Cinsel Yaşam Seks sırasında sorulması gereken sorular neler? hayatmematmeselesi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Bütün yaratıcılığınızı ortaya koyun. Mizah anlamında Güncellemeler+1 yıl İsmim ne demiştin? Seks sırasında sorulması gereken sorular neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Erkekler sadece seks düşünürmüş? Yok daha memeler... 7 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hosuna gıdıyor mu merak ettıgın bısey var mı hıslerını benımle paylas pozısyon degıstırelım mı hangısını denemek ıstıyorsun agrı var mı 0 8 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl Mizah anlamında demiştim Yorumla Alonza97 +1 yıl Hizahi olmayan biseyin mizahi olmaz Hadi eyv Yorumla bekleyeninim +1 yıl İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Doğrusu bu şekilde. Yorumla Alonza97 +1 yıl @bekleyeninim degil Yorumla bekleyeninim +1 yıl Öyle sandığın için yanlış söylüyorsun zaten😂🤣 Yorumla Alonza97 +1 yıl @bekleyeninim oyle olsa bilirdim hayir inandiramazsin Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl @bekleyeninim hayır inandıramazsın! msbflabcks Yorumla bekleyeninim +1 yıl Hayır inandıramam🤣🤣 doğrusu bu ya. Neyine inandırayım Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 0 1 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl majhfownfk Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşkımmm kocacımmm benimsin dimee? Hep beni tikicen dimee? Tabiki benim de sorunca rahatlıyorum 😂😂 3 15 Yorumla achilles0707 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl bu sorunun amacı sahiplenmek mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninim karımm hep seni tikicem diyince hem ben azıyorum hem o.. ondan Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Sen erkek misin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla istanbul34-34 +1 yıl cümlelerin onu andırdı da :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşimin bana söylediğini söyledim Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Hahah iyimis bee Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Esin mi... eşler. boylr konusurmus mu sevgilsiiniz sandim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgiliyiz kankayız karı kocayız arkadaşız sırdaşız yoldaşız yeri gelir aga yeri gelir biraderim yeri gelir kocacım aşkım erkeğim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim eşim 4 yıldır evliyiz Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Çok farklı bir ilsikiniz var.. ama rahtsiniz yani belli çoğu türk çiftin aksine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kasıntı olmaya gerek yok evlilik.. evlendikten sonra çiftler birbirinin herşeyi olmalı herşeyi Yorumla achilles0707 +1 yıl Birisi beni buradan atabilir mi rica etsem Yorumla Overlord_Han +1 yıl Vay vay vay 😂 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yedek taytın ya da çorabın var mı, patlayacak şimdi 😅 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tam ortasında Tüh bugün çim saha maçımız vardı ben kaçar 😁 0 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Bu kadar bağıracagini bilseydim yarıya kadar gömerdim 0 0 Yorumla
başımıağrıtmaya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Lütfen o an en azından çenelerini kapatsınlar olaya hazza odaklansinlar konsantrasyon u bozulur insanın 5 1 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl aynen ya :) Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yutmamı ister misin?hoşuna gitti di mi seni kltk gelim mi artik? 0 0 Yorumla
SourKity Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Bu darbeli hali mi şimdi?😂 5 3 Yorumla kıvanç125 +1 yıl Anlaşılan kötü anılar var Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl @kıvanç125 ahahmsncks galiba Yorumla istanbul34-34 +1 yıl ha ha ha yok bu delme hali, biraz sonra darbeliye geçicez :D Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Vitor'un yerine kim gelmeli? Sinan Engin neden kel? Nihat Doğan SLX mi? 0 0 Yorumla
16gökhan16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. bu köpek bizi mi izliyor 1 4 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl Ksbglsbcms iyiydi Yorumla 16gökhan16 +1 yıl gözünde canlandığına eminim sevişen çifte baygın gözlerle bakan evin tatlı köpeğinin ne kadar konsantrasyon bozduğunu Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl Evett msbcksj Yorumla 16gökhan16 +1 yıl (ismim ne demiştin ) ooo bak bu efsane başına gelmeyen bir çapkın var mı acaba :) Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Alttan dersler almak nasıl bi duygu 0 1 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl Cuk oturur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçine boşalayim mi Üstüne attırayim mi 4 2 Yorumla kıvanç125 +1 yıl Sizce üstünüze akıtınca hoşunuza gidiyor mu? Yorumla istanbul34-34 +1 yıl farketmez :) Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Annen baban kusursuz çalışmış seni yaparken 🙈 0 0 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Zirveye çıkıp yere çakılalım mı 0 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mazota zam gelmiş kirwe yine 0 0 Yorumla
