Cinsel Yaşam Dekolteli giyinen kadının libidosu yüksek midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Genelleme yapmak doğru mudur? Güncellemeler+1 yıl Güncel Dekolteli giyinen kadının libidosu yüksek midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürekli yaz kış dekolte giyiyorum göğüslerim iri isteğimde normal üstü sayılır ama ticaret yapıyoruz böyle giyinmek zorundayım 3 14 Yorumla Soran +1 yıl Ticaret yapmak biraz müşteri çekmek için mi? Cevap sahibi +1 yıl Birçok üretici firmayla görüşüyoruz aldığımız cihazlar için Soran +1 yıl Ama şimdi normalden fazla dekolte giyiyorsunuz ve libidonuz da normal üstü o zaman doğru orantılı mı? Cevap sahibi +1 yıl Olabilir bilemem büyük göğüslü ince belli hareketli kadınların biraz yüksek olur Soran +1 yıl Sen o tiplerden mısın? Ama çok merak ettim seni şimdi 😂 Cevap sahibi +1 yıl Fiziğim öyle ama spor yapıyorum kocamda benim fiziğimi çok beğenir Soran +1 yıl Eyvah evli olduğunuzu duymak üzdü beni Cevap sahibi +1 yıl Mecbur evlendim erkek olunca başında güven geliyor çok taciz ediyorlardı Soran +1 yıl Anladım burada da gizli olduğunuza göre sohbeti ilerletme ihtimalimiz yok mudur? Soran +1 yıl İstemediğiniz biriyle evlisiniz gibi konuştunuz Cevap sahibi +1 yıl Yatıyorum abim nisanlisiyla gelecek bize sabah 6'da onu karşılayacağım uyuyacağım iyi geceler Soran +1 yıl Peki 😢 iyi geceler Cevap sahibi +1 yıl Hayır istedim zaten iş arkadaşımdı severdim onu iyidir Soran +1 yıl Şanslı adammış. Fizği çok iyi bir kadınla evlenmiş
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tatbiki. Hem de çok. Azgınca. Çok da etkili oluyorlar. 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınlar osurmaz önermesi bile daha doğru diyebilirim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah 😂😂 Yorumla
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl kesinlikle. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Woow beklemediğim bir yanıt Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alakası yok 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır degildir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sürekli yaz kış dekolte giyiyorum göğüslerim iri isteğimde normal üstü sayılır ama ticaret yapıyoruz böyle giyinmek zorundayım
Ticaret yapmak biraz müşteri çekmek için mi?
Birçok üretici firmayla görüşüyoruz aldığımız cihazlar için
Ama şimdi normalden fazla dekolte giyiyorsunuz ve libidonuz da normal üstü o zaman doğru orantılı mı?
Olabilir bilemem büyük göğüslü ince belli hareketli kadınların biraz yüksek olur
Sen o tiplerden mısın? Ama çok merak ettim seni şimdi 😂
Fiziğim öyle ama spor yapıyorum kocamda benim fiziğimi çok beğenir
Eyvah evli olduğunuzu duymak üzdü beni
Mecbur evlendim erkek olunca başında güven geliyor çok taciz ediyorlardı
Anladım burada da gizli olduğunuza göre sohbeti ilerletme ihtimalimiz yok mudur?
İstemediğiniz biriyle evlisiniz gibi konuştunuz
Yatıyorum abim nisanlisiyla gelecek bize sabah 6'da onu karşılayacağım uyuyacağım iyi geceler
Peki 😢 iyi geceler
Hayır istedim zaten iş arkadaşımdı severdim onu iyidir
Şanslı adammış. Fizği çok iyi bir kadınla evlenmiş
Tatbiki. Hem de çok. Azgınca. Çok da etkili oluyorlar. 😎
Kadınlar osurmaz önermesi bile daha doğru diyebilirim.
Eyvallah 😂😂
kesinlikle.
Woow beklemediğim bir yanıt
Libidonun giyim ile alakası yok
Aynen kanka kadınlar pembe sıcıyor
Ne alaka
Genelde evet
Hayır
Hayir
Alakası yok
Hayır degildir