Zevk verme konusuna gelecek olursam isterseniz her şekilde ve doğru yapılırsa zevk verir eğer istemiyorsanız en güzel Vajinal seks bile zevk vermez kaldıki anal versin
Ayrıca yatakta da haram günah olmaz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar zevk aldıkları için mi yoksa erkekleri daha çok bağlamak için mi anal seks yaparlar?

Anal seks erkeklere zevk verir mi?
- Evet, bağlar: Yasak aşk gibi düşünülebilir, aslında.
Yasak aşkta da çoğunlukla kişiye değil, duruma bağlılık duyulur
ya da o durumu yaşayabilecek azınlıktan olduğu için o kişiye bağlılık duyulur.
- Erkekleri daha çok bağlamak için: Zevk için bunu yapan kadın çok azdır.
Zevk için ve bilinçli olarak yapılmadıkça da kaş yaparken göz çıkarmaya davetiye çıkarır.
Açıkçası, erkeği bağlayacağım diye ayrılığa da itebilir. Bence; biraz dürtülünce giden de gitsin, doğrusu. Bunun dışında; zevk için bile olsa, kadının da - erkeğin de sağlığı açısından bilinçsizce yapılmamalı.
- Evet, verir: Bilinçli yapılırsa verir.
İnsanların cinsellik ile ilgili bilgisizliğine ve saçma sapan düşüncelerine her seferinde şaşırıyorum. Yorumların cahilliği beni benden aldı. Anal kadına zevk vermezi ilk kim çıkardı bilmiyorum ama kadının alacağı zevk tamamen karşısındaki erkeğe bağlı. Hayatında hiç anal yapmamış insanlar burada anal hakkında konuşunca benim çok gülesim geliyor. Anal yapan kadının kendine saygısı yoktur demek nasıl sığ bir düşünce? Cinsellikte her şey zevk ve tercihtir. Zevkler ve renkler hiçbir zaman tartışmaya açık bir konu değildir. Bir insanın cinsel zevkleri de kendisine olan saygısını ölçmez. Her erkek yaşadığı güzel seks tecrübelerini özler ancak bu bağlanması için bir etken değildir.
Seksi anal oral fark etmez bir erkeği kendine bağlamak için kullanmak bildiğin parasız eskortluktur bana göre. Aman vereyim de başkasına gitmesin kafası var bizim kızlarda.
Bir de bundan zevk alan kadınlar var. Sonuna kadar keyfini çıkartan. İşte bu kadınlar erkeği bağlar ama anal seks yaptıkları için değil. Samimi oldukları beraber zevk alabildikleri iin. Yoksa adam keyfine bakarken siz bitse de kalksam diyorsanız anlamı yok
Sorunda yapılan yorumlari gördüm hayretler içinde kaldım kimisi yazmış kadın zevk almaz, kimisi erkek sevmez falan anal bir çok kadının kırmızı çizgisi olabilir ama bu her kadın bunu sevmiyor anlamına gelmez ben analdan organzm olan kadınlar biliyorum buda işin farklı bir boyutu baktığınız zaman tabiki herkesin görüşüne saygı göstermek lazım ama bir kadın bir erkeğe anal ilişki teklif etse kaç erkek buna itiraz eder oda tartışmaya açık bir olay
Teşekkür ederim canım
Rica ederim abi
Cevap
78Cevap
Düzgün bir adam zaten gidip anal yapmaz bence ne demişler g. t sevdiren g. t s.. tirirmiş :D
Kadınlar anal seksten zevk almaz. Sadece partneri mutlu olsun diye analı tercih ederler. Anal seksle bağlanacak erkeğide hiç bağlamasın o kadın.
Selam gadası 🙃
Artık erkekler anal seksten ziyade kadının vakum gibi emmesini daha çok seviyor. Çünkü anal sekse evet diyen kadınları basit kadın olarak gören çok erkek var.
Kadınlarda zevk alabilir
Anal dan izin verdiği için bağlanacak erkek boş biridir. Anal seks yapan kadın da kendine saygısı yoktur zaten.
Baglayici etken degildir. Erkegin daha fazla arzu etmesinin nedeni ise aslinda daha dar oldugu dusuncesinin agir basmasidir. Fakat şu var ki anal yapan bir kadin sonrasinda tekrar anal ister ve bisure sonra aliskanligs donusebilir.
Erkek , eger ki işini biliyorsa her iki tarafta buyuk zevk alir. Ki anal iliskide erkeklerin okuzlukleri one cikar. Cunku bian once girmek ve butunlesmek ister. Oysa ki partnerine gireni kendisine sokmaya calissan 12 saat musaade ister !
Erkek kesinlikle buna dikkat etmeli. Anal yaptim diye de baglanan erkek olur mu? Sanmiyorum.
yazdıklarına tam katılmakla birlikte eş/partner arasında rıza var ise mübahtır ve işin ehli deneyimli prpfesyonel ile çalışıyorsan zevk almamamn imkansız.
bakma sen hayır yapmam diyenlere en cok onlar yapıyor. yapmamıs kişilerin laflarına itibar etmesınler
bizim millet ağır dötçüdür , evlenmeden önce ön kapı , evlenince arka kapı tıklatır . net.
Anal seksi daha çok kızlar hem erkek arkadaşının cinsellik teklifini reddetmeyip memnun etmek hemde bekareti korumak için yapıyorlar.
Çevremde ve ksde oldukça duydum bu durumu. Bekaret arayan erkeklere oluyor olan zaten..
Soruya gelicek olursak , erkeği ne anal ne sanal bağlar , adam gibi adam severse bağlanır zaten.
Öteki türlüsü erkeğe yaranayım mantığı kendini harcamaktan öteye gitmez.
100 % bağlar diye bilimsel ispat bile koysalar önüme tercih edeceğim bir yöntem olamaz. Beni sevecek adam bana kalbiyle aklıyla bağlansın bir zahmet
Gökten kalbe bağlanamaz benim için. Karakteri önemli yani hem karakter hem cinsel uyum bunlar çok önemli ikisinden birisi eksik olması soğutur beni kadından hepsi tam olması lazım anal takıntım yok kusursuz hatunda aramıyorum ama aşkta bu ikisi şart benim için. :)
Hiç doğru bulmuyorum özellikle kadın için ileride sağlık sorunları teşkil ettiği için ve dinen de uuygun olmadı ğı için bu tür anal bir ilişkiye sıcak bakmıyorum
Adam olan anal istemez zaten. Hayır yani sırf kendi zevkini düşünüp de benim acı cekmemi önemsemeyen , ilerde de büyük sağlık sorunlarıyla boğuşmama sebeb olacak biseyi isteyen biri ile hiç bir şey düşünülmez
Bence erkekler daha çok zevk alırlar kadınlar hep acı çeker ama tabi bu tüm kadınlara acı vereceği anlamına gelmez eğer erkek yapmasını biliyorsa kadın da zevk alabilir bence ben şahsen böyle düşünüyorum
Genelde sorularda genelleme var. Bu çok yanlış... Anal seks istedi diye eşinden boşanan kadınlar da var, anal seksten çıldırmışcasına zevk alanlar da...
Anal isteyen erkeğin, canı cehenneme. Genelde dinci kadınlar, sevgiliyi elinde tutmak için yapıyor. Dinciler göre, kızlık zarı girmedikçe ;namuslusun. Böyle bir şey yok ve kendinizi kandırmayın. Anal seks, kadına ciddi zararlar verir ve Kesinlikle, yapmayın! Bokunuzu, tutamazsınız sonra. Seksin de bir sınırı vardır.
Bu konuda kadınların zevk alma durumu muamma. Havaya sokarsan aldığı haz dan dolayı bir zevk aliyor ve giriş çıkış esnasında vajina ile ilgilenilirse evet aliyor. Ama zor yani işi bilen birinin yapması şart. Ben eski sevgilimi çok orgazm ettim bu şekilde
Zevk cok değil ama hic de degil yani aliyorlar kadinlar da yine de yapmalari erkeklerin gönlünu isteğini hevesini kirmamak icin yani dayanan kadin erkek icin dayaniyor ben kendi sevgilim denn en azindan net tecrübeliyim
4 ay oldu biriyle tanıştım 19 senedir nikahsız birlikteliği varmış adam evli başkasıyla. Gebelikten Korunmak için yapmışlar ve 19 sene boyunca yapmışlar şimdi kadın alışmış her sefer finali anal istiyor
Anal seks karşındako kadını düşünerek dogru erkeye zevk verdiyi gibi kadına da kesinsilkle zevk verir ve sadece anal seks erkeyi bağlamaz cok iyi oral yapılıp yutulması, sekste sınırsız olup bol fantazili olmakta erkeyi bağlar
Anal seksin tadı bir başka alışma evresi ve kişinin kendisini hazır hissetmesi zevk alöası için yeterli bence ve ben bana anal yapılmasından keyf haz alıyorum bunu doğru yapabilmek önemli
bazı kadınlar anal seksten gerçekten hoşlanır ve orgazm olur.
bazı kadınlar partnerlerini darıltmamak için anal sekse katlanır.
yaşım 60 ve her türlü kadın gördüm bu dünyada.
Aksine anal beni iter. Ben bugüne kadar anala merakım olmadı. O yüzden bununla beni baglamaya calısacaksa demek ki beni tanımaya teşebbüs bile etmemiş demektir.
Bir insanı sadece bedeniyle bağlamaya çalışmak ancak kendini kandırmaktır.
Ama şu da bir gerçek erkekler genelde cinsellikte sınır koymayan kızlardan etkilenirler.
Anal seks candir yapmasini bilene tabi. Ben seviyorum. Partnerin becerisiyle alakali biraz yapan izin veren kıza da taparim 😈
Kadınlar analdan zevk almaz sadece erkekler alır anal seven de yaptırmanın da kedilerine saygıları yoktur!
Hayret ilk defa erkeklere bir konuda katılıyorum anal çok saçma ve kötü bişey bir aseksüel olarak dışardan çok itici gözüküyor bazı kadınların veya erkeklerin mastürbasyon malzemesi olabilir. Ancak
İğrenç bir eylem.
Bunu yapan kadının da erkeğinde kendisine saygısı yoktur bence.
G. t deliğine bağlanan bir erkeği şahsen hayatımda istemezdim
Analdan her kadın zevk alamaz çünkü erkeği okuzdur
yani bağlayıcı bir durumdur tabiki... hatta evlenince bile arada bir yapılan anal seks bağlacıdır... erkeğin hoşuna gidecektir.
Gerçekten Anal seks ile erkeği kendine bağlama düşüncesi bir aralıktan başka bir şey değildir.
gten sktrmenin neresi bağlayıcı allasen.
Kızlar erkekler zevk alsın diye yaparlar, bazıları da bakire olduğu için vajinal seks yerine anal yapıyor, bu da erkeği bağlar
Kadın zevk almaz erkeğide bağlamaz ama yapanlar var, sebebide penisini sıkarak kuru mastürbasyon yapan erkekler anal istiyormuş
Bence bunun bir zevk verecek tarafı yok erkek zevk için kadına acı çektiriyor bir delik için yani düşünmek lazım bazen karşındaki insanın sağlığını...
Çok seviyorum ama kabul etmiyor bir iki kez oldu sadece
Kabul etmiş olsa yine yaparım sabaha kadar resmen
zararlı kızlar severim dese bile gerekli değil bence
Daha dar olduğu için daha cazip geliyo erkek konusunda 🔥🔥 kadina daha sahip oluyosn o pozisyonda
Erkeği bağlar belki ama ya kadına verdiği acı erkekten soğutursa?
Kalpten bağlanmayan erkek g~ttenmi bağlanacak bağlanmasın daha iyi
Günah çok günah , yapan erkeklerin de erkekliği şüpheli..
Hayır uzaklaştırır cğnkü yapan kadın sayısı az bence
hak kapısı varken bok kapısına gidilir mi hiç :)
Anal Seksi olması gerektiği şekilde yaşamayan kadın, yapmamış ya da yapmasını bilmeyen erkekler için seks yapmış diyemiyorum maalesef..
Evet erkek ciddi ölçüde zevk alır ama bir erkeği bununla bağlayamazsınız.
Neyse ki erkeker bu konuda baya bilinçli. Orayka burayla baglanmayacaklarini cozmusler
Nal kadar kötü bir şey yok hem günah hemde kadın sağlığı için kadına saygısı oolan kişi anal istemez
Baglayici olabiliyor dar ve sıkı ya tadını da alınca bırakmak istemiyor
Baya zevkli oluyo kfkskd ama bağlama gibi bir etkisi yok emin olabilirsin
Bağlamaz, iç güdüsel bir olay sanki, dar ve zor olması, bir şeylerin kanıtı, maksat delik olsun vs..
Anal sexs tercih etmem açıkçası. aletim hem büyük hem kalın bu nedenle partnere zevk vereceğini düşünmüyorum. Girmez bile
Anal ile bağlanacak erkek hiç bağlanmasın seks ile birine bağlanmak çok saçma duygu yoksa sadece seks için bir ilişki yaşanmaz
Erkekleri baglamaz ama kadında alışkanlık yapar
Al sana yeni bir yaratıcı soru daha. "Kadınlar erkekleri bağlamak için mı seks yapıyor"
güncellemen yüzde yüz yanlış kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil. anal seks değil seksle erkek bağlanmaz. başka kız sevişelim dese hemen ona gider seni ikinci plana atar. anal seksi kızlar niye yapıyor? aman bakireliğim gitmesin ama sevgilimde ayrılmasın gibi ezikçe düşünceler.
yatakta helal haram olmaz lafını neye dayanarak söylüyorsun? zevk için kafanızdan fetva uydurmayn
Fazla prno izleyenler evet der anal yapn kadın benden uzak dursun
Hayır bağlamaz
Way be hı hı helal olsun valla 👏👏
Biliyordum
Ben daha normal masttan ileri geçmedim millet anal konuşuyor.. batsın bu dünya batsın bu yokluk..
Hak deliği dururken bok deliği ne ya, insan eşinden böyle bir talepte bulunması bile iğrenç..
Lamı cimi yok kesinlikle çok güzel bir şey ama bağlamaz yatakta etkisi çok olur ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?