Cinsel Yaşam Erkekler kızların cinsellik hakkında soruları nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evet alalım beylersssz Güncellemeler+1 yıl Gençler ben Cinsel Terapistim sakin olun Erkekler kızların cinsellik hakkında soruları nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Genelde dayanamayıp bir şey yaşarlar, bu sefer de bozuldum mu veya sürtünmeyle hamile kalır mıyım soruları, 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaaa haklısın Yorumla
Vuslat200 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Önden mi arkadanmı daha çok zevk alıyorsunuz kızlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ön bence Yorumla Vuslat200 +1 yıl Neden peki Yorumla Vuslat200 +1 yıl Daha çabuk orgazm olduğun icinmi Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Klasik bir soru ama yine de soralım. Boyu mu işlevi mi :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de Yorumla Canlımumya +1 yıl Wuuu.. İyiymiş :) Yorumla Canlımumya +1 yıl Bir başka arkadaş ile aynı soruyu sormuşuz 😅 Yorumla Canlımumya +1 yıl Pns için en ideal boy sence kaç cm? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki 25 bence🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Canlımumya +1 yıl Hımm.. O zaman arayışa direk zencilerden başla bunu Türkiye'de bulman zor olabilir 😂 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çok var hangisininsorayım ve genelde sorunca kaldırılıyor burdan yazmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladm Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bence hbir soruları yok çoğu kopyala yapıştır yapıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl http://www.youtube.com/watch?v=mYCnSvYhZVo&t=2169s 33:40 ncı sahne nasıl olmuş sence? 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bunları biz nerden bilelim kız olan sensin sen söyle 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Ya boyunu sorar ya cüzdanı. Kimsenin bir şeye değer verdiği yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl standartlarınızı bile sıfıra düşürecek nefes alsın yeter dedirtecek kadar istekli oldunuz mu hiç?Hiç sanmıyorum ama sorum bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır o kadar da değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızlarda da bizim kadar yoğun istek oluyor mu?Ve keyif alıyorlar mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sizden daha fazla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki niye benim karşılaştığım kızlar hiç belli etmedi?daha önceki Sevgililerim dahilYüzde 1 bile belli etmediler Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum o size namusluyum sergisi açıyo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her kız oral yapmayı sever mi ya da yapılmasını ister mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İster ve sever Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm çoğu kızlst iğreniyor ya da ne bilim çekiniyor yapmaya Yorumla Soran +1 yıl Yaparlar yapar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle kolay yapmaya ikna olmuyorlar boyutu önemli mesela büyük olduğu için sadece başını emiyolar anca Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Her surrunmeli iliskiden sinra korku oluyor mu. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kişiden kişiye değişir Yorumla the03 +1 yıl Sadece normal bulusmak icin gittin ve durum cinsellige yurudu hazirliksizsin kil tuy iste orala basldi sevgilin ne hissedersin. Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boyumu işlevi mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de Yorumla Peugeot90 +1 yıl Peki boy var ama işlev eksik. O zaman ne olacak Yorumla
Korays01 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Kizlar neden cinsellikte soğuk uzak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bi kız cinselliğe uzak değildir Yorumla Korays01 +1 yıl Ne zaman cinsellik konusu olsa hemen erkek sapok olur çoğu kız böyle Yorumla Soran +1 yıl Ohoo ama ya hakkLısın sendr Yorumla Korays01 +1 yıl Harun abi yeme bizi lass Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen az once bu soruy usormadın mı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu görüp ben sordum Cevap sahibi +1 yıl O zaman ona sordugumu sana da sorayımSenin erkekler hakkında merak ettiğin ne var Soran +1 yıl Hiç bir şey çünkü her erkeği bilip tanıyorum Cevap sahibi +1 yıl O kadar eminsin. Her erkeği? Soran +1 yıl Evet?
_r00t Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl bilmediğim bir şey yok diye düşünüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi bro Yorumla
_ladyaderun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl bir sürü var 0 1 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Ne mesela Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. burada yorum kalkar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Genelde dayanamayıp bir şey yaşarlar, bu sefer de bozuldum mu veya sürtünmeyle hamile kalır mıyım soruları,
Evet yaaa haklısın
Önden mi arkadanmı daha çok zevk alıyorsunuz kızlar
Ön bence
Neden peki
Daha çabuk orgazm olduğun icinmi
Klasik bir soru ama yine de soralım. Boyu mu işlevi mi :)
İkisi de
Wuuu.. İyiymiş :)
Bir başka arkadaş ile aynı soruyu sormuşuz 😅
Pns için en ideal boy sence kaç cm?
Bilmiyorum ki 25 bence🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hımm.. O zaman arayışa direk zencilerden başla bunu Türkiye'de bulman zor olabilir 😂
Çok var hangisininsorayım ve genelde sorunca kaldırılıyor burdan yazmam
Anladm
Bence hbir soruları yok çoğu kopyala yapıştır yapıyor.
33:40 ncı sahne nasıl olmuş sence?
Bunları biz nerden bilelim kız olan sensin sen söyle
Ya boyunu sorar ya cüzdanı. Kimsenin bir şeye değer verdiği yok.
standartlarınızı bile sıfıra düşürecek nefes alsın yeter dedirtecek kadar istekli oldunuz mu hiç?
Hiç sanmıyorum ama sorum bu
Hayır o kadar da değil
Kızlarda da bizim kadar yoğun istek oluyor mu?
Ve keyif alıyorlar mı?
Sizden daha fazla
Peki niye benim karşılaştığım kızlar hiç belli etmedi?
daha önceki Sevgililerim dahil
Yüzde 1 bile belli etmediler
Bilmiyorum o size namusluyum sergisi açıyo
Her kız oral yapmayı sever mi ya da yapılmasını ister mi?
İster ve sever
Hmm çoğu kızlst iğreniyor ya da ne bilim çekiniyor yapmaya
Yaparlar yapar
Öyle kolay yapmaya ikna olmuyorlar boyutu önemli mesela büyük olduğu için sadece başını emiyolar anca
Her surrunmeli iliskiden sinra korku oluyor mu.
Kişiden kişiye değişir
Sadece normal bulusmak icin gittin ve durum cinsellige yurudu hazirliksizsin kil tuy iste orala basldi sevgilin ne hissedersin.
Boyumu işlevi mi?
İkisi de
Peki boy var ama işlev eksik. O zaman ne olacak
Kizlar neden cinsellikte soğuk uzak
Hiç bi kız cinselliğe uzak değildir
Ne zaman cinsellik konusu olsa hemen erkek sapok olur çoğu kız böyle
Ohoo ama ya hakk
Lısın sendr
Harun abi yeme bizi lass
Sen az once bu soruy usormadın mı
Ben onu görüp ben sordum
O zaman ona sordugumu sana da sorayım