Gençlik yıllarında kızların , kizligikim bozulmasın fikirlerinden dolayı geliyor mesela benim ki. Sureklo anal yapardık o yıllar , hani ,5 kişi de 3 anal 2 vajina. Gibi düşün.
Şimdiler de anal ve vajina yapıyorum çoğunluk vajina
Ben anal seks severim hani ama sebebi şöyle lisede ve üniversitede özellikle yoğun şekilde kızlar anal istiyorlardı bende hiç yoktan iyidir diyip sevişip , anal seks ve oral seks yapıyordum o dönem için.
Şimdi yine seviyorum oo ayri ama merak işte sorayım dedim millet ne düşünüyor
Vajinadan öne akıyo arkaya değil. Kadın için hiç konforlu değil ikiye katlamak. Bel ve kalça kıvrımlarını görünmez hale getirip yine erkeğe benzetiyosun. Üzgünüm güzel kardeşim bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vajina varken sürekli analı tercih eden erkekten şüphe ederim
Gençlik yıllarında kızların , kizligikim bozulmasın fikirlerinden dolayı geliyor mesela benim ki. Sureklo anal yapardık o yıllar , hani ,5 kişi de 3 anal 2 vajina. Gibi düşün.
Şimdiler de anal ve vajina yapıyorum çoğunluk vajina
hayır gay veya biseks olayı çok farklı olan bir durum her anal yapan gay biseks değildir
Bence özünde erkek isteyip ne olsa popo dediğin kadında da var deyip kadınla yapıyolar. Bu nedenle analcılar özünde gay zaten
Ben anal seks severim hani ama sebebi şöyle lisede ve üniversitede özellikle yoğun şekilde kızlar anal istiyorlardı bende hiç yoktan iyidir diyip sevişip , anal seks ve oral seks yapıyordum o dönem için.
Şimdi yine seviyorum oo ayri ama merak işte sorayım dedim millet ne düşünüyor
Anal sevmen normal değil. Bence erkekle yapsın kesin seversin ve bir daha kadınlara dönmezsin
Nedeen ki? Sizde göğüs , anal ve vajian var , vücudunuz da yumuşak neden kıllı erkek götü ve vücudu tercih edelim?
Kılsız erkek götü de var. Neticede erkekte de olan bir şeyi tercih ediyosun, sadece kadında olan bir şey ilgini daha az çekiyor
Kılsız erkek gotude olsa kız götü ile aynı değil canım birinde testis var birinde vajinanin ağzından akan sıvı vajina. İkisi bir mi 😂
Vajinadan öne akıyo arkaya değil. Kadın için hiç konforlu değil ikiye katlamak. Bel ve kalça kıvrımlarını görünmez hale getirip yine erkeğe benzetiyosun. Üzgünüm güzel kardeşim bence
Ben analcı erkeklerin gizli top olduğunu düşünüyorum
Ben kızlar istediği için yaptım ama şimdi yine yapıyorum. Kızlık meselesi :)
Ama direk kız * erkek * için daha doğru bı tanım bir şey olur sanki?
Olabilir çoğu erkek gay zaten
Evet zaten Lut kavmi alametleri dediğin şey
Ama kızları sıkıyoruz ilk başta? Yani kız götü olduğu sürece sıkıntı yok. Sanmıyorum ama acaba diyorum analda erkek tercih edenler bundan mu ediyorlar
Hak yolu varken neden b*k yolu ya hem kadınlar zevk almıyor ki ordan
Kızım zaten hak yolundan yapacaz da kızlar yokk kızlığım gidecek diye arkadan veriyor. Bizde azdan az çok dan çok diye beceriyoruz. .
Bence akıllı bir kız sadece s*akso çeker jsjsd
O zaten var canım 😋😍 olmaasa olmaz zaten. Akıllı kızlar oral seks ceker :) bak yine gündüz gündüz erekte olduk iyi mi :) nasıl İncek bu şimdi
Bende sulandim baya ya sen anal falan diyince ama gerçekte değil hayal olarak düşününce azdiriyor 😃
Bunun suçlusu benim , bırak üstüme düşeni yapayım :) sende kaldırdığını indir 😁
alakasiz bence
sanmam