kaçmak hiç insani ve etik değil. Bundan sonra her görüşe cevabımla birlikte bana hakaret edenleri kınayan açıklamalar da ekleyeceğim. Herhangi bir insanı herhangi bir sebepten aşağılayan herhangi bir insanı kınıyorum.
sanmam çünkü inanılmaz derecede yorgunken ben maksimum performansı vererek seks yapabileceğimi zannetmiyorum yani hayal kırıklığına uğratmanın bir anlamı yok Sabah uyanınca daha güzelini yaparız
Bazen yaparak modunu atarsın, bazende hiç keyif almazsın. Duruma göre değerlendirmek lazım, ne her zaman evet nede her zaman hayır derim bu konuda
Tamam hocam ajsjjs
Cevap
23Cevap
Gece 500-600 km araba kullanıp bütün gün çalıştıktan sonra bile yorgunluğu bahane edip de seksten kaçmam. Sevişir sonra uyurum
Her zaman
Hayır koyun ya da ölü gibi olmak istemeyiz :d
Konserden sonra ben ajajjsjs
Onu kırmazdım ama işte kızların istediği gibi boylu poslu, büyük penisli ve yakışıklı olmadığımdan dolayı hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve arzulamayacak.
Abi sen ne diyorsun ya yemek yemem su içmem ama bir kadına asla hayır diyemem demem
Seksi seviyorum her daim kabul ederim takıntım yoktur kimi balığı kimi gezmeyi bende seksi yorum altına eleştiri yapacak abazalar zorlamyin
Evlensem bakarım duruma göre eşimin mutlu olması için her şey yaparım.
Hayır.
Sigaradan bile keyif almak istiyorsan en az 5 dakikanı ayırman gerekiyor.
Biz erkeklerde bu uçkur sevdası varken hayır diyebilir miyiz lan
Kabul edip yaptıktan sonra uyku da tutmaz😂
Çok değilsem ederim kaçırmam
Masajı tercih ederim
Tam ihtiyacım olan şeydi..
Değiyor ise kabul ederim.
Uyuz oluyorum sana o yüzden mi bakmıyorsun yazdıklarıma...
Vay vay vaaaayyy :)
Ederim daha keyif alirim
Evet yorgunluğum öyle çıkıyor zaten
İki elim kanda bile olsa yine kabul ederim 😊
İlişkiye girip uyurum
Önce o teklif gelsin de gerisini sonra düşünürüz.
Uyurum. Hiç bir şey uykumdan daha önemli değil
Evet ederim üstüme çıksın
Moralime bağlı 🤷♀️
O an dinamit gibi olurum 😂
Uyurum, o yorgunlukta onun ile uğraşamam. :)
Ederim
Evet
Ederim
Bu partnere bağlı
hayir etmem devrilir uyurum
Erkekler kabul eder
Hayır
Nau nau kalsın
Asla hayır demem !
Etmem, uyurum
ederim ya
Hayır asla