açılınavukatım Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İyi miyim, zevk alıyor musun… 0 4 Yorumla Allyśbabe +1 yıl Seks mi ego tatmin aracı mı:D Yorumla açılınavukatım +1 yıl @Allyśbabe ego tatmin ediyorlar işte Yorumla Allyśbabe +1 yıl boş ver zevkine bak, eziklik duygusu fena bir şey arada ezik miyim lan ben diye soruyorum millete kimse ezik değil dmmdmx Yorumla açılınavukatım +1 yıl @Allyśbabe :) öyle olmalı zaten. İnsan zevk alırken karşındakinin de alıp almadını anlar Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Harbi ne sorulur ya ne zamwn osdurdun 😂😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha da derin olsun mu 2 6 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😉👍 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl ne kadar daha derine inmek mümkün :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 bağırtacak (: Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz acıdan bir şey olmaz. Tıpki yemekte acı gibi Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Aynen Yorumla istanbul34-34 +1 yıl hiç baktın mı ne kadar derin? Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Elektrik faturasını yatırdın mı 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Hiç yapmadım. 0 1 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl ... Yorumla
snmdd Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Oo kaymakam da hakkını veriyor hanii 😅 0 3 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl Bu espriyi anlamamak isterdim Yorumla snmdd +1 yıl Kaymaktan sonraki eki kastederek tatlı, ballı, kaymaklı tadı olduğunu vurgulayıp onun verdiği tadın hazzını hissettirmekti. Espriyi de açıklattınız ya :/ Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl Anlamamak isterdim demistim ama neyse Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bilmiyorum 1 1 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl umarım bilirsin birgün Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Uçak moduna gir. 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evli misin? 0 0 Yorumla
HesapKapatmayınArtık Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yeter yeter yeter kurbanın olayım yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç cmdi bu 😂🤣 2 16 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl 15 yeterli mi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 degil Yorumla istanbul34-34 +1 yıl hiç ölçtün mü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 yoo ama 15 cm değildir. Daha fazla. Yorumla istanbul34-34 +1 yıl türkiye ortalaması 13-15 arası gerisi sallıyor :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 gördüğüme mi inanayım ortalamaya mı🤣 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl kaç farklı gördün :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 sana kac farklı lazım Yorumla istanbul34-34 +1 yıl bana lazım değil :D sadece kaç farklı kişiyle ilişkiye girdin merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 3. Yorumla istanbul34-34 +1 yıl teşekkür ederim. seninle tanışmak demeyelim de sohbet etmek isterim diyebilirim eğer lütfedersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 lutfetmek degil ama gerek yok bence. Iyi geceler Yorumla istanbul34-34 +1 yıl senin tecrübelerini ve düşüncelerini dinlemek isterdim. amacım tanışmak değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbul34-34 ne soracaksın mesela? Ona göre ekleyeyim seni Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Daha çok kadın erkek ilişkileri konusunda Yorumla ak3ar1 +1 yıl Kaç cmdi peki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Erkekler sadece seks düşünürmüş? Yok daha memeler...
hosuna gıdıyor mu merak ettıgın bısey var mı
hıslerını benımle paylas
pozısyon degıstırelım mı hangısını denemek ıstıyorsun agrı var mı
Mizah anlamında demiştim
Hizahi olmayan biseyin mizahi olmaz
Hadi eyv
İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Doğrusu bu şekilde.
@bekleyeninim degil
Öyle sandığın için yanlış söylüyorsun zaten😂🤣
@bekleyeninim oyle olsa bilirdim hayir inandiramazsin
@bekleyeninim hayır inandıramazsın! msbflabcks
Hayır inandıramam🤣🤣 doğrusu bu ya. Neyine inandırayım
majhfownfk
Aşkımmm kocacımmm benimsin dimee? Hep beni tikicen dimee?
Tabiki benim de sorunca rahatlıyorum 😂😂
😂😂😂
bu sorunun amacı sahiplenmek mi?
Seninim karımm hep seni tikicem diyince hem ben azıyorum hem o.. ondan
Sen erkek misin :D
Hayır
cümlelerin onu andırdı da :)
Eşimin bana söylediğini söyledim
Hahah iyimis bee
Esin mi... eşler. boylr konusurmus mu sevgilsiiniz sandim
Sevgiliyiz kankayız karı kocayız arkadaşız sırdaşız yoldaşız yeri gelir aga yeri gelir biraderim yeri gelir kocacım aşkım erkeğim 😅
Eşim eşim 4 yıldır evliyiz
Çok farklı bir ilsikiniz var.. ama rahtsiniz yani belli çoğu türk çiftin aksine
Kasıntı olmaya gerek yok evlilik.. evlendikten sonra çiftler birbirinin herşeyi olmalı herşeyi
Birisi beni buradan atabilir mi rica etsem
Vay vay vay 😂
Yedek taytın ya da çorabın var mı, patlayacak şimdi 😅
Tam ortasında
Tüh bugün çim saha maçımız vardı ben kaçar 😁
Bu kadar bağıracagini bilseydim yarıya kadar gömerdim
Lütfen o an en azından çenelerini kapatsınlar olaya hazza odaklansinlar konsantrasyon u bozulur insanın
aynen ya :)
yutmamı ister misin?
hoşuna gitti di mi seni kltk
gelim mi artik?
