+1 yılAkraba ve abilerle hariç erkekle konuşmanı ve iletişim kurmanı yasaklıyorsa aynı şekilde o da öyle yapmak istiyor yani. Böyle bir şey diyorsa diyelim ne anlama geliyor? Çok mu kıskanç ya da korkuyor mu. Çok merak ettim.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok kıskanç sanırım ama bu saçma bir şey insanın konuştuğu karşı cinsten arkadaşları olmalıdır.
bir kıza nasıl kendini diğerlerinden farklı gösteriyor? :))
04 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu bir daha sorar mısın :D
Soran+1 yılahah tamam :D
Sana bu sitede açık açık kadın terminolojisini anlatan kadın oldu mu lan?
Ne bu böyle bedavadan amme hizmeti?37 Yorumla
Soran+1 yılişsizlik başa bela ramazan ayı dedik sevaba girelim.
Soran+1 yılfark etmez alayına gider.
- +1 yıl
+1 i hak etti. katılıyorum. anlatacaksan da burdan anlatma mk. gerçi anlattıklarının çoğuna katılmıyorum da olsun mk kadın ne kadar fazla bilirse o kadar kötü
Soran+1 yılarkadaşlar onlar şeytan gibi zaten sitede selam diye cevap yazana 100 abaza mesaj atıyor ben can sıkıntısından böyle bir soru sordum isteseler her şeyi öğrenirler yani :)
- +1 yıl
dediğim gibi cevaplarının tamamına katılmıyorum ama söylemeyin abicim her boku. bilmesinler mk.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılher boşalamayışta kasık ağrısı oluyormu?
dudağa azmak garip değil mi?
nasıl her saniye sexi görüne biliyorsunuz?
size 18'cmin büyük olduğunu düşündüren şey nedir?11 Yorumla
Soran+1 yılboşamayış duygusunu anlatmak bile istemiyorum iğrenç ve tam oraya gelip bir şekilde o an durma ihtimali varsa çok kötü.
dudağa azmak derken? ben göğüs ve kalçayı tercih ediyorum.
sexi görünmekten kastı tam anlamadım.
18 cm büyük değil normal bence. 20 den sonrası büyük kabul edilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela dışarda, yolda, otobüste kısaca halka açık yerlerde aniden ereksiyon olabiliyorsunuz ya , bu nasıl oluyor? Aklınıza hayalinize bir şey mi geliyor ve bunu nasıl gideriyorsunuz , kendi kendine mi iniyor , sonuçta dışarda mast yapma imkanınız yok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılo benim başıma ergenken geldi. yan tarafa alıyoruz. kot varsa rahat oluyor gizlemek ama eşofman varsa yandın otur bekle orda :D iniyor sonra kendi.
- +1 yıl
Hayal etmekle alakalı bişi değil onun olması vücudun sağlıklı olduğunu gösteriyor.
+1 yılBir erkeğin görüştüğü kızla cinsellik için mi sevdiği için mi beraber olduğunu nasıl anlarız? Sevdiği için cinsellik de yaşamak isteyebilir tabi ama fark vardır?
03 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle her erkek seks ister bunda anlaşalım. ama bu anlama muhabbetini farkettirmeyenler de olabilir yani şöyle söyleyeyim seksi karıştırmadan "seven erkeği" anlamanız gerekir. bu da ancak sizin yapabileceğiniz bir şey.
- +1 yıl
Hımm anladım teşekkürler :) başka gelirse aklıma sorarım..
Soran+1 yılrica ederm
Kiskandiginizda ne gibi davranislar sergiliyosunuz
Ve kesistiginiz biri hakkinda ne dusunuyorsunuz :)01 Yorumla
Soran+1 yılkıskandığımda direk söylerim. o lavuk kimse iletişimi kestiririm. veya biri bakıyorsa bende ters bakarım. kesiştiğim kız için ise: eğer tatlı sevimli bişeyse vay be ne hoş hatunmuş derim. eğer biraz kaşarımsıysa nasıl sevişir acaba bu? diye düşünürüm.
+1 yılHer erkek aldatır mi? / erkekler kendi aralarinda genelde neler konusur , cok kizla yatmis olmak ovunulecek bir durum mudur ? / hic konuşmayan isaret diliyle anlasabildigin birini sevebilir misin? / nasıl kizlar ilgini çeker?
02 Yorumla- +1 yıl
Bide adin niye kizlar ve matematik?
Soran+1 yılkızları ve matematiği anlayamadığım için nickim bu.
her erkek aldatmaz ama bunun için belli şartlar var çok sevmesi cinsel hayatının iyi olması vs. erkekler maç ve seks konuşur genelde kızları yani. çok kızla yatmakla bazıları övünür ama bence övünülecek bir şey değil. hiç konuşmadığım birisi ile ilgili bilemiyorum başıma gelmedi. güzel kızlar ilgimi çeker :)
Araba sürerken nasıl telefonda mesajlaşıyorsunuz lan siz?
02 Yorumla
Soran+1 yılsöz konusu kızlarsa gerisi teferruattır
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela alaturka bir tuvalette sıcarken pipiniz yere değmiyor mu? Ulan inanır mısın çok merak ediyorum bunu :D
228 Yorumla
Soran+1 yıloha be gizli pipi var bizde kobra değil naptın sen? :D
Cevap sahibi+1 yılHic mi değmiyor yani :D
Soran+1 yılhiç değmiyor :D
Cevap sahibi+1 yılYılların tezi yani benim tezim çürüdü şu an, değen olabilme ihtimali var mı peki :D
Soran+1 yılzenciler diyesim var bir ihtimal ama alaturka tuvalette o boşluk var değme olasılığı zor ben hiç yapmadım ama eğer ereksiyon halinde sıçan varsa bilemiycim...
Cevap sahibi+1 yılAlafranda ne oluyor değiyor mu :D nereye değiyor :D
Cevap sahibi+1 yılAlaturka tuvalete hic yapmadın mı :D
Soran+1 yıldeğme yok gizlicim inan ki yok :D
Cevap sahibi+1 yılTamam ya tamam :((
Soran+1 yılbak reha deydiriyor galiba :D
Cevap sahibi+1 yılRehaa :D degiyor mu len :D
- +1 yıl
Benim daha yeni degdi. Alafrangada orayida taharet ettik mecburen
Soran+1 yılulan herkes değdiriyor mübarek. bir bamya benim sanırım kjkjkdj :D
Cevap sahibi+1 yılPisstt soran kardeş :D senden başka herkesin değiyor len :D
Soran+1 yılahaha bende onu diyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHahah :D simdi gidip degdirmeye çalışıyormussun :D değsene lan değsene ! Herkesin değiyor sen niye değmiyon !! :D
Soran+1 yılyok biz barışığız kendisiyle gerekli yerlerde gereken görevi başarıyla yerine getirsin yeter. tuvalet taşına değil de farklı bir yere değmesini tercih ederim :D
Cevap sahibi+1 yılBulursan değdir o zaman soran kardeş :D
Soran+1 yılgizliden çıkmanı tavsiye etmiyorum :D kolla kendini amigo
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorum zaten yanlışlıkla cikicam diye :D
Soran+1 yılahahah :D
- +1 yıl
Bu ara soran arkadas. Zencilerin ki daha buyuk olduguda hikayedir. Bunlar kapitalizm, sen gidip penis buyutucu alasin diye. Zenci dunyada 1 milyar. Toplam nufus 7. Parada beyazlarda. Sen olsan kim buyuk derdin. Turkiyede bu konu baya ciddiye aliniyor galiba
Soran+1 yılzenciler genelde penisi büyük olarak nitelendirilir o yüzden onu örnek verdim. yoksa jonny sins abimiz bize beyazlarla iligili güzel örnekler veriyor :)
- +1 yıl
Ne bilim yani bu zencilerinkinin daha buyuk olduguna inanan cok galiba, Sirf para kazanmak icin uydurulmustur
Seven erkek bir yıl seni bekleme sözü veremem aklım çelinebilir der mi
01 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik mi
+1 yılbir kız icin kendine zarar verir miydin? Dışarda yatmak, kolunu kesmek, sınıfta kalmak vb
01 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşmuyorum ama büyük harflerle yazıyorum ASLA.
+1 yılBizim hakkımızda konusuyolarmı diye merak etmisimdir hep
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki odak noktamız sizsiniz :D
- +1 yıl
Mesela biz gidince hemen ilk neyi konusuyosunuz
Soran+1 yılkıza göre değişir o
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklınız hep kamisa mi calisir yani sevgi olmaz mi
Evlilikte sadece amac seks mi bu yuzden mi evlenirsiniz
Neden kadina cocuk dogurtturursunuz o dogurunca ne hissedersiniz
Aski bir erkek nasil gorur09 Yorumla
Soran+1 yılvalla bu penis bizi çok zorluyor ya.
evlilikte amaç seks mi diye bir soru olamaz bu kadar saçma bir soru görmedim :)
e kadın bize doğurtamaz ki mecburuz :D
aşkı erkekler genelde zor bir şey olarak görür
Cevap sahibi+1 yılAma doguran erkek var hem kadinin kemik iliginden meni uretilmis birde sacma demişsinama iliskiye girmeyen kadinlara tecavuz eediyor kocalari.. acikcasi ben erkekleri duygusuz olarak görüyorum. .
Soran+1 yılkardeşim senin de düşüncene saygı duyuyorum ama kadın doğurur sen kocandan iste belki yapar :) ama seks için neden evleneyim ki evlenmezsen tüm kızlar senin zaten? istediğini yaparsın. evlilik aşkı gerektirir
Cevap sahibi+1 yıl:) peki birsey daha soracağım. . Kadin hamile kaldiginda neden erkek aldatir sevmesine rağmen
Sizce bu soz dogru mu erkekler kalbinde farkli yaninda farkli aklinda farkli kadinla yasar dogru mu bu
Ve seks sirasinda partnerinizin icine bosalayim derken isediginiz oldu mu
Soran+1 yılvalla ben senin kim olduğunu cidden merak ettim çünkü ilginç sorular soruyorsun :D
-ben evllilikte asla aldatmam.
- bence doğru değil.
-işemek mi? idrar ve sperm çok farklı yerlerden geliyor :)
Cevap sahibi+1 yılNiye sorularim çok mu saçma:)
Soran+1 yılilginç valla biraz :)
Cevap sahibi+1 yılAdim gizli profildeki fotografim ;)
+1 yılkızların ilk neresine bakıldığını? ve erkekler bir araya gelince ne konuşur?
024 Yorumla
Soran+1 yılgöğüs ve kalçaya bakılır ve sonra baştan sona süzülür. erkekler genelde futbol veya seks konuşur
- +1 yıl
erkekler sevgilileriyle falan yaşadıklarını konuşurmuki arkadaşarıyla?
Soran+1 yılbazı gerizekalılar anlatır ama ben bu tip erkeklerden nefret ediyorum ve asla konuşmam böyle şeyleri.
- +1 yıl
adamsın :) çok yanlış bişey bence. seviyesiz insanlar. kendş aralarında seks derken bundan başka ne konuşcaklar ki
Soran+1 yılişte bu tarz şeyleri konuşan olur veya bir kız için "şu kız nasıl sevişir" "şöyle yaptım böyle ettim" muhabbetleri. ben bunlara pek girmiyorum en yakın arkadaşım bile hangi kızla yattığımı bilmez bence doğru olan bu.
- +1 yıl
evet çok haklısın :)
- +1 yıl
bizde kuraldır. kiminle ne konuştuğunu kimse saklamıyo :)
- +1 yıl
böylelerini biz kızlar şerefsiz diye adlandırıyoruz.
Soran+1 yılne gerek var bende onu anlamıyorum. kız "kaşar" diye tabir edilen cinsten bile olsa seninle bir şey paylaşmış sende kalsın işte? anlatınca erkek oluyorlar ya :D
- +1 yıl
Öylemi. bizim felsefe bu kızlar gelip geçer dostlar kalıcıdır. o yüzden bişey saklamazlar. He ciddi ciddi seven aşık olan olur onada kimse karışmaz zaten.
- +1 yıl
hala senin gibi erkeklerin olmasına sevindim şaşırtıcı :)
- +1 yıl
sizin felsefenize dee...
Soran+1 yılsosyete DELİKANLISI. harbiden delikanlı adamsın seviştiğin kızı ballandıra ballandıra erkek arkadaşlarına anlat bravo :D
- +1 yıl
yaşa bee :D
- +1 yıl
Yapcak bişey yok. bizde böyle.
- +1 yıl
yorum tam yerine denk gelmiş. ben daha kimseyle çıkmadım bile kardeşim ne sevişmesinden bahsediyosun? :)
- +1 yıl
madem çıkmadın neyinizi anlatıyosunuz ablamıyorum komik:D
Soran+1 yılsen dinleyen taraftasın galiba? tüh
- +1 yıl
kardeşim anlatılacak şeyin ille erotik bişeymi olması lazım. uğraştığımız tiplere bak ya.
- +1 yıl
hahha Sosyetemisin Delikanlımısın dycem de delikanlı olmadığın bir kesin terketmelisin burayı :)
- +1 yıl
hayır son 2 mesajdır senle muhatab olmadım ama hala zorluyosun. sen böyle saçma sapan cevap verirken durmak zor burada haklısın.
- +1 yıl
pardon da kim tutuyo seni :D
- +1 yıl
cevaplara bak ya. yarım aklıyla muhatap oluyo benimle. üstüne cevap yazmaya devam etmesen konuşma bitmişti zaten. tutan bişey yok beni kafama göre takılırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesela sevgilini çok seviyosun onun için neler yapabilirsin? :D
04 Yorumla
Soran+1 yılsadık olurum
Cevap sahibi+1 yılsadece bu kadar mı :D
Soran+1 yılkıza göre değişir
Cevap sahibi+1 yılhım anladım :D
Ayakta işemek nasıl bir şey dostum?
19 Yorumla
Soran+1 yılhah bu soruyu bekliyordum :D valla ilginç bir özgürlük hissi veriyor bu. aniden kuytu bir köşeye rahatlıkla salabiliyoruz. ben genelde şu şekli çizmeye çalışıyorum eğer duvara işiyorsam :D https://sketchtoy.com/62137998
- +1 yıl
Guzel uykidan kalkip kolunu kafani duvara yaslayip fisss diye isemek iyi bisey. d guzel bir duygu duvaRa yaslanip yari uykulu halde. d
Soran+1 yılyardımcı olabilidiysem ne mutlu :D
- +1 yıl
paçana işemezsen iyi. ama bir atasözümüz vardır. ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla.
Soran+1 yılakmaster terbiyeni takın la ne adamlarsınız ya. sizin yüzünüzden kızlar rahat rahat soramıyor bir şeyleri.
Şunu kizin biri sorsa sctı :)
14 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D
Soran+1 yıl100 cevap gelirdi
uykumu verin bana iyi geceler :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahah :D
dostm bu saatte boşverr
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılBilmeme Kıza Sor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılkızlara sorduk zaten hemşo :D xper aldın hadi yine iyisin.
- +1 yıl
Ciddimisn?
Tamam Öptüm Bay Bay :D
+1 yılayakkabı numarası :p
05 Yorumla
Soran+1 yılbatıl inanç :D
- +1 yıl
kahretsinki öyle. daha çok gerçeğe yakın şeylere ihtiyaç var. sormadan anlayacağımız bişey yok mu bu konuda? :D
Soran+1 yılaç bak ne diyim :D
- +1 yıl
anlaşılan yok :D hayal kırıklığına uğrayacağına hiç bir fikrinin olmaması daha iyi değil mi :D
Soran+1 yılbilmem :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük mü küçük mü? bunu merak ediyorlar. normal:)
02 Yorumla
Soran+1 yılederler :)
Cevap sahibi+1 yılhani? benimki eve benden önce varıo kimse asılmıo:)))
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer