Bunun bir standardı yok. Kişiye göre değişir ve hatta aynı kişide zamandan zamana değişir. Kadınlar için ne kadar uzun olursa o kadar iyi. Çünkü defalarca orgazm olabilirler. Süreyi erkeğin performansı belirler. Benim kadınına göre ortalamam 40dk ile 1,5 saat arasıdır. Rekorumu sorarsan birkaç saati geçmiştim ama kaç saat olduğunu söyleyip linç yemeyim şimdi. Bir de süre kadar nitelikli olması da önemli. Yani uzun sürecek diye zevk almadan boş boş gidip gelmenin bir anlamı yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani 1 saat falan olmalı en az , yatakta sevis 2-3 defa boşal dinlen vs.. en az 1 saat 👌
1 saat den aşağı çıkmamaya çalışırım. En fazla da bı kız vardı arkadaşımın ev arkadaşı akşam saat 22.00 dan sabah 4.,50 ye kadar sürmüştü.
Kız aşırı güzeldi , 4 defa boşaldım 5. Yi bilmiyorum yalama olmuştu sabaha kadar , iliklerime kadar somurmustu kız , vücudumuzun her yeri sevişmekten , emmek den vakumlamaktan acıyordu...
Böyle bir seks yasamalisin net
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zor.
- +1 yıl
Nedenmis o
Soran+1 yılÖyle erkek yok bu devirde
- +1 yıl
Yani bu erkekden ziyade kadına bağlı olan da bir şey iki taraf çok hircinsa olur , istersen denenir :)
- +1 yıl
Öyle erkek yok deyip duran bir sürü kadın var. Anlamıyorum. Hep gidip en dandik erkekleri seçip bir de bizi yalancılıkla suçluyorlar. Öyle erkekler var. Sadece kendim üzerinden de konuşmuyorum. Hadi erkeklerin anlattığı da yalan olsun. Kadınların anlattığı başka erkekler var. Öyle seyrek falan da değil.
+1 yılKişiden kişiye, durumdan duruma, o anki piskolojiye, hazırbulunuşluğa, ortamın müsaitliğine göre değişien bir şeydir bu.
Bazen bir Quickie olur bazense uzun uzun sevişerek geçen saatler. Hepsi de seks ama. O yüzden süresi saati gibi ifadeler abes bence
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en uzunun süresi yok. yani sabiti yok. ama adam gibi iki tarafın da özellikle kadının doyması için en az 40 dakika olmalı. ama en uzunun zamanı olmaz. hiç molasız ara vermeden 1-1.5 saat sürebilir. molalı olarak 8-10 saat sürebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen 1 saat yapardım partnerimle bu kişiye göre değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsi sallıyor inanma. Türkiyede ortalama 1.5 dk. Buradakilerin ortalamayı ne kadar geçebileceklerini sen hesap et. Gelişmiş ülkelerde ise 7-10 dk kadar. Bu nedenle oral seks çok önemli. Kadının boşalması daha uzun sürüyor. Ya ilişki öncesi erkek kadını oral ile iyice hazırlamalı ya da erkek boşaldıktan sonra kadını oral ile boşaltmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben en az yarım saat ön sevişme yalama yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Doyamam kadar devam. Her posta en az yarım saat sürse, 4-5 posta yapsak nerden baksan 3 saat seks yapıp sevişmek gerek tadına duyabilmek için. Gerçi doymak ne mümkün de. İşte o günlük doyulabilir belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bende süre yok mesela karşı taraf ne kadar isterse o kadar yapabilirim istediğim sürede bosaliyorum
00 YorumlaSeksi süresi her şey boşalıp orgazm olana dek tecrübeli bilinçli kişi partnerin istediği kadar uzatır fantezi ve sevişme teknikleri ile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılkişiden kişiye değişir boşalma süreçlerine baglı
00 Yorumla
+1 yılTek seferden bahsediyosan 45 dk doyuma ulaşılacak seks mola kullanarak 45×4
00 Yorumla
+1 yılZamana göre yapılmamalı. Çiftler ne zaman doyuma ulaşırsa o kadar sürmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 saat araliginda sürüyor benim. on sevisme ile birlikte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç boşalma sorunu olanlar için 1 saat civarı sürüyor. Ort sevişme ile 45 dk- 1 saat ideal diye düşünüyorum.
00 YorumlaValla o kişilere bağlı 2 tarafta istekli biri ise sabahlar olmasın mk
00 Yorumla
+1 yılEn uzunu ne kadardır bilemiyorum ama ortalamanın 15-20 dakika olduğunu düşünüyorum. Kendi sürem biraz daha fazla ama ortalama bu genel olarak.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi biri ise sureyi uzatabildigimce uzatirdim
00 Yorumla
+1 yılValla inanmazsınız belki ama aralarda sadece sigara su molası verdik gece 1 gibi başladık ve sabah saat 9.20 bıraktık artık sen dusun
00 Yorumla
+1 yılSaati 60 dakika dir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Saati 500 den hesapla
129 Yorumla- +1 yıl
Nebu 500avro
- +1 yıl
Sen doneerken bizde koruruz ayağın falaan takilmasin diye👍
- +1 yıl
@Bayj3380 kafam dağınık reis 500 avriyamo çıkıyormuş ne mevzu
- +1 yıl
+1 yılbunun belli Bi basma kalıbı olmaz ki ama
00 Yorumla
+1 yılSaatti ne kadar derken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılon sevısme 1 saat seks 20 dk ıdeal
00 Yorumla
+1 yıl2-3 saat ideal bana göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Sabaha kadar sürdüğünü bilirim 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Abi ne yaptın sen protein yetmezliğinden gebermek mi istiyon sjsjkdkd
+1 yılgittiği yere kadar bacım dskjhfddg
00 Yorumla2 saat, ön sevişme, 2 kez birleşme, sonra uyuma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 saat görmüşlüğüm var ön sevşlme ile
00 Yorumlaİlki 20 dk sonrası saatler sürer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. süresiz doyana kadar devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılSabaha kadr sürer🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl5 saat
00 Yorumla çiftler doyana kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılYapmadım bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeye bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunun suresı olmaz
00 Yorumla
+1 yılGel deneyelim
00 Yorumla
+1 yılEvlimisin?
00 Yorumla
+1 yılmin 2 saat
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem