Günlük hayatında da seksi iç çamaşırı giyen kadın çok mu arzulu demektir?

Günlük hayatında da seksi iç çamaşırı giyen kadın çok mu arzulu demektir?

Hayır bunun arzulamakla bir alakası yok o şeyleri giyiyoruz ediyoruz ama onlar öyle günlük hayatta kullanılabilecek tarzda şeyler değil aklında sorunların mı var diye düşünürüm bir şeyi gösteriyorsam bir kişiye göstereceksin herkese gösteriyorsan ne anlamı var değil mi
Hayır. Kendine saygısı var. Kadın oluşunu kabul ediyor ve kendini, bedenini seviyor demektir. Seksi olmayan, pamuklu iç çamaşırı giyen kadınlar böyle değildir demiyorum tabii ki. Onlar sağlığına önem veren ve rahatına düşkün kadınlardır. ☺️
Yani mümkün olabilir. Kendi için her an her sey olabilir diye düşünüyorsa belki.
Ya da giyim konusunda iç giyimine de özen gösteriyordur, seviyordur giyiyordur.
Ne alaka be. Kendine öz saygısı vardır. Zira iç çamaşırına herkes dikkat etmelidir.
Cevap
12Cevap
Sevdiği için giyiyordur
Alakası yok, gizli özgüven diye bir şeyden haberiniz yok mu sizin🤦♀️
Hayır kendine değer veriyordur öyle daha güzel hissediyordur...
Kendime ait sırlarımın olmasını seviyorum. Bana özel olmasını
Kendimi seksi hissetmek için giyiyorum ben bazen daha özgüvenli oluyorsun
@İbrkk beğenilmek değil iç çamaşırını sadece kendin görüyorsun zaten seksi hissetmek hoşuma gider birilerinin görüp beğenmesi değil
Herşeyi kendileri için gören erkekler aşırı garip. Kadın nefes alsa arkasında sebeb ararlar. Ne tuhaf adamlarsınız.
Kadın illa erkeği arzulamak zorunda değil bu bir. Sorduğumuz her soruyu beyinciğinizle mutlaka kendimize pay çıkarmak niyetiyle sorduğumuzu zannetmeyin bu da iki.
3. Kesin öyledir
Sadece dopamin değil nöron eksikliğin de var.
Her Kadının İç Güzelliği Kendisine Özgü Bir Şeydir Özgürlük Vede Kendini İyi Hissetmenin Verdiği Mükemmelliktir Bu Yüzden Kadınlar Kendisini Bu Şekilde İyi Hissediyor Giyinmesinin Sebeni Budur 👍😉
Kendini iyi, güzel ve seksi de hissetmek istiyor olabilir bence. Ben öyleyim en azından
Şu resim deki hatunun Günlük hayatı ne kadar günlük merak konusu 😁
Sanki her an seks e hazır diye düşündürüyor 😊
Kendi bedenini seviyordur.
Kendini öyle daha mutlu hissediyordur.
bence arzulu kadın olarak karsıdakını mutlu etmek ıcın gıyıyordur
Kendi enerjisini yükseltir
Hayır kendin sevdiğin için giyiyorsun
alakası yoktur iç giyimle
belki öyle giyinmeyi seviyordur
üstünüze alınmayın herşeyi
her an sevişmeye hazır olan kadındır bence.
Alakası bile yok
Hayır öyle olduğunu düşünmüyorum.
Olabilir ama zevkli biiridir bence
Bakımlı demektir
Yani goremedigimiz için bir şey diyemeyecegiz
Kesinlikle
zevklidir bana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?