- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanız makine Değiliz. Bir yerden sonra motoru biraz soğutmak gerek. Aşırı zorlamada hem kadına acı, hemde erkek de sıkılır.
Bana sorarsan sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tutmam birleşmeyi de tadında bırakmak gerekir.
2. seans için biraz zaman ayırmak da gerek20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçok kişi yazmış soğutmaz diye o kişilerin kız erkek daha önce uzun seks (gerçekten uzun onlara uzun gelenden bahsetmiyorum) yapmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. o iş öyle olmuyo arkadaşlar insansınız siz makine değil siz hele bi 30 dk 1 saat penetrasyon yapın sizi o zaman görelim daha onu yapamayan kişiler (hafif bişey olduğu için söylemiyorum aksine bu bile ağır o dediğiniz gibi sabaha kadar falan ancak peri masalı gibi bişey olur) saatlerce 72 ayrı pozisyondan bahsediyor. az gerçekçilik korkmayın kimse seks tanrısı/tanrıçası değil sen ben gibi gariban insanlar Allahın kulu işte.
00 Yorumla
Soğumam yapmıştım bir keresinde ama insanın beli ve bacakları çok ağrıyor bir süre sonra bir de kadının da canı yanmaya başlayabiliyor çünkü sürekli olarak o ıslaklığı devam ettirmek biraz zor oluyor haliyle o ağrı ve yorgunluk ara ara performansta düşüklüğe sebep olabiliyor her iki taraf içinde öyle lakin her insanın hayatında en az bir kere de olsa saatlerini ayırmasını kesinlikle tavsiye ederim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şimdi şöle bi durum war bazen libido tavan yaptığı zaman uzun uzun sevişmek seks yapmak keyifli oluyo ama tutupda durmaksızın 2 saat seks yaparım diyende yalan söyler 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayır beni seksten soğutmaz ama doyduğum zaman bırakmak isterim Belli bir süre sıkılmamak için40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır saatlerce seks yapmak zevk olarak doyum sağlar sadece
00 Yorumla 40-50 dakka yaptimda seksden spgumuyor insan amma cok yoruluyor en cok yorulanda erkekler pozisyonlarda haraket eden erkek oldugu icin uzun sure ben mesela cok yoruluyorum. bir saat ve uzeride yaparim gec bosaliyorum amma cok yorucu oldugu icin isi kadinin ellerine birakiyorum beni mastr yapip bosaltiyor ve hazz dolu dakkalar mutlu sona kavusiyor. seksde her iki tarafda istekli ve atesli haraketli olmali yoksa bir tarafla olqb is degil bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğutmaz, ama insanlardaki bu saatlerce seks ypama takıntısını anlayamıyorum, aşk oyunları, sevişmeler, oral seks, oyuncaklar varken neden hep bu birleşme cabası içerisindeler. Halbuki erkek kendi doğası gereği tekrar hazırlanırken, kadınını da sevişme ve oral seks ile hazırlayıp tekrardan birleşme ile rahatlatabilir.
00 YorumlaKeban barajı 1 saat 15 dakikada boşalıyor. O yüzden sallamanın alemi yok.
Partnerlerimi memnun edebilecek kadar uzun sürdüğünü düşünüyorum. Zaten insanız yorulmamız normal. Kimse saatlerce devam etmemizi beklemesin.00 Yorumla
+1 yılYani belli aralıklarla yapılan seks uzunda sürse soğutmaz. Hatta uzun sürmeli. Ama devamlı güzde 4 5 kez yapılan seks insanı soğutur ve yorar. Cinsel tiksinti diye piskolojik bir hastalık var bilmem duydunuzmu benim arkadaşım bundan tedavi görüyor
01 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun nasıl bişey miş ki o
+1 yılAkvitedir soğutmaz adrenalindir biraz yorar ama haz bitmez en sevdiğin yemeği ye çok ye doyarsın o an rahatsız eder ama yine acıkırsın sadece biraz mola onun dışında haz devam eder çünkü zaten insan soğumuş olsa dünyada nesil çoğalmazdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün olmaz. Bir gün ara verirsin veya 2 gün... Enerji toplar yine yaparsın...
Ama bir insan ile ne kadar zaman seks ile sadece mutlu olursun ki.
1 ay? 3 ay? 1 yıl? ...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarım saat bile zor dayanıyorum fazla zaten yapan çıkmaz sallıyorlar
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğutmaz aksine güzel bir doyuma ulaştırır.
