Ben 25 eşim 28 yaşında severek evlendik ama evlendikten sonra ilgisiz bakımsız olmaya başladı yani beni doyurmuyor sabah akşam cinsel videolar izliyorum ama kendim de nereye kadar doyurmazsa nasıl doyucam ben cinselliğe
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanla bu konuyu konuşup mutlu olmadığını, tatmin olmadığını ve bu durumun psikolojini olumsuz etkilediğini anlatmalı ve sana karşı daha ilgili davranmasını söylemen ve istemen gerekir.
Bunları yapmana rağmen ilgisiz davranıyorsa genç bir kadın olarak gözün dışarı kayabilir. Bunun yerine yolları ayırma seçeneğini düşünmen daha sağlıklı bir seçim olacaktır bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. Biz sonuçta robot degiliz. Hayatımızda ne eksikse bunu disarida ararız.
O yuzden bu sekikde bencil , kendini düzeltmeye caba harcamayan eşini tatmin edemeyen aldatilmayi hakediyor vicdan yapmaya gerek yok00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aslında şu an senin içinden çıkmaması gerek kaç yıllık evlisin? Sabahlari özellikle daha işe gitmeden bir posta boşaltıp gitmesi gerek seni... kendini parmaklayarak bı noktaya kadar sonra hep gerçek sert bir seks istersin duvardan duvara
00 Yorumla
Senin gibi istekli kızın istekleri karşılanması gerekir ben olsam sabah akşam hallederim, adam yapamıyorsa fb bulabilirsin, sen ne düşünüyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
55Cevap
+1 yılEşinle bekarken bisiler yaşadınız mı yoksa ozamanda oylemiydi. Eşinle bu konuyu oturup konustunmu? Video izlerken mastürbasyon mi yapıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi daha birçok kişi var, bizlerde aynı şeylerden muzdaribiz, olmuyor gitmiyor, çare başkalarıyla konuşmakta tanışmaktan geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde yalnız bir şeyler hayal edip boşalmak kadar zevk veren bişey yok. Uç şeyler hayal ettiğiniz kesin, kötü yanı o hayallerin bir gün sizi içine çekmesi. Eşinizle konuşmanızda bir şeyi değiştirmez ama onu kıskandırmanız aklını başına getirecektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma yoluna gitme.. Konuş dene çözemiyorsan çocuk yapmadan ayrıl
10 Yorumla Kanka cinsel birleşme esnasında birlikte video izleyin. Daha iyi olursınuz
00 Yorumla
+1 yılFarklı fanteziler kurmak lazım. İzlenilmek gibi
00 Yorumla
+1 yılAbla en iyisi boşanmaya çalışmak tazminatla yaşarsın gelecek hayatını zaten
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum eşinle konuş ve onu seb hizaya getir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyuranı bulcaksın yiyebildiğin kadar yiyip kocandan hamile kaldı görüntüsü yapacaksın sonra boşanıp ortada kalcaksın önüne gelenin altına yatıp beni seviyor diyip ortada kalcaksın
00 Yorumla
+1 yılBende böyleydim taaki buradan biriyle tanışana kadar beni düzeltti sağolsun istersen konuşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılZor bi durum ne desem yanlış olur şimdi ama düzeltmeye çalış
00 Yorumla
+1 yıliki sevgili bul aynı anda ikisiylede seviş doymazsan eşini de çağır :)
00 Yorumla
+1 yılİletişim kuruyorsa konuşabiliyorsan isteklerini cinsel terapiste gidin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Kesin öyledir troll sorarak ego tatmini 😂🤣😁🤣
00 Yorumla
+1 yılÖncesinde bir şey yaşamış mıydınız ondan mı bu bıkkınlık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten zor bir durum. İnanki biryerde sonra mastürbasyon ve videolar da yetmiyor gerçek zevkleri yaşamak istiyorsun 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanım efendi bu konuyu buraya yazmanız yerine eşinizle konuşsanız daha sağlıklı olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. evet bu açlık kötü bir şey. tahrik etmeye çalış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılöküz ve bencil bir kocan var geçmiş olsun mastürbasyon ve oyuncaklarla devam edeceksin tabi oda bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılMk karısı burdaki erkeklerin ne diyeceğini bildiğin halde bu tarz şeyler soruyorsunuz senin gibileri sabah akşam zukecen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Konuş onunla daha fazla istediğini söyle oda olmazsa vibratör al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. daimi seninle olacak sevgili bul...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Yazık kimler kimlerin elinde harcanıyor 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen doyururum seni istersen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Hatun sen olamazsın dimi lan? Yaşlar tutuyor mk.
00 Yorumla
+1 yılKonusarak biraz onune gecebiliriz
00 Yorumlaellerin buruşuyormu :D
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı denedin mi
01 Yorumla- +1 yıl
Oral yapsın sana en kestirme boşalma yolu
doyuramıyorsa başının çaresine bak
00 Yorumla
+1 yılDoymayacaksın doyurucaz
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu eşinle konuşmayı denedin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan bul birilerini tanışmadan konuş
00 Yorumla
+1 yılŞimdi doyurmak için gelirler
00 Yorumla
+1 yılNe gibi sorunları var eşinin mesala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayı düsünürmüsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😀 Ne demek gerekir buna aldatmı dememiz lazım
00 Yorumla
+1 yılAnladın sen onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoyuran biri çıkar doyarsin sende
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. nerde yaşıosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haftada 4-5 yeni evliler için bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılüstünde inmicen biri lazım sana
00 Yorumla
+1 yılBunu eşinizle paylaştınızmı.
00 YorumlaA. r. a be. enj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim durumum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYazik olmuş
00 Yorumla
+1 yılVakbadi bul
00 Yorumla
+1 yılKiyamam
01 Yorumla- +1 yıl
Nekadar merhametlisiniz
ben doyururum ;)
00 Yorumla
+1 yılBi doyuran olur elbet fistik
00 YorumlaSen yakında aldatırsin
00 Yorumla
+1 yılsallama ya
00 Yorumla
+1 yılBunu konuşarak çözmezsen iş aldatmaya gider
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvibratör al görsün elinde
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılharekete geçtin mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi daha önemli değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözün dışarı kayıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye karar verdin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam