Cinsel Yaşam Cinsellikte kızlar erkeklerde ne arar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İyi bir önsevisme Erkeğin maskülen tutumu Boyutu Öpüşmeyi ihmal etmemesi, tutkuyu hissettirmesi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cinsellikte kızlar erkeklerde ne arar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. fizik ararlar 0 0 Yorumla
kırmızıbaslıklıkız20 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Erkeğin davranışları ve cinselliği yönetmesi 1 0 Yorumla
Doğrucu_davut Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 11 ay Yatakta erkegin kendini düşünmemesi yani tatmin edilmesi ve duygusal olması. 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Güzel bir oral seks ve bir çok pozisyon sert davranma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Kızdaki fizik o kıza oral yaparken zevk verecek şekilde olsun yeter o kızı oral ile orgazm etmek çok daha özel bir zevk olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Ön sevişmeyi seviyorlar özellikle * yalanmasını deli oluyorlar bide 17 cm kalın damarlı ve erkek inlemesi seviyorlar 0 0 Yorumla
OguzXhaN993 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 11 ay Tutkulu ve hassas dokunuşlar olmalı. Sadece kişi kendini düşünmemeli. Hani şu sert sevenleri hiç anlamam. Karşında ki kum torbası değil 😂 0 0 Yorumla
Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Herşeyin en iyisini ararlar tabiki 1 18 Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay En iyisi mi Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay En iyisini verebiliyor musunuz bari Yorumla Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd 11 ay @acarmisinizkapiyi en iyisini verebiliyoruz demedim istiyoruz dedim bide o seni ilgilendirmez Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay İstemen için karşılığını aynı vermen lazım Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay Haklı değilsiniz beni ilgilendirir Yorumla Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd 11 ay @acarmisinizkapiyi herkes herşeyi isteyebilir karşılığını verip vermemem bana kalmış size değil Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay Ben bir kadını en iyi şekilde tatmin edeceksem o da elinden gelen en iyisini yapmalı Yorumla Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd 11 ay @acarmisinizkapiyi sanki sana verecem kanka sanane benle karşı taraf arasında Yorumla Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd 11 ay Sen öyle birini bul beni ilgilendirmez Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay O zaman kanka kendi adına konuş Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay Başka kadınlar seni ilgilendirmez Yorumla Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd 11 ay @acarmisinizkapiyi sanane kanka Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay Herkes adına konuşman baya komik olmuş Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay Benim düşüncelerim gerdiyse sanane Yorumla Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd 11 ay @acarmisinizkapiyi ben kendi fikrimi belirttim sende kendi fikrini belirtebilirsin bana cevap vermeden Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay Düşüncelerin çelişkili Yorumla acarmisinizkapiyi 11 ay Kendi düşüncen ise her kadın hakkında yorum yapma o zaman Yorumla Jdjdjdjdjdjdxsnnsnd 11 ay @acarmisinizkapiyi ay ne boş yaptın herkes herşeyin en iyisini ister. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi öpüş okşamak yiyisme diyelim 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay İyi bir sevişme. Güçlü bir tutku ve şehvet. 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bu soruyu bir erkeğin sorması gerekmiyormuydu 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Güzel bir 69 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tutku 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Tatmin etmesini 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Üstün performans 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
fizik ararlar
Erkeğin davranışları ve cinselliği yönetmesi
Yatakta erkegin kendini düşünmemesi yani tatmin edilmesi ve duygusal olması.
Güzel bir oral seks ve bir çok pozisyon sert davranma
Kızdaki fizik o kıza oral yaparken zevk verecek şekilde olsun yeter o kızı oral ile orgazm etmek çok daha özel bir zevk olur
Ön sevişmeyi seviyorlar özellikle * yalanmasını deli oluyorlar bide 17 cm kalın damarlı ve erkek inlemesi seviyorlar
Tutkulu ve hassas dokunuşlar olmalı. Sadece kişi kendini düşünmemeli. Hani şu sert sevenleri hiç anlamam. Karşında ki kum torbası değil 😂
Herşeyin en iyisini ararlar tabiki
En iyisi mi
En iyisini verebiliyor musunuz bari
@acarmisinizkapiyi en iyisini verebiliyoruz demedim istiyoruz dedim bide o seni ilgilendirmez
İstemen için karşılığını aynı vermen lazım
Haklı değilsiniz beni ilgilendirir
@acarmisinizkapiyi herkes herşeyi isteyebilir karşılığını verip vermemem bana kalmış size değil
Ben bir kadını en iyi şekilde tatmin edeceksem o da elinden gelen en iyisini yapmalı
@acarmisinizkapiyi sanki sana verecem kanka sanane benle karşı taraf arasında
Sen öyle birini bul beni ilgilendirmez
O zaman kanka kendi adına konuş
Başka kadınlar seni ilgilendirmez
@acarmisinizkapiyi sanane kanka
Herkes adına konuşman baya komik olmuş
Benim düşüncelerim gerdiyse sanane
@acarmisinizkapiyi ben kendi fikrimi belirttim sende kendi fikrini belirtebilirsin bana cevap vermeden
Düşüncelerin çelişkili
Kendi düşüncen ise her kadın hakkında yorum yapma o zaman
@acarmisinizkapiyi ay ne boş yaptın herkes herşeyin en iyisini ister.
İyi öpüş okşamak yiyisme diyelim
İyi bir sevişme. Güçlü bir tutku ve şehvet.
Bu soruyu bir erkeğin sorması gerekmiyormuydu
Sen ne ararsın bebeğim
Camının içi ateş gibi olmasını ister erkek
16-18 cm ustu korkar
Güzel bir 69
Tutku
Değişir ya.
Tatmin etmesini
Üstün performans
Cevap hepsi ☺️
Cok iyi ön sevisme öpüsme