Ama bu sevişme esnasında arzunu sürekli kadına hissettirebilmeli görev gibi olursa kadın bitse de gitsem modunda olabilir. sanırım. siz daha iyi bilirsiniz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster istemez soğutur saatlerce olursa soğutmaz diyenlerin çoğu saatlerce ilişki yaşadığını düşünmüyorum
her şey bir yana vajina ve penis tahriş olmaya başlar bu da iki tarafa da acı verir bir kaç gün00 YorumlaHayır sogutmaz aksine tüm pozisyon ve zevkleri defalarca test edip en güzel zevkleri tadıp sindire sindire doruklara ulaşmayı sağlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. işleyen demir pas tutmaz, aksi e ışıldar.
seks böyle bir şey, yaptıkça daha da çok yapma arzusu doğurur.00 Yorumla
+1 yılBen sogumam şahsen aksine hoşuma gider 😍😍 ama partner için belli süre sonra acıya dönüşebilir canı yanabilir
00 YorumlaSoğutmaz bazen mola verip bir kaç kadeh bir şeyler içip tekrar devam etmek lazım çok güzel oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Soğutmaz. Hele sevilen ve arzu edilenle yapılıyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılSeksten insan ancak partnerin negatifliği vb şeylerinden sogur
00 Yorumla Bağımlısı olursun, 2 saat sonra bir daha istersin.
her şey yerinde ve zamanında güzel 😎00 Yorumla
+1 yılBu bir yarış ya da gösteri değil, karşılıklı bir ihtiyaç. Cılkını çıkarmaya gerek yok 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neden soğutdsun delice saatlerce sevişerek her fanteziyi yaşamak muhteşem bir durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSoğutmaz bence tecrübeli biri ıyi dans eden güzel hanımı delirtir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç sogumadim ama her gün hergun öyle yaparsan soğursun
00 Yorumla
+1 yılDoyduktan sonra biraz soğursun ama tekrar acıkırsın merak etme :D :D :D
00 YorumlaOzaman tadı çıkmaz arada mola verip duşta devam etmek daha güzel olur su damlacıklarının altında
00 Yorumla
+1 yıl23 dk dan sinra kadına eziyet hem kuruyor hemde kasları geriliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimleyip genç arkadaşlara bilgi birikimimiZi burdan aktarmak ister misin?
00 Yorumla Her hazzsın bir doyum noktası vardır. O noktadan sonra zevk yerine acı, elem, verir.
00 YorumlaŞimdi şu görseli görünce insan nasıl soğusun daha fazla saatlerce yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılZevk aldığın sürece sürebilir. Daha çok bağlanırsın. Kadına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSaatlerce derken ne kadar saat yapıldığına göre değişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir. Seksi yaptığın kişiye, yere, zamana göre çok değişir. Şahsen 5 saat aralıksız, üst üste seks yapmak beni bıktırabilir. Doyması gereken farklı yerlerim de var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla soğumam gece 3 postta yapar uyur gece 3 te uyanıp bir posta daha yapıp tekrar uyuyup sabah yine yapmışlığım vaaarr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptıysan bilirsin saatlerce seks yapacak ten uyumun varsa o süre artar devam eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurada meselede zaten saatlerce yapmak degil mı tabikide sogutmaz daha fazla bağlar
00 Yorumla
+1 yılAslaaaaaa. Tam tersi henüz doymayan partner olmadı.
00 Yorumla
+1 yılZorla yapiyorsan zaten sogumussundur...
Guzel olan hersey guzeldir...
Keyfini cikartin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı uzatınca zevk vermiyor, tadında bırakmak lazım
00 Yorumla Zor İşe giden var gidecek vsr hesabı
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğutmaz fakat sonrası acı
68 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzey_Alp zorlanmadan dolayı
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzey_Alp olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzey_Alp biraz
- +1 yıl
@Kuzey_Alp 😂 güya kızı kandırılan he
+1 yılAsla bikmam
90 YorumlaSaatlerce yapabiliyorsam sogumam zaten
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. ben şahsen soğumam
70 YorumlaNe soğutması benim aradığım şey o 💘❤😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle arandaki sevgiye bakar o
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTadında bırakmak lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, aksine daha olmadım ben.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsoğutmazda yorar yani
00 Yorumla Beni hiçbir zaman soğutmadı soğutmuyor.
00 Yorumla
+1 yılDüşününce soğutmaz gibi geliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYok soğutmaz
Isıtır00 Yorumla
+1 yılHer gun olursa soğutur
00 Yorumlaherşeyin fazlası zarar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoğutabilir özellşkle belli yaştan sonra
00 Yorumla
+1 yılHayır istek varsa enerji varsa neden soğutsun
00 YorumlaSoğutmaz ama yorar
53 YorumlaPartnerim iyiyse asla soğutmaz...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. var mı buna dayanabilecek bir kadın?
00 Yorumla
+1 yılKiminle olduğuna bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. O zor... Erkekler yapamaz.
00 Yorumla
+1 yılHayir
30 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat