Saatlerce seks yapıbilir mi? Bu konuda ki fikirlerinizi bekliyorum.
Saatlerce seks yapılır mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
saatlerce seks imkansız ama benim aşırı zevk aldığım bir olay şu ki penisin uzuuun süre içimde hareketsiz bekletilmesi, 1-2 saat beklettiği oluyor bazen ama ben 24 saat içimde beklese şikayet etmem çok hoşuma gidiyr
İmkansız değil aslında insanlar genel olarak plansız bodoslama seks yaptıkları için maksimum 30 dakika sürüyor ilişkileri. İçinde bekleme kısmına gelirsek gerçekten güzel bir his. Özellikle uyurken...
Zaten başka iş güç yoksa, zaman sorunu yoksa saatlerce yapılır. Ama arada soluklanma payı olursa daha iyi olur. En az 5 dk 15 dk daha ideal olur. Daha uzun konulursa daha iyi olur. Yemeli içmeli falan. Azgınlık durumuna göre ayarlanır zaten 2 tarafta çok azgınsa 5 dk bile çok süre gibi gelebilir.
Olunur da beyfendi bir süre sönmüş balon iken bana oral yaparak hız kesmemeli. Boşalıp indikten sonra uyumaya kalkanlara sinir oluyorum. Biraz sarıl dinlen sonra ilgilen benle ben tekrar kaldiricam seni nasılsa ne bu uyuma merakı diyorum
Bu açıklamanız gayet bilgilendirici mesela. Sevgili hemcinslerim iyi okuyun lütfen. Peki sizce maksimum ne kadar sürmeli? Kendini bu konuda balon gibi şişiren yok 10 saat yaptım falan diyenlere ne söylemek istersiniz?
Ya yok. Şimdi şöyle anlatayım ön sevisme bir 35-40 dk sürse mükemmel oluyo benim için, bu süreçte kendisi ağzıma ilk postayı gelmiş olabiliyor ama benimle ilgilenmeye devam ediyor öpme okşama yalama vs ben de biraz sakinlesmesini bekleyip tekrar dokunmaya yalamaya vs başlıyorum ben kıvama iyice gelirken o da o arada o da bana ikinciye sertleşiyor zaten hemen, sonrasında penetrasyon başladığında hem sokup hem okşuyor 10-15 dk git gel yapması yetiyor bana açıkçası ilk postada. Sonrasında sarılma dinlenme ve gene sevişmek. Tabi benim iki onun üçüncü postası olacağı için bu sefer ön sevisme uzayabiliyor yahut aşırı azgınsak o bosalmalarin islakligi ile çok hızlı bir daha patlayabiliyoruz bunu bu şekilde 3 saat aralıksız birbirimizden ilgiyi koparmadan yattıktan sonra en az 1 saat birlikte sarmaş dolaş yatıp sohbet ediyor sonra tekrar başlıyoruz ve bir kez daha yapıp en son yorulmuş halde uyuyoruz.
Çılgınsın 🤭 O zaman şunu soralım bu kez. Dr. hanım sizce penis boyunun ölçüsü ilişkiyi etkiler mi? Bu konuda erkekler kadar kadınlar da takıntı yapıyor mu?
Erkek daha çok takıntı yapıyor. Uzunluğu sandığınız kadar mühim değil kalınlık çok onemli. Tabi 5 cm ve kalın da bir işe yaramaz. Boyu 14 den uzun ve kalınlığı ben cevreledigimde parmaklarımı birlestiremeyeceğim kadar kalın ve üstü olan her şey makbul