Cinsel Yaşam Yorgun olduğunuz bir zamanda gelen seks teklifine cevabınız ne olurdu? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Böylesi bir durumda teklife cevabınız ne olurdu arkadaşlar 🤔 hadi bakalım görüşlerinizi bekliyorum#mekân44 Yorgun olduğunuz bir zamanda gelen seks teklifine cevabınız ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır demek ayıp olur. Ama bizde insanız 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Ayıbın yolu kayıp bazen de yok demek gerekebilir Yorumla novel +1 yıl Gerekir valla sebil mi bu 🤣 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Sen çok haklısın Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet derdim 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Uyuya kalmayacak derecedeysem kabul ederim sızma modundaysam hayır der uyurum 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Uyuya kalacak derecede zaten çok zor olur bir şeyde anlamazsın zaten aklın fikrin uykuda olur Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabildiğince, elimden geldiğince, gücüm yettiğince devam ederim 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Başım ağrıyor 😀 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Bu genel bir bahane ama Yorumla Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Öyle ama bu sözle bir çok erkeğin sinirden deliye döndüğünü düşününce insan garip bişekilde keyif alıyor 😂 Yorumla 44asi44 +1 yıl Ee bunu yapınca çok mu mutlu oluyorsunuz 😃😃 ya bir daha yapmazsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır demek ayıp olur. Ama bizde insanız
😃😃 Ayıbın yolu kayıp bazen de yok demek gerekebilir
Gerekir valla sebil mi bu 🤣
😃😃 Sen çok haklısın
Evet derdim
Uyuya kalmayacak derecedeysem kabul ederim sızma modundaysam hayır der uyurum
Uyuya kalacak derecede zaten çok zor olur bir şeyde anlamazsın zaten aklın fikrin uykuda olur
Olabildiğince, elimden geldiğince, gücüm yettiğince devam ederim
Başım ağrıyor 😀
😃😃 Bu genel bir bahane ama
Öyle ama bu sözle bir çok erkeğin sinirden deliye döndüğünü düşününce insan garip bişekilde keyif alıyor 😂
Ee bunu yapınca çok mu mutlu oluyorsunuz 😃😃 ya bir daha yapmazsa
hayır derdim