Sevgilimle buluşunca sarılıp kokluyor, sürekli temas ediyor, öpüyor beni istediğini hissediyorum.
Ama konuşurken veya mesajlasirken cinsel isteğini belli etmiyor. Bir şey demeye utanıyor gibi. Neden böyle acaba?
Sevgilimle buluşunca sarılıp kokluyor, sürekli temas ediyor, öpüyor beni istediğini hissediyorum.
Ama konuşurken veya mesajlasirken cinsel isteğini belli etmiyor. Bir şey demeye utanıyor gibi. Neden böyle acaba?
Seni görünce o duyguları yükseliyor demek ki. Yani bir de çok bir tecrübesi yoksa öyle telefonda konuşurken veya mesajlaşırken garip gelebilir ona utanıyor olabilir hatta aklına bile gelmemiş olabilir, zamanla alışır.
7-8 aydır böyle. Buluşunca gayet yakınken yani temas ediyor, öpüyor falan. Ama konuşmuyor. Soru bile sormuyo
Kızların dengesizliği yüzünden. Kimisi aseksuel, kimisi erkekten beter istekli, kimisi orta, hele bazıları belden aşağı konuşöasa bile ima eder, baya bir o yönde pas veriyor gibi yapar sonra o yöndd adım atınca da hışımlanır. Erkekler için bu işler rus ruleti. Ya dünyadaki cennet ya da hapis, hastane, mezar
Cevap
14Cevap
senden o isigi alamadi demekki. acilirsa seni urkutecegini dusunuyor. sen istegini ilettin mi? bunu dusun once
Yooo gizlediğimiz falan yok... Davetini bekliyoruz.
Kızlar davet etmez ki
Ben davet edersem trip yapacaksın.. Çekemem.
Onla cinsellik için konuştuğunu dusunmeni istemiyordur. Belki sen ondan uzaklasirsin diye korkuyordur
Buluşunca rahat ama sürekli öpüp kokluyor. Mesajda utanıyor
sexting sevmiyordur belki, benim eşim de sevmez yazılmasından
Bas nikahı be azdırma adamıı
Ben azdirmiyorum ya
Terslersin diye korkuyor olabilir
Ama buluşunca yakın davraniyor
Az buluşabiliyoruz ya ondan
Sana saygı duyuyor da ondandir
Ama buluşunca öpüp kokluyo
Sen ne kadar müsaade edersen o kadar yapıyordur. İlla s*ksin mi adamm
Gözünden düşmek istemiyor
Belkı zaman bırakmıstr