Bu darbeli hali mi şimdi?😂
Anlaşılan kötü anılar var
@kıvanç125 ahahmsncks galiba
ha ha ha yok bu delme hali, biraz sonra darbeliye geçicez :D
Vitor'un yerine kim gelmeli? Sinan Engin neden kel? Nihat Doğan SLX mi?
Babanda mı çakıcıydı?
bu köpek bizi mi izliyor
Ksbglsbcms iyiydi
gözünde canlandığına eminim
sevişen çifte baygın gözlerle bakan evin tatlı köpeğinin ne kadar konsantrasyon bozduğunu
Evett msbcksj
(ismim ne demiştin ) ooo bak bu efsane başına gelmeyen bir çapkın var mı acaba :)
Alttan dersler almak nasıl bi duygu
Cuk oturur
İçine boşalayim mi
Üstüne attırayim mi
Sizce üstünüze akıtınca hoşunuza gidiyor mu?
farketmez :)
Annen baban kusursuz çalışmış seni yaparken 🙈
mümkünse konuşmayalım :)
Zirveye çıkıp yere çakılalım mı
Daha önce hiç yaşamadım
O an soru sorulurmu ya 😀
Mazota zam gelmiş kirwe yine
Tek sayımı çift sayımı
İyi miyim, zevk alıyor musun…
Seks mi ego tatmin aracı mı:D
@Allyśbabe ego tatmin ediyorlar işte
boş ver zevkine bak, eziklik duygusu fena bir şey arada ezik miyim lan ben diye soruyorum millete kimse ezik değil dmmdmx
@Allyśbabe :) öyle olmalı zaten. İnsan zevk alırken karşındakinin de alıp almadını anlar
Harbi ne sorulur ya ne zamwn osdurdun 😂😄
Daha da derin olsun mu
😉👍
ne kadar daha derine inmek mümkün :)
@istanbul34-34 bağırtacak (:
Biraz acıdan bir şey olmaz. Tıpki yemekte acı gibi
Aynen
hiç baktın mı ne kadar derin?
Mercimegi firina verimmi
Kocan mı daha iyi ben mi
Pizza mı söylesek
Elektrik faturasını yatırdın mı
Hiç yapmadım.
...
Oo kaymakam da hakkını veriyor hanii 😅
Bu espriyi anlamamak isterdim
Kaymaktan sonraki eki kastederek tatlı, ballı, kaymaklı tadı olduğunu vurgulayıp onun verdiği tadın hazzını hissettirmekti. Espriyi de açıklattınız ya :/
Anlamamak isterdim demistim ama neyse
Bilmiyorum
umarım bilirsin birgün
Benim iç çamaşırımı giyebilirsin 😂
Uçak moduna gir.
Evli misin
Tanışalımmı artık :)
Evli misin?
İyi geldi mi he
Yeter yeter yeter kurbanın olayım yeter
Okeye dönüyor muyuz?
Kaç cmdi bu 😂🤣
15 yeterli mi :)
@istanbul34-34 degil
hiç ölçtün mü?
@istanbul34-34 yoo ama 15 cm değildir. Daha fazla.
türkiye ortalaması 13-15 arası gerisi sallıyor :D
@istanbul34-34 gördüğüme mi inanayım ortalamaya mı🤣
kaç farklı gördün :)
@istanbul34-34 sana kac farklı lazım
bana lazım değil :D sadece kaç farklı kişiyle ilişkiye girdin merak ettim
@istanbul34-34 3.
teşekkür ederim. seninle tanışmak demeyelim de sohbet etmek isterim diyebilirim eğer lütfedersen
@istanbul34-34 lutfetmek degil ama gerek yok bence. Iyi geceler
senin tecrübelerini ve düşüncelerini dinlemek isterdim. amacım tanışmak değil
@istanbul34-34 ne soracaksın mesela? Ona göre ekleyeyim seni
Daha çok kadın erkek ilişkileri konusunda
Kaç cmdi peki?
keyif alıyor musun
Aidsli birisi misinizdir?
göttünü boşalttın mı