o kadın ben oluyorum... sevgilimin biz ayrıyken arkadasıyla olan konusmasını okudum 40lık milf istiyomus beyfendi tecrübeli lazımmıs gel bidaha koy demicekmiş falan. kötü hissettim yaşım değiştiremiceğim bişey aramızda 3 yaş var 3 yaş küçüğüm diye zaten sürekli çoluk cocuk muamelesi çekiyodu. bide onu okuyunca. kadın da clubde tanıstığı biri. manitanın biri gider biri gelir diye bahsetmiş. manita diye kategorize etmesi de gülünç o yasta o ortamlardaki kadını napcaksa evlense evlenmez sadece bas geç. duygusal bişey de olmaz. kendimi o kadar ucuz insanlarla karşılastırdığım için kendimden utandım maalesef
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen de yüksek libidolu bir erkekle sevgili ol. Mutlu, mesut yaşarsınız. Bir de 40'lık milfin "Bir daha koy" değmeyeceğini kim söylemiş ona. Bu arkadaş kadınları tanımıyor. Kadın istekliyse bunun yaşı olmaz. O kırklık milf dediği iliğini, kemiğini kurutur. "Manitanın biri gider, biri gelir." demesi, bakış açısının ne kadar saygısızca olduğunu gösterir. Sana düşen de bu kafadaki birine, "hadi bana eyvallah." demek olur.
02 Yorumla
Soran1 yılsevince canım oluyorum ya
- 1 yıl
O zaman buradaki sorun, senin bu durumu kabullenmen. Sana çoluk çocuk muamelesi yapan, biri gelir biri gider dediği kişilerden biri yerine koyan bir erkekle birlikte olmayı içine sindirmek, pek kabul edilebilecek bir durum değil. Sen kendini kullandırıyorsun. Bunu sevgiye bağlamak da ayrı bir hata.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSevgi olmadan yapılan seks teker zaman erkeğin icinden yaşamından güven sevgi eksilir ve evlenmesi mümkün olamaz artık herkese karşı güvensizlik oluşur içinde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbaymaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılseks dili uyan iki kişi arasında altınsın sen. Ama sen sert seviyosundur erkek sevmıyodur. ya da uzun sursun ıstıyosundur ama o bırden fazla hızlı ıstıyordur anlaşamazssanız. haricinde şartlar uyuyor duzenlı sevişilebiliyorsa neden baysın.
BAyık değil yorgun olursunuz :)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle bir şey yok canım. Sevgi olduğu zaman ne libido azalır ne de erkek ve kadın sevişmeye doyar. İşin garip tarafı bunu aramıyor demek ki. Hayır gelmez bundan. Yakında HİV, bel soğukluğu her şey çıkar bunda ayrıl sen bundan
22 Yorumla
Soran1 yılay korkunç aslında libidomuz aynı baştakiyle. yeni şeyler deniyoruz dinç tutuyoruz ve sürekli değil biriktirip bir anda coşkuyla seks
- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılYani biterken kendinden büyük istemez kolay kokay genç olsun mantığında dir ama seninki tam bir değişik miş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBize neden anlatıyorsun yaşadıklarını? Mahremin yok mu?
02 Yorumla
Soran1 yılmahremiyete bu kadar onem veriyosan bu platformda ne işin var bu saatte
- 1 yıl
Diyen kaçtı gerisi sana kalmış
Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Baymaz.. aradığım değil de mutlu olacağımı hissettiğim kadın tam tarif ettiğin gibi.
03 Yorumla
Soran1 yılhangisi 40lık esc abla mı çıtırından ben mi?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baymaz ve slk sacma insanlar yüzünden kendini kimseyle kiyaslama. Kendine haksizlik etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılyüksek libidolu kadın asla baymaz değerini bilmemiş yazık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tatlım seni doyuramayan olgun kadını asla doyuramaz...
Olgun kadının hazzı zevki farklıdır...00 YorumlaTam istediğim kadın libodosu hep yüksek olması en büyük Arzum 🥰🥰💋💋😘👠🔥💋👣💋👣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yooo tam tersi bizi yükselttik yükseltir zevki doruklara yaşatır yasariz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılJeske oyle bir prtberim olsada sekse cinsellige doysaydim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGünaydın. Beni kesinlikle baymaz. Kadınımın zaten en az benim kadar yüksek libidolu olmasını isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTam aradığım ne istediğini bilen cesur kadın iste hangi sehirdesin
01 Yorumla
Soran1 yılesk
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşlıkla sorunun içeriğini anlamlandiramadim tam olarak.
04 Yorumla
Soran1 yıliçimi dökmüşüm sen cevap yaz işte
Cevap sahibi1 yılŞimdi anladım. Açıkçası burada erkek zaten bir ilişki kafasında olmayan biri gibi görünüyor. Libido konusu bahane gibi.
Soran1 yılannesiyle arkadasım diye tanıstırdı benle olan storylerini akrabalara gizliyo daha napsın. bide ailesi buna kız arıyo hayır da demiyo
Cevap sahibi1 yılYaptıklarından belli işte. Geziyim, egleniyim. Bir yandan da işte kenarda kızlar dursun kafasında biri gibi. Yeni adaylara yol açman şu durumda daha mantıklı kendin için.
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçmalamış sevgilin ya. Ne kadar doyumsuzsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNereden buluyorsun böyle kafası kırık sünepeleri Kendini niye kullandırıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öyle biri için üzülmene değmez knk seni anlayan birileride olmalı mutlaka
00 YorumlaOlur öyle takma her genç erkeğin bi milf hayali var
02 Yorumla
Soran1 yıl30u geçince de çıtır arıyolar değişiksiniz
Sonra tekrar barıştın mı bu herifle bir de
01 Yorumla
Soran1 yılmaalesef. ödeştik diyo ben de kahve dateine çıkmiştim bide benden hoşlandiğini bildiğim halde iş arkadasımın ilgisini reddetmedim ve ciddi düşünen biriyle bulusmaya gittim konusup reddettim ama adım orspuya çıktı... sanki clube giidp eve davet eden bendim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşı büyük erkek seviyor musun
04 Yorumla
Soran1 yılkıllı göbekli çökmşse hayır ama yaşına göre dinç duruyosa babamın yasını geçmediği sürece bazısına okey
- 1 yıl
Baban kaç yaşında
Soran1 yıl48
- 1 yıl
Sorun yok o zaman 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılKıymetini bilmiyor ayrıl ondan
02 Yorumla
Soran1 yıldimi ya bulmuş alev gibi karıyı
- 1 yıl
Aynen
Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Bir bize denk gelmedi böylesi
06 Yorumla
Soran1 yılgelir elbet cevher gibi içinden çıkması lazım. dışardan baksan isteklidir demezsin bana da
Soran1 yılgençlik ateşi midir nedirse
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılBidsha verme ona sende
02 Yorumla
Soran1 yılverdim gittii
- 1 yıl
Yanlis yapmissin🤣
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Aksine zevk verir bence amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılsenin gibisi istenmez mi ya <3
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neden baysin aranan kan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılSende git olgunlarla takıl o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDe ekki yaşlılardan hoşlanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldedıgım dedık mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaymaz aradigim kadinsin var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBulmuşta bunuyor, sevgilisini şey etmek istediğim.
00 YorumlaŞu an bana lazım
02 Yorumla
Soran1 yılinş bulursun kardes
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç
02 Yorumla
Soran1 yıl18-21 ablanın yas 40
- 1 yıl
Sana erkek mi yk zktr et
1 yılBayılırım öyle kadınlara
01 Yorumla
Soran1 yıloda bayılsa keşke
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılYüksek libidolu baymaz çok hazz verir
04 Yorumla
Soran1 yılbayıyo gibi hissettim de. annesi yan odada yatıyoken ısrar etmiştim o libidoyla bir kaç dkcık gircık yaptık
- 1 yıl
Böylesi bize denk gelmezki, benim gibisini bulursan mükemmel seks hayatın olur, bende doyumsuzum
Soran1 yılhmmm
- 1 yıl
Böyle erkekten uzak dur, evlilik geçmez böylesiyle
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Keske olsa da baysa
00 Yorumla
1 yılhayır severim aksine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılgücü yetmiyor gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok mu libidon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaska bak
00 Yorumla
1 yılTapılır
01 Yorumla
Soran1 yılyasasın
1 yılKac yasindasin ki
02 Yorumla
Soran1 yıl18